Toimitus- ja palautusehdot

Seuraavat ehdot pätevät, kun tilaat NewYork.fi-sivustolta Unlimited Ride MetroCardin, Pay-Per-Ride MetroCardin, JFK AirTrain -lipun ja/tai PATH-lipun. Nämä ehdot pätevät myös silloin, kun ostat yhdistelmäpaketin, johon sisältyy yksi yllä olevista lipuista sekä jokin tuote tai sisäänpääsy nähtävyydelle.

Huomio: Nämä ehdot koskevat ainoastaan edellä mainittuja joukkoliikenteen lippuja ja yhdistelmäpaketteja. Ehdot eivät koske minkään muun tuotteen tai palvelun ostamista tällä sivustolla. Voit lukea muiden tuotteiden ja palveluiden ostamiseen liittyvät säännöt ja ehdot täältä.

Contents

Toimitusajat

Kun teet tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00 (UTC+2), se lähetetään samana päivänä. Arvioitu toimitusaika on noin 5-10 työpäivää (pois lukien viikonloput ja juhlapyhät).

Minne tilaukseni voidaan toimittaa?

Tilauksesi voidaan toimittaa minne tahansa Suomen sisällä.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen maksavat 13€. Tilaus lähetetään kirjattuna kirjeenä.

Peruminen ja palautusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa MetroCard(it) avaamattomassa pakkauksessa, ilman erityistä syytä, 14 päivän kuluessa ostostasi. Sinulle palautetaan kaikki kulut, mukaan lukien postituskulut. Tuote on kuitenkin palautettava asiakkaan omalla kustannuksella. Jos palautat tilauksesi vain osittain, saat takaisin palautettujen tuotteiden arvoa vastaavan summan, mutta postituskuluja ei palauteta.

Mikäli haluat palauttaa MetroCardit yli 14 (neljätoista) päivää ostosi jälkeen, olethan ensin yhteydessä.

Oletko valinnut yhdistelmäpaketin, johon sisältyy MetroCardin lisäksi alennuspassi tai sisäänpääsy nähtävyydelle? Valitettavasti yhdistelmäpakettien pääsylippuja ja alennuspasseja ei voi peruuttaa, joten niistä ei voi saada rahoja takaisin. Huomaa, että alennuspassien toimittaja saattaa muuttaa alennuspassin sisältyviä nähtävyyksiä, niiden sisältöjä tai muita tuotetietoja. Kolmannen osapuolen sivustolla olevat tiedot tulee nähdä tosiasiallisina. Saadaksesi ajantasaisimmat tiedot tutustu New York Passin, Explorer Passin tai Sightseeing Flex Passin sivustoon ennen matkalle lähtöä. Palautusta tai korvausta ei ole mahdollista saada alennuspassissa jäljellä olevista nähtävyyksistä, joita et käyttänyt sen ostamisen jälkeen.

Palautusosoite

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Onko sinulla kysyttävää MetroCardista tai tilauksestasi? Vai haluatko tehdä tilauksen suuremmalle ryhmälle? Laita sähköpostia eric@newyork.fi

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja