PATH-rautatie New Jerseyn ja Manhattanin välillä

Osta lippusi tästä

PATH rautatie

PATH-rautatie kulkee New Jerseystä Manhattanin sydämeen. Kun sinun täytyy matkustaa New Jerseyn ja Manhattanin välillä, PATH-junalla kulkeminen sujuu nopeasti ja mukavasti. PATH-junat kulkevat kahta reittiä pitkin, jotka pysähtyvät useilla asemilla New Yorkissa ja New Jerseyssä. Tämä on hyvä tapa matkustaa Manhattanilta Hobokeniin, Downtown Jersey Cityyn tai Newark-rautatieasemalle.

Contents

Matkustaminen New Jerseystä New Yorkiin

PATH-rautatie yhdistää New Jerseyn Manhattaniin. Rautateitä on kaksi: ensimmäinen rataosuus kulkee New Yorkin One World Trade Centeristä Newarkiin ja Hobokeniin ja toinen 33rd Streetiltä New Yorkista Hobokeniin ja Journal Squarelle New Jerseyyn. Matka New Jerseystä New Yorkiin ei kestä kauan. Junamatkaan menee 10–30 minuuttia:

Newark Penn Station – WTC 25 minuuttia
Hoboken – WTC 10 minuuttia
Hoboken – 33rd St 14 minuuttia
Journal Square (via Hoboken) – 33rd St 27 minuuttia

Katso tästä tarkemmat tiedot PATH-linjoista

PATH-rautatie - juna PATH in New York Occulus

PATH-junaliput

Yhdensuuntainen matka PATH-junalla maksaa 2.75$. Jos sinulla on New York MetroCard (sama joka käy Manhattanin metrossa) ja olet ladannut siihen arvoa, voit käyttää sitä PATH-junissa. Jos sinulle ei ole MetroCardia, voit ostaa sen PATH-myyntiautomaatista tai New York City Transit -myyntiautomaatista. Pay-Per-Ride-arvolla varustettua MetroCardia voi käyttää maksuvälineenä PATHissa useamman henkilön kanssa (enintään 4).

Tarjolla on myös useita PATH-korttivaihtoehtoja, esimerkiksi sarjapassi, jota oikeuttaa tiettyyn määrään matkoja tai vaikkapa 7 päivän rajattomaan matkustamiseen. Näiden avulla säästät rahaa, jos aiot käyttää PATH-junaa usein. Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi.

Huom: PATH-junassa ei voi matkustaa Unlimited MetroCardilla.

Osta PATH-kortti etukäteen

Mikäli hankit mieluummin Pay-Per-Ride PATH-kortin, voit ostaa sen ennen matkaasi. Voit käyttää tätä PATH-korttia useita kertoja peräkkäin (max 4 kertaa). Jos olet esimerkiksi liikkeellä yhdessä jonkun kanssa, voit leimata saman kortin kahdesti, mikä tarkoittaa kahta matkaa. Mikäli kortin arvo on lopussa, voit ladata kortille lisää arvoa millä tahansa asemalla.

Vaihto PATH-junasta metroon

Tilaamaasi PATH-korttia voi käyttää myös New Yorkin metroissa. Jos käytät korttia ensin PATH-junassa, ja vaihdat sitten metroon, niin nämä lasketaan kahdeksi erilliseksi matkaksi. Sinun täytyy ensin leimata kortti astuessasi ulos PATH-junasta ja leimata se uudelleen astuessasi sisään metroon. Sama pätee myös silloin kun käytät ensin metroa ja vaihdat sen jälkeen PATH-junaan.

Tilaa PATH-korttisi tästä

PATH New Jersey

PATH New Jersey

Sisältää 8 matkaa

€ 29,00

Tilaamasi PATH-kortit saapuvat 5-10 työpäivän sisällä ilmoittamaasi osoitteeseen. (Otathan huomioon, että viikonloput ja pyhäpäivät voivat vaikuttaa lähetysaikaan). Hintaan lisätään 13€ postitus- ja käsittelymaksu (tilaus toimitetaan kirjattuna kirjeenä).

Onko sinulla kysyttävää PATH-kortista tai tilauksestasi? Laita sähköpostia [email protected]

Tärkeää: Kun ostat PATH-kortin sivujeni kautta, maksat siitä hiukan enemmän kuin paikan päällä New Yorkissa. Kaikki PATH-kortit lähetetään kirjattuna kirjeenä turvallisen lähetyksen takaamiseksi, mutta se myös lisää kustannuksia. Tämä palvelu on tarkoitettu heille, jotka haluavat ehdottomasti ostaa PATH-kortin ennen New Yorkin matkaa ja ovat valmiita maksamaan tästä palvelusta. Eric.

PATH in New York Train 1 PATH-rautatie - New Yorkista New Jerseyn

New Jersey Transit

Manhattanilta New Jerseyyn pääsee myös New Jersey Transitillä, joka on New  Jerseyn osavaltiossa toimiva julkisen juna- ja bussiliikenteen verkosto. NJ Transitin kyydissä voi matkustaa esimerkiksi Manhattanilta Newarkin kansainvälinen lentokenttä tai Philadelphiaan. PATH-juna on kuitenkin kätevämpi vaihtoehto, joten jos määränpäähän pääsee molemmilla tavoilla, kannattaa mieluummin käyttää PATH-rautatietä.

Minne PATH-juna kulkee?

PATH-rautatie kulkee New Jerseyn ja Manhattanin välillä.

Kuinka matka PATH-junassa maksetaan?

Voit käyttää MetroCardilla olevaa rahaa PATH-junalla matkustamiseen. Yksi matka maksaa 2.90$. Lue PATH-junasta lisää tästä.

Voiko metrosta vaihtaa PATH-junaan?

Kyllä, mutta matkoista on maksettava erikseen. Voit käyttää Pay-Per-Ride MetroCardilla olevaa rahaa sekä metroon että PATH-juniin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja