Mitä tehdä New Yorkissa tänä viikonloppuna

Kuukauden kohokohta

Koripallo-ottelu: New York Knicks

Koripallo-ottelu: New York Knicks Koripallokausi on alkanut New Yorkissa! Täältä löydät kaiken tarvittavan tiedon lippujen ostamisesta parhaisiin istumapaikkoihin Madison Square Gardenissa.
Haluatko tietää mitä tehdä New Yorkissa tänä viikonloppuna? Tutustu alla olevaan yhteenvetoon New Yorkin tapahtumista viikonloppuna. Lähde esimerkiksi urheiluotteluun. Lähes joka viikonloppu tarjolla on laaja kirjo urheiluotteluja vuoden ympäri ja tunnelma stadioneilla on loistava! Oletko musiikkituulella? Ympäri New Yorkia on hurja määrä konsertteja joka viikko. Suurimmat tähdet esiintyvät livenä Madison Square Gardenin lavalla, Carnegie Hallissa tai Barclays Centerissä Brooklynissa. Ja tietenkin on todella tärkeää tietää, jos satut olemaan New Yorkissa kansallisena pizzapäivänä tai hampurilaispäivänä! Alla olevasta yhteenvedosta voit katsoa päivittäisen ohjelman mitä New Yorkissa tapahtuu tänä viikonloppuna.

Näe Broadway-musikaali

Broadway-musikaalissa käynti on ehdoton must New Yorkin matkalla. Viikonlopun aikana voit nähdä musiikkimatinean lauantai- tai sunnuntai-iltapäivänä sekä iltaesityksen myös molempina päivinä. Käy katsomassa klassinen esitys, joka on pyörinyt jo vuosia, tai näe yksi uusista musikaaleista ja nauti moderneista tarinoista sekä vaikuttavista lavasteista.

Jos mielesi tekee lähteä illalla ulos ja etsit New Yorkin yöelämän parhaita paikkoja, perjantain kattoterassibaarikierros on kuin tehty sinua varten. Lauantai on täydellinen päivä nähdä jonkinlainen esitys ja käydä drinkillä sen jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit viettää rauhallisen illan ja suunnata ajoissa hotellille, jotta heräät virkeänä sunnuntaiaamuun valmiina nousemaan bussiin ja lähtemään gospelkierrokselle Harlemin halki!

New Yorkin viikonloppukalenteri

Kuten varmasti tiedät, New York Cityssä on aina paljon tekemistä. Sitä ei kutsuta turhaan kaupungiksi, joka ei koskaan nuku! Tutustu alla olevaan kalenteriin ja katso itse mitä kaupungissa tapahtuu matkasi aikana. Olen koonnut viikonlopun parhaat aktiviteetit New Yorkissa perjantana, lauantaina ja sunnuntaina yhteen listaan, jotta sinun ei tarvitse miettiä mitä tehdä New Yorkissa tänä viikonloppuna. Voit hankkia liput suoraan, turvallisesti ja helposti klikkaamalla linkkejä!

Viikottaiset tapahtumat New Yorkissa lokakuu 2023 ssa

Hae tapahtumia
1 loka
sunnuntai
Gospelia sunnuntaisin
Koe aito gospel-musiikki Harlemin kirkossa. Gospelia voi kuulla myös keskiviikkoisin.
1 loka
sunnuntai
Ilmainen uutiskirje New Yorkista
Lähetän joka toinen sunnuntai uusimman uutiskirjeeni! Pysy ajan tasalla New York tapahtumista. Klikkaa “lue lisää” ja tilaa uutiskirje.
1 loka
sunnuntai
Jazz Brunch - One If By Land Two If By Sea
Esitysajat: 12:00, 14:00 | Brunch
1 loka
sunnuntai
Valassafari New Yorkissa
Oletko aina halunnut nähdä valaan lähietäisyydeltä? Tämä on mahdollista New Yorkissa! Valasristeily lähtee suoraan Manhattanilta.
1 loka
sunnuntai
Nabucco
Kello: 15:00 | Ooppera | Alkaen 61.00€
1 loka
sunnuntai
New York Mets vs. Philadelphia Phillies
Kello: 15:10 | Baseball | Alkaen 4.00€
1 loka
sunnuntai
New York Jets vs. Kansas City Chiefs
Kello: 20:20 | American Football | Alkaen 125.00€
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja