Edge Hudson Yards Observation Deck -liput

Osta liput nyt
Edge Hudson Yards Observation Deck -liput

Edge Hudson Yards Observation Deck -liput ovat myynnissä verkossa. Se on New Yorkin korkein ulkona sijaitseva näköalapaikka. Edge sijaitsee pilvenpiirtäjän 100. kerroksessa Hudson Yardsilla, jonka on Länsi-Manhattanin uusi, moderni naapurusto. 335 metrin korkeuteen kurkottava Edge Observation Deck on yksi New Yorkin korkeimmista näköalapaikoista, ja ehdottomasti korkein ulkona sijaitseva näköalatasanne. Älä jätä väliin käyntiä New Yorkin uudessa maamerkissä, osta Edge-liput nyt.

 

Osta tästä Edge Observation Deck -liput, sisältää ilmaisen matkamuistovalokuvan

Edge-liput New Yorkissa

Myynnissä on kahdenlaisia Edge-lippuja New Yorkissa. Valitse General Admission -liput (perusliput), kun olet varma mihin aikaan haluat käydä Edge-näköalatasanteella. Tämä on myös edullisin lippuvaihtoehto. Jos et tiedä vielä suunnitelmiasi tai haluat ottaa sään huomioon, suosittelen ostamaan Flex-liput. Joustavalla lipulla voit päättää paikan päällä New Yorkissa kellonajan, jolloin haluat vierailla Edgessä.

NYC:n korkein ulkona sijaitseva näköalatasanne

Edge Observation Deckiltä näkee 360 asteen näkymät New Yorkista. Ulkona sijaitsevaa aluetta ympäröivät kaltevat lasiseinät, jotka takaavat hienot näkymät Midtown Manhattanista. Uskaliaimmat voivat seisoa lasisella tasanteella ja katsella siitä maailman menoa alapuolella. Tai ota selfie kolmion muotoisen alueen kulmassa, jossa sinut ympäröi lasi, ulkoilma ja taivas! Ulkona sijaitsevalle näköalatasanteelle johtavat Skyline-rappuset taas tarjoavat upeat näkymät lasikaiteiden yli. Jos haluat juoda tai syödä jotain, Edgestä löytyy myös sisä- ja ulkotiloissa sijaitseva samppanjabaari, joka tarjoilee juotavaa ja kevyttä purtavaa.

Ericin vinkki: Koska Edge on New Yorkin korkein ulkona sijaitseva näköalatasanne, josta löytyy myös jännittäviä lisäelementtejä, se tuo aivan uudenlaisen kokemuksen New Yorkiin. Näköalapaikka on hyvin erilainen verrattuna esimerkiksi Empire State Buildingiin ja Top of the Rockiin. Edge on mielestäni todella vaikuttava! Etenkin kaltevat lasiseinät olivat huikeat, sillä niiden ansiosta voit todella nauttia myös näköaloista alas. Lisäksi lattian lasipaneelit ovat erityisiä.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: Edgen sisäänkäynti on The Shops & Restaurants at Hudson Yards -ostoskeskuksen 4. kerroksessa (Level 4)
  • Aukioloajat: joka päivä kello 08.00 – 00.00
  • Ilmainen sisäänpääsy alle 6-vuotiaille

Osta tästä Edge Observation Deck -liput, sisältää ilmaisen matkamuistovalokuvan

Mitä Edge NYC maksaa?

Käynti New Yorkin Edgessä maksaa alkaen 41€. Jos haluat käydä myös muilla nähtävyyksillä, lue lisää New Yorkin alennuspasseista ja säästä rahaa.

Mikä NY Edge on?

Edge on Manhattanin korkein ulkoilmatasanne, josta avautuu upea 360 asteen näkymä New Yorkiin. Näköalatasanteessa on lasiset lattiapaneelit! Lue lisää Edgestä tästä artikkelista.

Missä kerroksessa Edge NYC on?

Edge Observation Deck New Yorkissa sijaitsee pilvenpiirtäjän 100. kerroksessa Hudson Yardsissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja