Pyöräretket New Yorkissa

Pyöräretket New Yorkissa

Pyöräretket New Yorkissa tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupunkiin fillarin satulassa. Opastetuilla kaupunkiretkillä tutustut kokeneen oppaan johdolla Central Parkiin, Brooklynin siltaan, Hudsonjoen rantoihin sekä muihin matkan varrelle osuviin nähtävyyksiin. Polkupyörän selässä näet paljon enemmän kuin kävellen. Vaikka sinulla olisi vain vähän aikaa käytettävissä, pyöräretki on ideaali tapa nähdä New Yorkia ja sen nähtävyyksiä. Varaa pyöräretki netistä ennen matkaasi, sillä se tulee tulee näin sinulle edullisemmaksi ja samalla varmistat paikkasi kierrokselle. Vai haluaisitko mieluummin pyöräillä kaupungissa omaan tahtiisi? Siinä tapauksessa sinun kannattaa vierailla yhdessä New Yorkin polkupyörävuokraamoista, joista voit noutaa fillarin käyttöösi.

Ericin vinkki: Jos olet New Yorkissa ensi kertaa, et ole kovin kokenut pyöräilijä tai matkustat lasten kanssa, niin suosittelen osallistumaan opastetuille pyöräretkille. Ne ovat hintavampia kuin pelkän pyörän vuokraaminen, mutta niiden aikana opit navigoimaan paikallisessa liikenteessä ja oppaan johdolla pyöräily on ennen kaikkea turvallisempi tapa pyöräillä New Yorkissa.

Mikä pyöräretki minun tulisi valita?

Sinulla valittavana useita pyöräretkiä. Listasin tähän omia suosikkejani helpottaakseni valinnan tekemistä eri vaihtoehtojen välillä:

 • Vaihtoehto 1: Tällä Central Parkin läpi kulkevalla pyöräretkellä voit tutustua rennossa tahdissa kaikkiin siellä oleviin nähtävyyksiin. Opas kertoo sinulle mielellään kaiken mitä haluat tietää Central Parkista, sen historiasta ja siellä sijaitsevista kohteista, kuten Strawberry Fieldsistä ja Sheep Meadow’sta.
  Varaa pyöräretki Central Parkiin tästä
 • Vaihtoehto 2: Jos haluat tutustua tarkemmin Harlemiin, tämä pyöräkierros sopii sinulle loistavasti. Kahden tunnin aikana näet monia naapuruston kohokohtia, kuten Strivers Row’n ja Malcolm X:n moskeijan. Tämän lisäksi pääset ihailemaan hienoja näkymiä New Yorkin kuuluisista rakennuksista.
  Varaa pyöräretki Harlemiin tästä
 • Vaihtoehto 3: Brooklyn Bridge -kierros vie sinut nimensä mukaisesti Brooklynin sillan yli. Sen lisäksi pääset pyöräilemään Manhattanin länsipuolella pyörätietä pitkin. Varaudu siihen, että tällä kierroksella pyöräilet kahden pitkän sillan yli. Tämä kaksituntinen kierros on saatavilla vuoden ympäri. 
  Varaa pyöräretki Brooklynin sillalle tästä
 • Vaihtoehto 4: Electric Bike -pyöräkierroksella poljet normaalin polkupyörän sijaan sähköpyörällä. Kierrätte Central Parkin, Midtown Manhattanin ja Upper West Siden ohittaen monia kuluisia maamerkkejä. Tämän kierroksen jälkeen et ole poikki, sillä sähköpyörä takaa mukavuuden koko matkan ajan!
  Varaa klassinen Manhattanin pyöräretki sähköpyörällä tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja