Pyöräretket New Yorkissa

Pyöräretket New Yorkissa

Pyöräretket New Yorkissa tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupunkiin fillarin satulassa. Opastetuilla kaupunkiretkillä tutustut kokeneen oppaan johdolla Central Parkiin, Brooklynin siltaan, Hudsonjoen rantoihin sekä muihin matkan varrelle osuviin nähtävyyksiin. Polkupyörän selässä näet paljon enemmän kuin kävellen. Vaikka sinulla olisi vain vähän aikaa käytettävissä, pyöräretki on ideaali tapa nähdä New Yorkia ja sen nähtävyyksiä.

Ericin vinkki: “Jos olet New Yorkissa ensi kertaa, et ole kovin kokenut pyöräilijä tai matkustat lasten kanssa, niin suosittelen osallistumaan opastetuille pyöräretkille. Ne ovat hintavampia kuin pelkän pyörän vuokraaminen, mutta niiden aikana opit navigoimaan paikallisessa liikenteessä ja oppaan johdolla pyöräily on ennen kaikkea turvallisempi tapa pyöräillä New Yorkissa.”

Opastetut pyöräretket New Yorkissa

Sinulla valittavana useita pyöräretkiä. Varaa pyöräretki netistä ennen matkaasi, sillä se tulee tulee näin sinulle edullisemmaksi ja samalla varmistat paikkasi kierrokselle. Vai haluaisitko mieluummin pyöräillä kaupungissa omaan tahtiisi? Siinä tapauksessa sinun kannattaa vierailla yhdessä New Yorkin polkupyörävuokraamoista, joista voit noutaa fillarin käyttöösi. Listasin tähän omia suosikkejani New Yorkin pyöräretkistä, jotta valinta eri vaihtoehtojen välillä olisi helpompaa:

  • Vaihtoehto 1: Tällä Central Parkin läpi kulkevalla pyöräretkellä voit tutustua rennossa tahdissa kaikkiin siellä oleviin nähtävyyksiin. Opas kertoo sinulle mielellään kaiken mitä haluat tietää Central Parkista, sen historiasta ja siellä sijaitsevista kohteista, kuten Strawberry Fieldsistä ja Sheep Meadow’sta.
    Varaa pyöräretki Central Parkiin tästä
  • Vaihtoehto 2: Brooklyn Bridge -kierros vie sinut nimensä mukaisesti Brooklynin sillan yli. Sen lisäksi pääset pyöräilemään Manhattanin länsipuolella pyörätietä pitkin. Varaudu siihen, että tällä kierroksella pyöräilet kahden pitkän sillan yli. Tämä kaksituntinen kierros on saatavilla vuoden ympäri. 
    Varaa pyöräretki Brooklynin sillalle tästä
  • Vaihtoehto 3: Tämän pyöräretken aikana ohitatte monia New Yorkin nähtävyyksiä. Kierros alkaa Downtown Manhattanilta ja pyöräilette Hudsonjokea pitkin. Tutustutte oppaan kanssa muun muassa Hudson Yardsiin, Central Parkiin ja Upper West Sideen. Tämä pyöräretki on varattavissa vuoden ympäri.
    Varaa New Yorkin kohokohdat -pyöräretki tästä
  • Bonus-vaihtoehto: Sähköpyöräretkillä ei pyöräillä tavallisilla pyörillä, vaan poljinavusteisilla sähköpyörillä! Ohitat kaikenlaisia kuuluisia maamerkkejä ilman että olet rättiväsynyt kierroksen jälkeen. Sähköpyörä takaa mukavuuden koko matkan ajan!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja