Parhaat bagelit New Yorkissa

Parhaat Bagel-kahvilat New Yorkissa

Bagelit New Yorkissa ovat yksi niistä jutuista, mitä tulee ehdottomasti maistaa, kun olet kaupungissa. Näitä vesirinkeleitä saa kaikkialta, mutta parhaat bagelit New Yorkissa löytyvät bagel shopista. New York bagel on vähän kuin mitä kroisantti on Pariisille. Eri vaihtoehtoja riittää, esimerkiksi plain bagel (tavallinen), everything bagel (päällä kaikkea), poppy seed bagel (unikonsiemen) ja cinnamon raisin bagel (kaneli-rusina). Newyorkilaiset valitsevat usein paahdetun bagelin cream cheese -tuorejuustolla tai voilla, mutta bagel-kaupat New Yorkissa tekevät myös lohi-, kana- tai tonnikalatäytteisiä bageleita. Tämä on täydellinen ja nopea aamiainen tai lounas, jonka saa kaikkialta New Yorkissa. Jotta pääset maistamaan aitoa New Yorkia, olen listannut New Yorkin parhaat bagelit alle.

 1. Contents

  Russ & Daughters

  Russ & Daughters -kahvilan bagelit eivät ole ihan mitä tahansa bageleita, vaan tunnetusti hyvin laadukkaita. Paikka on tarjoillut bageleita vuodesta 1914 muun muassa kaviaarin ja sillin kera, mutta kylmäsavulohitäytteinen “lox bagel” kannattaa ehdottomasti maistaa. Voit valita irlantilaista, norjalaista tai uusiseelantilaista lohta.

  Kaupungista löytyy muutama toimipiste, ja itse pidän eniten Houston Streetillä sijaitsevasta kaupasta, sillä se on Russ & Daughtersin lippulaivaliike. Katz’s Deli löytyy myös seuraavasta korttelista. Russ & Daughtersissa voi olla ruuhkaa, joten varaudu jonoihin. Kun saat bagelin käteen, voit todeta, että jonotus oli kuin olikin sen arvoista. Toinen hyvä vaihtoehto on heidän toimipaikkansa Hudson Yardsilla, 34th Streetin ja 10th Avenuen kulmassa. Kun käyt bagel shopissa, voit kävellä siitä High Line Parkiin tai vierailla Edge-näköalatasanteella.

  Parhaat bagelit New Yorkissa - Russ and Daughters

 2. Ess-A-Bagel

  Käynti Ess-A-Bagel -kahvilassa on jo itsessään kokemus. Jättikokoisessa vitriinissä on esillä erilaisia salaatteja, cream cheesejä ja kalaa. Kahvila on tunnettu todella tuoreista bageleista sekä erilaisista täytteistä. Muiden kahviloiden täytevalikoima on hillitty tähän paikkaan verrattuna. Chicken curry salad on kokeilun arvoinen: hyvin maustettu salaatti, jossa mureita kanapaloja. Kasvissyöjille löytyy iso valikoima tofusta tehtyjä cream cheesejä. Täytteiden lisäksi voit tietenkin valita laajasta valikoimasta erilaisia bageleita, paahdettuna jos niin haluat. Kahvilassa on istumapaikkoja, mutta muista, että etenkin lounasaikaan voi pöydän saaminen olla hankalaa.

  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Ess a Bagel New Yorkissa

 3. Pick A Bagel

  Pick A Bagel on ketju, jolla on useita myymälöitä Manhattanilla. Jos lähistölläni sattuu olemaan yksi, niin piipahdan ehdottomasti sisään bagelille. Heillä on valtava valikoima bageleita, tuorejuustoja ja muita täytteitä. Kaikissa Pick A Bagel -paikoissa on myös runsas salaattibaari sekä monipuolinen valikoima muffinsseja, keksejä ja muita voileipiä, kuten panineja. Kahvi täällä on myös hyvää.

  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Pick A Bagel

  Ericin vinkki: Jos haluat vegaanisen aamiaisen tai lounaan, bagel on hyvä vaihtoehto. Suurin osa bageleista on vegaaneja, jos täytteitä ei oteta huomioon. Kannattaa aina kysyä, mitä vaihtoehtoja bagel-puodista löytyy.

 4. Black Seed Bagels

  Kun vierailet New Yorkin nähtävyyksillä, nälkä saattaa yllättää. Black Seed Bagels on loistava paikka hakea bagel mukaan nähtävyyksien katselun lomassa. Toimipaikkoja löytyy kaupungista useita, joten lähistöltä on suhteellisen helppo löytää heidän kauppansa. Black Seed on tunnettu uniikeista yhdistelmistään ja heidän New York -tyylisestä bagelistaan, joka valmistetaan montrealilaisten leivontaperinteiden mukaan. Kokeile esimerkiksi juustopizza-bagelia tai pastrami-bagelia savulohen kanssa.

  Parhaat bagelit New Yorkissa - Black Seed

 5. Murray’s Bagels

  Murray’s Bagelsin ainoa huono puoli on, ettei siellä ole paljoa istumatilaa. Mutta muuta miinuspuolia siitä ei löydykään. Bagelit ovat niin hyviä, ettei niihin tarvitse täytteitä ollenkaan. Täytteitä tosin löytyy ruokalistan täydeltä. Cream cheese on klassikkotäyte, mutta henkilökunta osaa myös paistaa täydellisen kananmunan täytteeksi. Paikan erikoisuus on savustettu kala, joka todella on herkullista ja maistamisen arvoista. Kokeile savustettua lohta. Jos ruokalista hämmentää, etkä osaa päättää, kannattaa tilata Speciality bagel. Juusto, kalkkuna ja coleslaw on yksi herkullinen vaihtoehto. Älä unohda kahvia tai teetä, heidän cappuccinonsa on suosittu.

  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Murray's Bagels

 6. Bagelit marketeissa

  Yllä olevat vaihtoehdot ovat mielestäni parhaat bagelit New Yorkissa. Bageleita voi löytää kaikkialta kaupungista. Bagelin saa mukaan myös supermarketeista New Yorkissa joko matkaevääksi tai piknikille puistoon. Nämä bagelit eivät ole kalliita ja ne ovat myös hyviä.

  Parhaat bagelit New Yorkissa - Supermarket

Mistä saa parhaat bagelit New Yorkissa?

Bageleita voi löytää New Yorkissa mistä vain. Tämä on listaukseni New Yorkin parhaista bageleista.

Minkälaisia bageleita New Yorkista saa?

New Yorkissa voi ostaa kaikenlaisia bageleita. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja