Aladdin Broadway-liput

Aladdin Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Aladdin Broadway-lippujen ostaminen ennen New Yorkin matkaa on järkevää. Liput on helppo ostaa verkossa ja säästät aikaa. Aladdin-musikaali Broadwaylla New Yorkissa perustuu samannimiseen suosittuun Disney-elokuvaan. Aladdin-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1992, siitä tuli suuri kassamenestys ja elokuva voitti Oscarinkin. Aladdin-elokuva on tänä päivänä todellinen klassikko. Elokuvan juoni perustuu vuosituhansia vanhaan arabialaiseen kansantarinaan, Tuhannen ja yhden yön tarinoihin. Aladdin kertoo kaupungista, jossa asui kuninkaallisia, muutama taskuvaras sekä tietenkin yksi erikoinen lampun henki. Nyt sinä ja lapsesi pääsette elämään Aladdinin tarinan uudelleen ja näette kuinka näyttämö ja lava maagisesti muuttuvat Agraban kaupungiksi.

Osta Aladdin-liput tästä

Osta Aladdin -liput nyt, ei palvelumaksua ja lippujen nouto suoraan teatterilta! 

Ihmeiden onkalo ja Prinsessa Jasmine

Ihmeiden onkaloon on kätketty öljylamppu. Lampussa asuu henki, joka toteuttaa kolme toivetta. Agraban sulttaanin suurvisiiri Jafar, ilkeä velho, haluaa saada lampun haltuunsa, jotta hänestä voi tulla sulttaani. Onkaloon pääsevät kuitenkin vain harvat ja valitut, joiden joukkoon Jafar ei kuulu. Kun Aladdin pidätetään väärin perustein prinsessa Jasminen kidnappauksesta, Jafar käyttää häntä hyväkseen saadakseen lampun. Onneksi kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Aladdin onnistuu vahingossa hieromaan lamppua, jolloin sen henki herää ja kolme toivetta kuuluvatkin Aladdinille itselleen. Hänen ensimmäinen toiveensa on tulla prinssiksi, jotta hän voisi kosia prinsessa Jasminea. Mutta lankeaako prinsessa Jasmine valepukuisen prinssi Alin pauloihin? Entä onnistuuko Jafarin päästä sulttaaniksi?

Aladdin Broadway-liput - Henki ja Aladdin Aladdin Broadway-liput - Arabian yöt

Maaginen ilta

New Yorkin Broadway-shown tuotanto on aivan yhtä taianomainen kuin alkuperäinen Disney-elokuva lentävine taikamattoineen! Show’ssa kuullaan tutut hitit kuten Prinssi Ali (Prince Ali) ja Se on kuin yö (A Whole New World) sekä myös uusia erityisesti musikaalia varten sävellettyjä kappaleita. Disney-elokuva on päivitetty 2000-luvun yleisölle, ja se on todella hauska. Puvustus ja lavastus tekevät siitä vaikuttavan ja erityisesti lampun henki hurmaa yleisön. Musikaali sopii koko perheelle.

Aladdin Broadway-liput - Henki Aladdin Broadway-liput - Tanssia

Miten ostan Aladdin Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Aladdin-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Osta Aladdin -liput tästä

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex -vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 20 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Aladdin on todellinen Disney-musikaali, josta pitävät niin tytöt kuin pojatkin. Lisäksi Hengen huumori saa myös vanhemmat nauramaan. Joten kaiken kaikkiaan esitys takaa koko perheelle hauskan iltapäivän tai illan ulkona. Taikamatto on tarina itsessään: Broadwayn parhaiten varjeltuja salaisuuksia on se miten matto itse asiassa saadaan lentämään!

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja on 6 vuotta
 • Kesto: noin 2 tuntia ja 45 minuuttia
 • Esityspaikka: New Amsterdam Theatre, 214 West 42nd Street
 • New Amsterdam -teatterin katsomokartta

Osta Aladdin -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta Aladdin -liput tästäOsta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja