Mikä on auki uutena vuotena New Yorkissa?

What is open on New Years in New York

Mikä on auki uutena vuotena New Yorkissa? Uudenvuodenaattoa juhlitaan New Yorkissa tyylikkäästi: Ball Drop -tapahtumassa pallo “putoaa” Times Squarella, Vapaudenpatsaalla nähdään ilotulitusnäytös ja kaupungissa järjestetään paljon upeita juhlia! Uudenvuodenpäivä on myös virallinen juhlapyhä, joten nähtävyyksillä ja muilla käyntikohteilla voi olla poikkeavat aukioloajat. Katso tästä, mitä tehdä uutena vuotena New Yorkissa.

2024 uudenvuodenaaton tapahtumat eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun tapahtumat tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Contents

Mikä on auki uutena vuotena New Yorkissa?

Monien nähtävyyksien ja muiden käyntikohteiden aukioloajat saattavat poiketa muista lomakauden päivistä. Tästä näet, mitä tehdä uudenvuodenaattona ja uudenvuodenpäivänä New Yorkissa:

Avoinna olevat aktiviteetit uudenvuodenaattona 31.12.2023 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2024

Päänähtävyydet 31.12. 1.1. Isot museot 31.12. 1.1.
9/11 Memorial ✔  9/11 Museum
Empire State Building ✔  American Museum of Natural History ✔ 
Top of the Rock ✔  MoMA ✔ 
One World Observatory The Met
Edge Observation Deck ✖  Intrepid Museum
Summit One Vanderbilt ✖  ✔  Madame Tussauds
Hop on Hop off -bussit ✔  RiseNY
Dyker Heights Christmas Lights ✔  Broadway 31.12. 1.1.
Rockefellerin joulukuusi ✔  Radio City Christmas Spectacular
Luistelu ✔  The Nutcracker
Joulumarkkinat Chicago
Vapaudenpatsas & Ellis Island Aladdin
Circle Line Cruises ✔  The Neil Diamond Musical  
Pyörän vuokraus ja opastetut pyöräretket   Blue Man Group  
Eläintarhat & New York Aquarium   Ei muita Broadway-esityksiä
Urheilutapahtumat 31.12. 1.1. Shoppailu 31.12. 1.1.
New York Giants   Macy's  
New York Knicks Woodbury Common Outlet
Ei muita urheiluotteluita Supermarketit  
Julkinen liikenne ✔  Ravintolat  

 

Muita uuden vuoden aktiviteetteja

Uudenvuodenaaton risteily on tosi hauska vaihtoehto! Nouse risteilyn kyytiin ja kohota keskiyöllä malja uudelle vuodelle katsellen samalla ilotulitusnäytöstä.

Toivota uusi vuosi tervetulleeksi tanssilattialla yhdessä New Yorkin lukuisista uudenvuodenaaton juhlista. Toivota uusi vuosi tervetulleeksi tanssilattialla yhdessä New Yorkin lukuisista uudenvuodenaaton juhlista. Vaihtoehtoja riittää ainutlaatuisissa paikoissa järjestettävistä juhlallisuuksista leppoisiin bileisiin baarissa, joten jokaiselle löytyy jotakin! Voit myös osallistua johonkin Ball Drop -juhliin, jos haluat nähdä ikonisen Ball Dropin henkilökohtaisesti.

Uudenvuodenpäivänä aloita uusi vuosi vaikka kunnon kävelyllä Central Parkissa ja lähde sen jälkeen brunssiristeilylle. Jos pysyt mieluummin kuivalla maalla, nyt on hyvä tilaisuus vierailla jossakin New Yorkin monista museoista.

Shoppailu uutena vuotena

Et voi päästä Times Squarelle uudenvuodenaattona, ellet ole katsomassa Ball Drop -tapahtumaa tai pysty osoittamaan poliisille, että sinulla on oikeus olla alueella, esimerkiksi jos sinulla on liput Times Squarella järjestettäviin uudenvuodenjuhliin tai hotellisi sijaitsee siellä. Tästä näet minun Top 10 -listan New Yorkin uudenvuoden tapahtumista.

Times Squaren ympäristössä sijaitsevat kaupat ovat kiinni uudenvuodenaattona, kun taas muilla alueilla kaupat ovat edelleen auki, mutta sulkevat ovensa aikaisemmin. Uudenvuodenpäivänä suurin osa kaupoista on kuitenkin auki!

Liikkuminen uuten vuotena New Yorkissa

Sekä uudenvuodenaattona että uudenvuodenpäivänä New Yorkin julkinen liikenne kulkee poikkeusaikataulun mukaan. Tarkista etukäteen, kulkeeko oma metrolinjasi. Uudenvuodenaattona etenkin Times Squaren ympäristössä on paljon väkeä, joten taksin saaminen alueella voi olla vaikeaa.

Ovatko paikat auki New Yorkissa uutena vuotena?

Koska uudenvuodenaatto on suuri juhla, aukioloajat poikkeavat normaalista. Katso tästä, mitä New Yorkissa voi tehdä uudenvuoden aikaan.

Kulkeeko metro New Yorkissa uutena vuotena?

Uudenvuoden aikaan New Yorkissa metro kulkee poikkeusaikataulussa. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja