Helikopterilento New Yorkin yllä

Osta liput nyt
New York Helikopterilento

Helikopterilento New Yorkin yllä on ainutlaatuinen, kerran elämässä tehtävä kokemus. Eikä pidä jättää mainitsematta Manhattanin upeita näkymiä! Varaa kahdentoista minuutin lento etukäteen uskomattoman edullisesti. Lennolle pääsee jo alkaen 190€ (tämä hinta koskee vain etukäteisvarauksia). Näe New Yorkin kaikki klassiset nähtävyydet ilmasta käsin. Helikopterikierroksen aikana näet Vapaudenpatsaan, Empire State Buildingin, hopeanhohtoisen Chrysler Buildingin sekä laajan, vihreän Central Parkin.

Varaa helikopterilento New Yorkissa tästä

Contents

Miten valita sopiva helikopterilento New Yorkissa?

Ericin vinkki: Tarjonta on laaja. Olen itse ollut helikopteriajelulla 25 kertaa ja mielestäni ne kaikki ovat olleet hintansa arvoisia. Viimeisin lentoni maaliskuussa 2024 oli 15 minuutin lento (katso tästä). 15 minuuttia ei kuulosta kovin pitkältä, mutta näet kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja kokemus on todella ainutlaatuinen. Jos minun pitäisi valita, suosittelisin varmaankin 15 tai 18 minuutin lentoa (katso nettisivut alla). Se tarjoaa mielestäni parhaan vastineen rahoillesi. Jos budjetti joustaa, lähtisin ehdottomasti 25 minuutin Grand Island -lennolle. Osta liput aina etukäteen, sillä ne tulevat näin paljon halvemmiksi. Tässä on unohtumaton lahjaidea puolisolle.

Erityiset helikopterilennot

Haluaisitko tehdä jotain todella erityistä? Valitse siinä tapauksessa helikopterilento illalla. Tämän lennon aikana pääset nauttimaan näkymistä upeasti valaistuun kaupunkiin. Helikopterilento illalla on erityisen hieno niille, jotka ovat jo olleet tavallisella helikopterilennolla New Yorkin yllä ja haluavat erilaisen ja ainutlaatuisen kokemuksen.

Saatavilla on myös edullisia helikopterilentoja New Yorkin yllä. Nämä lähtevät New Yorkin ulkopuolella sijaitsevalta helikentältä, vähän matkan päässä Manhattanilta.

Jos haluat henkilökohtaisemman lentokokemuksen, varaa yksityinen helikopterilento New Yorkissa. Näet kaikki kaupungin ikoniset maamerkit, ja oma yksityinen lentäjäsi tuo mukaan ripauksen ylellisyyttä, joka sopii täydellisesti erityisempiin hetkiin.

New York Helikopterilento - Vapaudenpatsas New York Helikopterilento - Hudsonjoen yllä

Lisätietoja

Tärkeää! Huomioithan, että varattuasi helikopterilennon sinun tulee ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan varmistaaksesi lentosi tarkan päivämäärän ja ajan. Tehtyäsi varauksen verkkokaupan kautta saat sähköpostiisi kupongin, joka sisältää palveluntarjoajan yhteystiedot. Suosittelen ottamaan yhteyttä heihin vähintään kahta viikkoa ennen lentosi ajankohtaa. Jos olet varaamassa lentoa kahden viikon sisällä halutusta lentopäivästä, ota yhteyttä palveluntarjoajaan saman tien varmistaaksesi päivän ja ajan. Mitä aiemmin vahvistat varauksesi, sitä enemmän valinnanvaraa sinulla on lentoaikojen suhteen.

Mikäli suunnitelmasi muuttuvat saavuttuasi New Yorkiin ja haluaisit tehdä muutoksen varaukseesi, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan. Klikkaa tästä ja lue lisää helikopterilentojen reiteistä.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: vaihtelee
  • Lähtöpaikka: Downtown Heliport, Pier 6
  • Lähtöajat: vaihtelee
  • Saavu paikalle vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä
  • Helikopteriin mahtuu kuusi henkeä
  • Huomioithan, että helikopterilentoja ei ole enää saatavilla sunnuntaisin. Tämän johdosta muiden päivien lennot myydään loppuun entistä nopeammin, joten varaa paikkasi ennen matkaasi.

Tutustu New Yorkin eri helikopterilentoihin ja reitteihin täällä

New York Helikopterilento - Vapaudenpatsas & Downtown New York Helikopterilento - Näkymä Central Parkista

Mikä on paras helikopterilento New Yorkissa?

Olen itse ollut yli 20 helikopterilennolla ja jokainen niistä on ollut mielestäni hintansa arvoinen. Jos pitää valita, menisin näille lennoille.

Kuinka paljon helikopterilento New Yorkissa maksaa?

Helikopterilennot New Yorkissa ovat alkaen 190€, kun varaat lennon etukäteen.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja