Kulkuyhteydet Manhattanilta JFK-lentokentälle

Kulkuyhteydet Manhattanilta JFK-lentokentälle

Manhattanilta JFK-lentokentälle löytyy paljon eri kulkuvaihtoehtoja ja suosittelen aina varaamaan ne etukäteen. Täten voit nauttia huoletta viimeisestä lomapäivästä New Yorkissa kun tiedät, miten olet palaamassa lentokentälle. JFK-lentokentälle voi matkustaa taksilla, pikkubussilla, lentokenttäbussilla, metrolla tai junalla.

Taksi Manhattanilta JFK-lentokentälle

Taksilla matkustaminen Manhattanilta JFK-lentokentälle on helppoa ja maksaa noin 55-60$ + tietullimaksu sekä tippi (7-10$). On hyvä huomioida, että taksin nappaaminen lennosta ruuhka-aikaan ei ole aina helppoa. New Yorkissa et voi tilata taksia soittamalla, vaan sinun pitää ottaa se lennosta kadulla. Jos matkustat kello 7.30–9.30 tai 16.00–19.00 välisenä aikana, suosittelen käyttämään alla mainitsemiani vaihtoehtoja sen sijaan.

Yksityinen kuljetus

Haluatko kulkea hotellilta lentokentälle yksityiskyydillä, jonka kuljettaja vie sinut henkilökohtaisesti määränpäähäsi? Ja haluatko järjestää kuljetuksen jo ennen lähtöäsi? Varaa siinä tapauksessa yksityinen kuljetus etukäteen. Voit valita mieleisesi useista kuljetusvaihtoehdoista.

Edullinen yksityiskuljetus

Valitse edullinen yksityiskuljetus ja järjestä kaikki valmiiksi ennen matkaasi New Yorkiin. Kuljetuksen varattuasi saat kupongin, jonka linkistä voit ilmoittaa lentotietosi ja haluamasi noutoajan. Kuljetuksen hinta ei sisällä tietullia ja tippiä.

Varaa edullinen yksityiskuljetus tästä

All inclusive -yksityiskuljetus

Jos haluat maksaa kuljetuksesi kokonaissumman jo etukäteen, niin tämä all inclusive -kuljetus on paras vaihtoehto. Kaikki verot, tietullit ja tippi sisältyvät hintaan.

Varaa all inclusive -yksityiskuljetus tästä
Varaa menokuljetus tästä

Limusiini

Varaa lentokenttäkuljetus limusiinilla ja lähde tyylillä takaisin kotiin. Voit varata limusiinikuljetuksen hotellilta lentokentälle enintään 7 matkustajalle.

Varaa limusiinikuljetus tästä

Shuttle-kuljetus – jaetut pikkubussit

Jaettu pikkubussikuljetus noutaa matkustajat hotellilta ja vie JFK-lentokentälle. Huomiothan, että useimmat bussit eivät nouda asiakkaita 125th Streetiä kauempaa Manhattanilla. Jos majoitut asunnossa, valitse noutopaikaksi lähistöllä sijaitseva hotelli. Näitä shuttle-busseja on helppo käyttää, jos et halua kulkea metrolla. Niillä matkustaminen vie kauemmin kuin taksilla, sillä he noutavat useita matkustajia matkan varrelta. Varattuasi pikkubussin, lue huolellisesti saamasi kupongin (voucher) ohjeet miten varaat noudon haluamastasi paikasta ja haluamaasi kellonaikaan. Voit varata niin yhdensuuntaisen matkan kuin meno-paluun.

Varaa tästä jaettu pikkubussi lentokentälle

Lentokenttäbussit

NYC Express -lentokenttäbussit ajavat Manhattanin ja JFK-lentokentän välillä. Bussit lähtevät Manhattanilta Grand Central Terminalista ja Port Authoritysta noin tunnin välein kello 11.00–19.00 välillä. Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi! Melkein kaikki bussit tarjoavat ilmaisen wifi-verkon käyttöön. Bussit voivat olla täynnä, joten varaa matkaan tarpeeksi aikaa.

Varaa tästä NYC Express -lentokenttäbussi

Ei palvelua tällä hetkellä, valitse yksityiskuljetus.

Metro (subway)

Valitse metrolinja A tai E, jotta voit vaihtaa JFK AirTrainiin. Metromatka maksaa 2.75$ (uusi MetroCard maksaa 1$) ja AirTrain maksaa 8$. Matkaan menee 1,5 tuntia ja jos sinulla on paljon matkatavaroita ja pitkä lento edessä, en suosittele tätä vaihtoehtoa.

Long Island Railroad Train (LIRR) -juna

Voit matkustaa Jamaica-metroasemalle Long Island Rail Road -junalla Manhattanin Penn Stationilta. Jamaica Stationilta sinun pitää mennä AirTrainilla JFK-lentokentälle. Junamatka maksaa 7,25-10$ ja AirTrain maksaa 8$.

Kuinka paljon aikaa varaan paluumatkaan JFK-lentokentälle?

Varaa aina tarpeeksi aikaa paluumatkaan lentokentälle, erityisesti ruuhka-aikaan. Haluat tuskin olla jumissa ruuhkassa ja stressata lennon lähdöstä. Alta löydät tyypilliset matkustusajat Manhattanilta. Muista, että Downtownista on pidempi matka JFK-lentokentälle kuin Midtownista:

  • Taksi JFK-lentokentälle: 1-1,5 h
  • Jaettu shuttle-kuljetus JFK-lentokentälle: 1-1,5 h
  • Lentokenttäbussi JFK-lentokentälle: 1,5-2 h
  • Metro JFK-lentokentälle: 1,5-1,75 h
  • Juna Penn Stationilta JFK-lentokentälle: 1 h (junan lähdöstä)
  • Limusiini / yksityisauto JFK-lentokentälle: 45min – 1,5 h
Ericin vinkki: Itse tykkään mennä lentokentälle metron ja AirTrainin -yhdistelmällä tai yksityiskuljetuksen kyydissä. Yksityiskuljetus takaa rauhallisen paluumatkan lentokentälle ja on paljon parempi vaihtoehto kuin taksista stressaaminen. Varsinkin kello 15.30–19.00 taksin saaminen on kiven takana. Metro + AirTrain on halpa ja helppo vaihtoehto. Osta AirTrain-liput ja MetroCard etukäteen, jotta matka sujuu entistä nopeammin.

Muilta hallintoalueilta JFK:n lentokentälle

Etsitkö lentokenttäkuljetusta JFK:lle muilta hallintoalueilta tai toisista osavaltioista, kuten New Jerseystä? Olen kirjoittanut erikseen tarkemmat tiedot näistä vaihtoehdoista:

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Manhattanilta Newark-lentokentälle

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Manhattanilta LaGuardia-lentokentälle

Miten Manhattanilta pääsee JFK-lentokentälle?

Voit valita eri lentokenttäyhteyksien väliltä, budjetista ja matkustajamäärästä riippuen. Lue tästä vinkkini kuinka kulkea Manhattanilta JFK:n lentokentälle.

Mitä maksaa taksi Manhattanilta JFK:lle?

Keltainen taksi Manhattanilta JFK:lle maksaa noin 55-60$ plus tietulli ja 7-10$ tippi.

Pääseekö metrolla JFK:n kentälle?

Manhattanilta voi mennä metrolla Howard Beach tai Jamaica Station -asemalle ja vaihtaa JFK AirTrainiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja