One Times Square -näköalatasanne New Yorkissa

One Times Square -näköalatasanne New Yorkissa

One Times Square -näköalatasanne New Yorkissa tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaupungin kuuluisimmalle paikalle avautuvista näkymistä. Times Squaren näköalatasanteella järjestetään vuosittain uudenvuodenaaton Ball Drop (“pallon pudotus”). Pääset siis näkemään maailmankuulun pallon lähietäisyydeltä. Sen yhteydessä olevassa museossa voit tutustua tarkemmin tähän ainutlaatuiseen alueeseen virtuaali- ja lisätyn todellisuuden avulla.

One Times Squaren avajaiset on suunniteltu kesälle 2024.

One Times Square -näköalatasanne New Yorkissa

Näköalatasanteelta näkee Times Squarelle ja sen ympäristöön. Voit ihailla kuuluisaa palloa, joka nähdään vuosittain uudenvuodenaaton Ball Drop -tapahtumassa. Näköalatasanne sijaitsee rakennuksen 26. kerroksessa, ja sieltä löytyy myös museo.

Museo One Times Squarella

Times Squaren näköalatasanteen lisäksi rakennuksesta löytyy 12-kerroksinen museo, jossa pääset tutustumaan tarkemmin rakennuksen, Times Squaren ja jokavuotisen Ball Dropin historiaan. Virtuaalitodellisuuden ja muiden digitaalisten elementtien avulla pääset uppoutumaan Times Squaren maailmaan.

Niin kauan kuin One Times Square ei ole avoinna, voit vierailla RiseNY:ssa tai muilla New Yorkin parhailla näköalatasanteilla.

One Times Square -näköalatasanne New Yorkissa - Times Square

Mistä ostaa One Times Square -liput?

One Times Square -liput eivät ole vielä myynnissä. Katso lisää tästä.

Milloin One Times Square avautuu?

One Times Squaren avajaiset on tarkoitus viettää kesällä 2024. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja