One World Observatory -liput

Osta liput nyt
One World Observatory - Näköalatasanne

One World Observatory -liput oikeuttavat sisäänpääsyyn 102. kerroksen näköalatasanteelle. Näköalatasanteella on kolme kerrosta, joista on 360 asteen näkymä New Yorkin ylle. One World Observatoryn 100. ja 101. kerroksessa voi myös vierailla.

Osta tästä liput One World Observatoryyn

Vieraile One World Observatoryssa

One World Observatoryssa (joka aiemmin tunnetaan Freedom Towerina) kannattaa ehdottomasti vierailla. Näkymät ovat näköalatasanteelta ovat uskomattoman hienot. Rakennus on läntisen pallonpuoliskon korkein, joten kukapa ei haluaisi huipulle! Aikuisten liput ovat alkaen 36€ ja lastenliput 30€.

Global Welcome Center

Turvatarkastuksen jälkeen tulet Global Welcome Centeriin, jossa isolle videoruudulle kirjoitetut viestit toivottavat vierailijat tervetulleiksi kymmenellä eri kielellä. Voices-nimisessä huoneessa pääset seuraamaan videota 48 rakennusmiehestä, jotka auttoivat One Worldin rakentamisessa. Foundations-käytävällä opit lisää faktoja rakennuksesta.

Sky Pods

Olet nyt valmis menemään hissillä ylös. Hissejä kutsutaan nimellä Sky Pods, niihin mahtuu 15 ihmistä kerrallaan ja matka 102. kerrokseen kestää vain minuutin. Hissimatkan aikana näet hienon videon, joka näyttää miten New Yorkin horisontti (skyline) on kehittynyt ja muuttunut vuosien mittaan.

See Forever -teatteri

Saavuttuasi perille katsot kahden minuutin pituisen videon New Yorkista See Forever -teatterissa. Kun video on ohi, ruutu nousee ylös ja sen takaa paljastuu todellinen nautinto…. New Yorkin skyline! Olet koko vierailun ajan sisätiloissa. Muistathan, että Empire State Buildingin ja Top of the Rockin näköalatasanteilla pääsee myös käymään ulkona.

100. kerros

100. kerroksessa on kaksi viimeisimmän huipputeknologian omaavaa interaktiivista asemaa, joissa voi katsoa videoita. Voit myös pyytää henkilökuntaa näyttämään haluamiasi kuvia New Yorkista. Samassa kerroksessa on Sky Portal, pyöreä ruutu, joka näyttää New Yorkin katukuvaa alapuolelta reaaliajassa. Myös lahjatavarakauppa sijaitsee tässä kerroksessa.

101. kerros

101. kerroksessa sijaitsevat kaikki ruokapaikat. Halusitpa sitten pientä purtavaa, cocktailin tai ylellisen illallisen kaikille löytyy jotain. Valmistaudu tosin siihen, että siitä saa myös maksaa.

Ericin vinkki: Lippujen hankkiminen etukäteen on aina kätevää, ja se säästää sinulta jonottamiseen käytetyn ajan. Voit ostaa One World Observatory -liput jopa lyhyellä varoitusajalla verkosta. Saat sähköpostiisi e-lipun, jota ei tarvitse tulostaa. Tällä tavoin saavutat eniten joustavuutta ja voit ohittaa pitkän lippujonon ovella.

Päiväkierros sisältäen sisäänpääsyn One World Observatoryyn

Jos haluat nähdä mahdollisimman paljon nähtävyyksiä yhdessä päivässä, tällä koko päivän kestävällä kierroksella pääset ohittamaan jonot ja käymään Vapaudenpatsaalla, Ellis Islandilla, 9/11 Memorial -muistomerkillä ja Financial Districtillä. Lopuksi pääset etukäteen varatulla lipulla One World Observatoryyn. Lue tästä lisää ja varaa liput.

One World Observatory-baari

Käytännön tietoa

Tulosta lippusi tai näytä se älypuhelimestasi ja saavu paikan päälle 15 minuuttia ennen lipussa mainittua ajankohtaa. Kaikki vieraat menevät turvatarkastuksen läpi. Mukaan saa ottaa vain pienen laukun, paikalla ei ole säilytyslokeroita.

  • Sijainti: Pääsisäänkäynti on West Streetillä (West ja Vesey Streetin kulma)
  • Aukioloajat: Auki lähes joka päivä, korona vaikuttaa aukioloon. Katso aukioloajat One World -lippua varatessa.
  • Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi

Osta tästä liput One World Observatoryyn

One World Observatory - Freedom Tower

Mitä One World Trade Centerin näköalatasanne maksaa?

One World Observatory -liput ovat aikuisille alkaen 36€. Ohita jono tilaamalla liput etukäteen netistä.

Mikä on paras aika käydä One World Observatoryssa?

Suosittelen käymään One World Observatoryssa päivällä, jolloin voit ihailla upeata New Yorkin ja New Jerseyn panoraamaa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja