Supermarketit New Yorkissa

Supermarketit New Yorkissa

Supermarketit New Yorkissa palvelevat newyorkilaisia kaikissa heidän tarpeissaan. Minulta kysytään usein ruokaostoksista Isossa Omenassa. Isoja ketjuja ei ole paljon, mutta löydät hyviä kauppoja, joista ostaa muun muassa ruokaa, luonnontuotteita, hoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Jatka lukemista ja tutustu listaan New Yorkin supermarketeista, joissa kannattaa käydä.

Contents

Ruokakaupat New Yorkissa

Kaupassa käynti New Yorkissa on melko helppoa, sillä kaupungista löytyy monia paikkoja, joissa voi tehdä ruokaostoksia. Jotkut ruokakaupat keskittyvät enemmän luomuun, kun taas toiset esimerkiksi käsintehtyihin tuotteisiin. Nämä supermarketit ovat mielestäni tutustumisen arvoisia:

 1. Whole Foods

  Tämä on todennäköisesti New Yorkin tunnetuin supermarket! Vaikka Whole Foodsissa on kalliihkot hinnat, kaupassa käynti on erittäin kätevää. Ketjulla on Manhattanilla monia kauppoja ja löydät helposti kaikenlaisia ruokia, olipa kyse tuoretuotteista tai välipaloista, hygieniatuotteista ja jopa päivittäistavaroista. Whole Foods myy luomu- ja ekologisia tuotteita sekä muun muassa monia vegaanisia, sokerittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Lähes kaikissa Manhattanin Whole Foods Marketeissa on myös tuoretiski, jossa on tarjolla erilaisia valmisaterioita ja salaatteja parilla dollarilla.

  Ericin vinkki: “Suosittelen käymään Columbus Circlella sijaitsevassa kaupassa, suoraan Central Parkia vastapäätä, ostamassa herkullista, tuoretta välipalaa, jonka voit nauttia puistossa osana piknikkiä.”

  Supermarketit New Yorkissa - Whole Foods Supermarketit New Yorkissa - Whole Foods -valikoima

 2. Wegmans

  Käynti Wegmansissa on lähes nähtävyys itsessään. Tämä luksusruokakauppa tunnetaan tuoreista tuotteistaan, tuoreesta ruoasta ja tuotteiden tarkasta valinnasta. Kaikki tämä tietysti myös maksaa. Tuotteet ovat hieman tavallista kalliimpia, mutta Wegmans lupaa niiden olevan markkinoiden parhaita. Wegmans on hyvä vaihtoehto, kun haluat hakea tuoretta ruokaa lounaaksi tai nauttia päivän päätteeksi aterian hotellihuoneessasi. Ja vaikka et välttämättä tarvitsisikaan kaupasta mitään, kannattaa ehdottomasti poiketa Wegmansissa, jos kuljeskelet ohi – tämä supermarket on melkoinen elämys.

  Supermarketit New Yorkissa - Wegmans Supermarketit New Yorkissa - Wegmans tuoretta

 3. Target

  Target on yksi tunnetuimmista merkkituotteiden alennusmyymälöistä Yhdysvalloissa, ja New Yorkista löytyy useita ketjun kauppoja. Targetissa myydään aivan kaikenlaista: päivittäistavaroita, vaatteita, kodin tuotteita, sähkölaitteita, kosmetiikkaa ja niin edelleen. Vaikka Midtownin myymälä on hieman pienempi kuin Target tavallisesti, sijainti on silti erittäin hyvä – ja siksi myös loistava paikka ostoksille!

  Supermarketit New Yorkissa - Target New York ulkoa Supermarketit New Yorkissa - Target New York

 4. Trader Joe’s

  Tämä on toinen kuuluisa supermarketketju New Yorkissa. Se myy monia (terveellisiä) ruokia ja valikoimiin kuuluu myös vaihtoehtoja niille, joilla on erityisruokavaliotarpeita. Trader Joe’silla on myös oma, hinta-laatusuhteeltaan hyvä tuotemerkki, joka on aina hyvä valinta. Vähittäiskauppa on yleensä melko täynnä ja jonot kassalla ovat pitkiä, mutta palvelu on kuitenkin melko nopeaa. Sitä paitsi odotusaika kannattaa, kun ottaa huomioon tuotteiden edullisuuden.

  Ericin vinkki: “Lataa ilmainen sovellukseni Eric’s New York ja näet kartalla New Yorkin supermarketit!”
 5. Drugstore -kemikaliot

  Amerikkalaiset “apteekit” (drugstores) eli kemikaliot ovat hyvä vaihtoehto supermarketille, koska näissä minimarketeissa myydään paitsi lääkkeitä myös ruokaa, vaatteita, kosmetiikkaa sekä juotavaa, kuten mehua, isoja vesipulloja ja jopa maitoa! New Yorkissa lähin drugstore ei ole koskaan kovin kaukana. Etsi sellaisia ketjuja, kuten Duane Reade, CVS ja Rite Aid. Jotkut niistä ovat auki jopa vuorokauden ympäri.

  Supermarketit New Yorkissa - CVS Pharmacy Supermarketit New Yorkissa - Duane Reade

 6. Torit

  Mikset lähtisi ostoksille kuten paikalliset? Käy yhdessä monista toreista New Yorkissa ja osta tuoretuotteita tai nappaa välipala mukaan. Torit ovat loistava vaihtoehto kaupassa käynnille ja niistä löytyy paljon erilaista luomu- ja paikallisruokaa – lisäksi ne ovat yleensä edullisempia. Torit ovat myös mukava tapa nähdä New York paikallisen silmin.

 7. Walmart New Jerseyssä

  New Yorkin kaupungissa ei ole Walmartia, mutta naapuriosavaltio New Jerseystä sellainen löytyy. Se on paremman valikoimansa takia myös yksi newyorkilaisten käyttämistä supermarketeista. Koska saan usein Walmartiin liittyviä kysymyksiä, päätin lisätä senkin listalle, vaikka Walmart sijaitsee New Jerseyssä. Walmart on todella isojen kauppojen ketju, jonka myymälöistä löytyy kaikkea ruokaostoksista elektroniikkaan ja lastentarvikkeisiin. Mutta jos et halua tehdä valtavia määriä ostoksia, New Jerseyyn ei oikeastaan kannata lähteä ajamaan. Jos kuitenkin päätät lähteä sinne, muista varata riittävästi aikaa. New Jerseyn Walmartiin pääsee helposti julkisilla; sinne vie 320 Harmon Meadow -bussi, joka lähtee Port Authoritysta.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja