Lion King Broadway-liput

Lion King Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Lion King Broadway-liput on helppo ostaa verkkokaupasta. Suosittelen ostamaan teatteriliput jo ennen New Yorkin matkaa. Lion King (Leijonakuningas) -musikaalia esitetään Minskoff-teatterissa ja se on yksi Broadwayn todellisista menestystarinoista. Jos haluat matkustaa maagiseen Afrikan eläinkuningaskuntaan, lähde katsomaan tätä musikaalia. Aidon kokoiset eläinhahmot heräävät henkiin “Circle of Life” -avauskappaleen aikana. Show’ssa nähdään upeita maisemia ja marionettihahmoja. Saatat jopa päästä kasvotusten eläinten kanssa, sillä niillä on tapana vaeltaa salissa…

Osta The Lion King -liput tästä

Erityistä: Valitse kassalla Flex-lippuvaihtoehto ja voit peruuttaa tai muuttaa varausta viimeistään 72 tuntia ennen esitystä!

Contents

Etsi lippuja

Maksa helposti ja kätevästi:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Disney-satu

Tämä Tony-palkittu musikaali perustuu Disneyn kuuluisaan samannimiseen elokuvaan. Se kertoo tarinan pienestä leijonanpentu Simbasta, joka on Afrikan leijonien prinssi ja kruununperillinen. Simba ei millään malttaisi odottaa, että hänestä tulee kuningas (“Just can’t wait to be King”). Hän toivoo olevansa yhtä rohkea kuningas kuin isänsä. Scar, Simban ilkeä setä murhaa Simban isän, mutta Simban luullessa että isän kuolema on hänen omaa syytään, Simba pakenee Jylhämaasta. Pakomatkallaan hän tapaa nelisormimangusti Timonin ja pahkasika Pumban. Uudet ystävät opettavat Simballe elämänfilosofiansa: Hakuna Matata (ei huolia). Lopulta Simba ymmärtää, että pelastaakseen Jylhämaan leijonat hänen täytyy palata ja vaatia takaisin paikkansa Jylhäkallion kuninkaana (“King of Pride Rock”). Periäkseen isänsä kruunun Simban pitää kuitenkin peitota Scar.

Lion King Broadway-liput - Rafiki Lion King Broadway-liput - Lavastus

Upea puvustus ja inspiroiva musiikki

Lion King eroaa muista musikaaleista näyttävällä puvustuksellaan ja lavastuksellaan. Afrikan savannin eläimet todella heräävät henkiin: leijonat, antiloopit, hyeenat, kirahvit ja gnuut. Et ole uskoa näkemääsi. Yhdessä Oscarinkin voittaneen musiikin kanssa show tarjoaa todellisen viihdepaketin. Julie Taymor on musikaalin tuotannon takana. Hän on auttanut sen musiikissa ja sanoituksessa, puvuissa, maskeissa ja marionettien suunnittelussa. Hän myös ohjasi musikaalin ja auttoi luomaan tämän jymymenestyksen.

Lion King Broadway-liput - Circle of Life Lion King Broadway-liput - Simba ja Nala

Miten ostan Lion King Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Lion King -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta The Lion King -liput tästä

Ericin vinkki: “Musikaali sopii koko perheelle. Jos sinulla on lapsia, tunnet tarinan jo luultavasti entuudestaan. Ja vaikket tuntisi, musiikki, tanssi ja shown puvustus ovat kertakaikkisen upeita. Tämä musikaali on ainoa laatuaan Broadwaylla.”

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 6-vuotiaille.
 • Kesto: noin 2 tuntia 30 minuuttia
 • Esityspaikka: Minskoff Theater, 200 West 45th Street
 • Esteettömyys: T
 • Minskoff-teatterin katsomokartta

Osta The Lion King -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Osta The Lion King -liput tästä Osta lippusi tästä

* Alin hinta tälle musikaalille löytyy (muun muassa) la 24.08.2024 14.00

* The highest discount for this musical is (among others) found on la 24.08.2024 14.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja