Harry Potter and the Cursed Child Broadway-liput

Harry Potter and the Cursed Child Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Harry Potter and the Cursed Child Broadway-liput kannattaa ostaa kätevästi netistä jo ennen New Yorkiin lähtöä. Suosittelen hankkimaan teatteriliput etukäteen. Näin säästät aikaa ja rahaa. Harry Potter and the Cursed Child on yksi Broadwayn suosituimmista näytelmistä ja sitä esitetään Lyric-teatterissa.

Osta Harry Potter Broadway-liput tästä
Eksklusiivinen: Valitse kassalla "Flex Tickets" -vaihtoehto ja peruuta tai muuta varauksesi viimeistään 48 tuntia ennen esitystä!

Harry Potter Broadwaylla

Näytelmä on jatkoa maailmanlaajuista suosiota saaneelle kirjasarjalle ja elokuville, jotka käsittelevät velho-oppilas Harryn seikkailuja. Kirjojen kirjoittaja J.K. Rowling on ollut myös näytelmän käsikirjoittajana. Käsikirjoitus julkaistiin kirjan muodossa Lontoon ensi-illan jälkeen, ja sitä pidetään siksi kirjasarjan epävirallisena kahdeksantena osana.

Uuden sukupolven Potterit

Tarina alkaa 19 vuoden jälkeen siitä mihin viimeinen kirja jäi, kun Harry, Ron ja Hermione ovat kaikki kasvaneet aikuisiksi. Harry työskentelee Taikaministeriössä ja on naimisissa Ginny Weasleyn kanssa. Heillä on kolme lasta: James Sirius, Albus Severus ja Lily Luna. Albuksen tehtäväksi on osoitettu seurata hänen isänsä jalanjälkiä. Albus kirjautuu Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun, jossa hän ponnistelee sopiakseen isänsä kenkiin. Menneisyyden haamut palaavat ja Harry sekä Albus ymmärtävät, että joskus paha tulee esiin odottamattomista paikoista. Tätä todelliset Harry Potter -fanit eivät voi jättää väliin!

Harry Potter and the Cursed Child Broadway-liput - Tylypahkassa Harry Potter and the Cursed Child Broadway-liput - Uusi sukupolvi

Miten ostan Harry Potter Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Harry Potter -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta Harry Potter Broadway-liput tästä

Ericin vinkki: En ole itse suuri Potter-fani. Muun muassa vaikuttavien erikoistehosteiden takia pidin kuitenkin näistä näytelmistä todella paljon! Saat saapuessasi kirjasen, jossa on aiempien Harry Potter -tarinoiden yhteenveto ja näytelmään liittyvää sanastoa. Jos et tunne kirjojen maailmaa tai tarvitset pikakertauksen, saavu teatterille hyvissä ajoin, jotta ehdit lukea nämä läpi. Näin esityksen seuraaminen on helppoa!

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Todistus WHO:n hyväksymästä koronarokotussarjasta esitettävä. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee näyttää negatiivinen, 72 tunnin sisällä otettu PCR-testi tai enintään 6 tuntia vanha (antigeeni) pikatesti. Koko seurueen on otettava mukaan henkilöllisyystodistukset.

Tietoa esityksestä

 • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: noin 3 tuntia ja 30 minuuttia väliaika mukaan lukien
 • Esityspaikka: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street
 • Esteettömyys:
 • Lyric-teatterin katsomokartta

Osta Harry Potter Broadway-liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta Harry Potter and the Cursed Child -liput tästä Osta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja