Edge Hudson Yards Observation Deck -liput

Osta liput nyt
Edge Hudson Yards Observation Deck -liput

Edge Hudson Yards Observation Deck -liput ovat myynnissä verkossa. Se on New Yorkin korkein ulkona sijaitseva näköalapaikka. Edge sijaitsee pilvenpiirtäjän 100. kerroksessa Hudson Yardsilla, jonka on Länsi-Manhattanin moderni naapurusto. 335 metrin korkeuteen kurkottava Edge Observation Deck on yksi New Yorkin korkeimmista näköalapaikoista, ja ehdottomasti korkein ulkona sijaitseva näköalatasanne. Älä jätä väliin käyntiä New Yorkin maamerkissä, osta Edge-liput nyt.

Osta tästä Edge Observation Deck -liput, sisältää ilmaisen matkamuistovalokuvan

Contents

Edge-liput New Yorkissa

Myynnissä on kahdenlaisia Edge-lippuja New Yorkissa. Valitse General Admission -liput (perusliput), kun olet varma mihin aikaan haluat käydä Edge-näköalatasanteella. Tämä on myös edullisin lippuvaihtoehto. Pääsylippu sisältää taatun sisäänpääsyn tietyllä kellonajalla sekä digitaalisen matkamuistovalokuvan. Voit olla Edge-näköalatasanteella niin kauan kuin haluat – aikarajaa ei sisäänpääsyn jälkeen ole.

Edge Hudson Yards Observation Deck -liput - Kulmaus Edge Hudson Yards Observation Deck -liput - Näkymä ilta-aikaan

NYC:n korkein ulkona sijaitseva näköalatasanne

Edge Observation Deckiltä näkee 360 asteen näkymät New Yorkista. Ulkona sijaitsevaa aluetta ympäröivät kaltevat lasiseinät, jotka takaavat hienot näkymät Midtown Manhattanista. Uskaliaimmat voivat seisoa lasisella tasanteella ja katsella siitä maailman menoa alapuolella. Tai ota selfie kolmion muotoisen alueen kulmassa, jossa sinut ympäröi lasi, ulkoilma ja taivas! Ulkona sijaitsevalle näköalatasanteelle johtavat Skyline-rappuset taas tarjoavat upeat näkymät lasikaiteiden yli. Jos haluat juoda tai syödä jotain, Edgestä löytyy myös sisä- ja ulkotiloissa sijaitseva samppanjabaari, joka tarjoilee juotavaa ja kevyttä purtavaa.

City Climb at Edge

Kaikista uskaliaimmat voivat kokeilla City Climbia Edge-näköalatasanteella New Yorkissa. Pääset kiipeämään 30 Hudson Yards -rakennuksen huipulle, joka sijaitsee Edgen yläpuolella. City Climb -kokemus mahdollistaa turvavaljaissa kävelyn rakennuksen kyljessä olevia portaita pitkin 365 metrin korkeuteen. Huipulla voit nojata reunan yli ja nauttia näkymistä New Yorkin ja ympäröivien osavaltioiden yli. Miltä tuntuu olla yhdellä kaupungin korkeimmista paikoista?

Varaa City Climb at Edge -liput tästä

Edge Hudson Yards Observation Deck -liput - City Climb -portaat Edge Hudson Yards Observation Deck -liput - City Climb

Ericin vinkki: “Koska Edge on New Yorkin korkein ulkona sijaitseva näköalatasanne, josta löytyy myös jännittäviä lisäelementtejä, se tuo aivan poikkeuksellisen kokemuksen New Yorkiin. Näköalapaikka on hyvin erilainen verrattuna esimerkiksi Empire State Buildingiin ja Top of the Rockiin. Edge on mielestäni todella vaikuttava! Etenkin kaltevat lasiseinät ovat huikeat, sillä niiden ansiosta voit todella nauttia myös näköaloista alas. Lisäksi lattian lasipaneelit ovat erityisiä.”

Käytännön tietoa

  • Sijainti: Edgen sisäänkäynti on The Shops & Restaurants at Hudson Yards -ostoskeskuksen 4. kerroksessa (Level 4)
  • Aukioloajat: kello 09.00 – 23.00
    • Viimeinen hissi menee ylös 50 minuuttia ennen sulkemisaikaa
  • Ilmainen sisäänpääsy alle 6-vuotiaille
  • Alennuspassilla voit varata käyntiajan sisäänkäynnin edustalla sijaitsevista lippukioskeista, mikä on erityisen kätevää, jos olet liikkeellä isomman ryhmän kanssa.

Osta tästä Edge Observation Deck -liput, sisältää ilmaisen matkamuistovalokuvan

Mitä Edge NYC maksaa?

Käynti New Yorkin Edgessä maksaa alkaen 41€. Jos haluat käydä myös muilla nähtävyyksillä, lue lisää New Yorkin alennuspasseista ja säästä rahaa.

Mikä NY Edge on?

Edge on Manhattanin korkein ulkoilmatasanne, josta avautuu upea 360 asteen näkymä New Yorkiin. Näköalatasanteessa on lasiset lattiapaneelit! Lue lisää Edgestä tästä artikkelista.

Missä kerroksessa Edge NYC on?

Edge Observation Deck New Yorkissa sijaitsee pilvenpiirtäjän 100. kerroksessa Hudson Yardsissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja