Aladdin Broadway-liput

Aladdin Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Aladdin Broadway-lippujen ostaminen ennen New Yorkin matkaa on järkevää. Liput on helppo ostaa verkossa ja säästät aikaa. Aladdin-musikaali Broadwaylla New Yorkissa perustuu samannimiseen suosittuun Disney-elokuvaan. Aladdin-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1992, siitä tuli suuri kassamenestys ja elokuva voitti Oscarinkin. Aladdin-elokuva on tänä päivänä todellinen klassikko. Elokuvan juoni perustuu vuosituhansia vanhaan arabialaiseen kansantarinaan, Tuhannen ja yhden yön tarinoihin. Aladdin kertoo kaupungista, jossa asui kuninkaallisia, muutama taskuvaras sekä tietenkin yksi erikoinen lampun henki. Nyt sinä ja lapsesi pääsette elämään Aladdinin tarinan uudelleen ja näette kuinka näyttämö ja lava maagisesti muuttuvat Agraban kaupungiksi.

Osta Aladdin-liput tästä

Erityistä: Valitse kassalla Flex-lippuvaihtoehto ja voit peruuttaa tai muuttaa varausta viimeistään 72 tuntia ennen esitystä!

Contents

Etsi lippuja

Maksa helposti ja kätevästi:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Ihmeiden onkalo ja Prinsessa Jasmine

Ihmeiden onkaloon on kätketty öljylamppu. Lampussa asuu henki, joka toteuttaa kolme toivetta. Agraban sulttaanin suurvisiiri Jafar, ilkeä velho, haluaa saada lampun haltuunsa, jotta hänestä voi tulla sulttaani. Onkaloon pääsevät kuitenkin vain harvat ja valitut, joiden joukkoon Jafar ei kuulu. Kun Aladdin pidätetään väärin perustein prinsessa Jasminen kidnappauksesta, Jafar käyttää häntä hyväkseen saadakseen lampun. Onneksi kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Aladdin onnistuu vahingossa hieromaan lamppua, jolloin sen henki herää ja kolme toivetta kuuluvatkin Aladdinille itselleen. Hänen ensimmäinen toiveensa on tulla prinssiksi, jotta hän voisi kosia prinsessa Jasminea. Mutta lankeaako prinsessa Jasmine valepukuisen prinssi Alin pauloihin? Entä onnistuuko Jafarin päästä sulttaaniksi?

Aladdin Broadway-liput - Henki ja Aladdin Aladdin Broadway-liput - Arabian yöt

Maaginen ilta

New Yorkin Broadway-shown tuotanto on aivan yhtä taianomainen kuin alkuperäinen Disney-elokuva lentävine taikamattoineen! Show’ssa kuullaan tutut hitit kuten Prinssi Ali (Prince Ali) ja Se on kuin yö (A Whole New World) sekä myös uusia erityisesti musikaalia varten sävellettyjä kappaleita. Disney-elokuva on päivitetty 2000-luvun yleisölle, ja se on todella hauska. Puvustus ja lavastus tekevät siitä vaikuttavan ja erityisesti lampun henki hurmaa yleisön. Musikaali sopii koko perheelle.

Aladdin Broadway-liput - Henki Aladdin Broadway-liput - Tanssia

Miten ostan Aladdin Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Aladdin-liput ovat ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta Aladdin -liput tästä

Ericin vinkki: “Aladdin on todellinen Disney-musikaali, josta pitävät kaikki. Hengen huumori saa sinut varmasti nauramaan. Joten kaiken kaikkiaan esitys takaa koko perheelle hauskan iltapäivän tai illan ulkona. Taikamatto on tarina itsessään: Broadwayn parhaiten varjeltuja salaisuuksia on se miten matto itse asiassa saadaan lentämään!”

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 6-vuotiaille.
 • Kesto: noin 2 tuntia ja 30 minuuttia
 • Esityspaikka: New Amsterdam Theatre, 214 West 42nd Street
 • Esteettömyys: T
 • New Amsterdam -teatterin katsomokartta

Osta Aladdin -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Osta Aladdin -liput tästä Osta lippusi tästä

* Alin hinta tälle musikaalille löytyy (muun muassa) la 17.08.2024 20.00

* The highest discount for this musical is (among others) found on la 17.08.2024 20.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja