Brooklyn Nets -liput 2023 – 2024

Osta liput nyt
Brooklyn Nets -liput
Alkaen 13.00€

Brooklyn Nets -liput on helppo ostaa netissä ennen New Yorkin matkaa. Koripallopelissä käynti on hauska ajanviete New Yorkissa ollessa, vaikket olisikaan urheilufani. Liput ovat myös suhteellisen halvat, joten matsissa käynti kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan.

Brooklyn Nets pelaa isolla sisäareenalla Brooklynissa, jonka nimi on Barclays Center. Koripallokausi on lokakuusta huhtikuuhun. New York Knicks on New Yorkin toinen koripallojoukkue. Brooklyn Netsin ja Knicksin välillä on aina hurja kilpailu, koska molemmat joukkueet ovat New Yorkista kotoisin.

Osta Brooklyn Nets -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta liput Brooklyn Nets -peliin

Osta Brooklyn Nets -liput tarkistamalla otteluohjelma täältä ja etsi päivämäärä, jolloin haluaisit mennä koripallopeliin. Liput voi maksaa luottokortilla. Liput ovat e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Oston jälkeen saat liput sähköpostitse. Lippujen aitous ja luotettavuus on aina 100% taattu ja liput lähetetään ajoissa perille.

Liput myydään alennettuun hintaan, sillä ne ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä pääsemään paikalle. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että Brooklyn Nets -peli on loppuun myyty.

Jos olet New Yorkissa, mutta et onnistu saamaan lippuja Nets-matsiin, tarkista pelaako New York Knicks.

Brooklyn Nets -liput - Ottelu Brooklyn Nets -liput - Show

Missä minun kannattaa istua koripallopelissä Barclays Centerissä?

Sinun kannattaa istua mahdollisimman lähellä kenttää Barclays Centerissä, mutta nämä istumapaikat ovat kaikista kalleimmat. Peliä voi kuitenkin seurata vaikkei istuisi lähellä kenttää. Tärkeämpää on istua kentän sivuilla kuin lähellä. Alla olevasta katsomokartasta näet missä ovat paikat, joissa on paras hinta-laatusuhde. Katsomot 207, 209, 223 ja 225 ovat ihanteelliset. Hyvä tietää: mitä alhaisempi numero, sitä lähempänä kenttää istut. Siten rivi 1 on parempi kuin rivi 20.

Osta tästä helposti Brooklyn Nets -liput

Brooklyn Nets liput - Barclays Center Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän Barclays Centeriin?

Barclays Centeriin on helppo löytää, joten sen sijaintia Brooklynissa ei kannata pelätä. Barclays Centeriin on helpointa matkustaa metrolla. Metrolinjat 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q ja R kaikki pysähtyvät Atlantic Avenue – Barclays Center -asemalla. Uloskäynti on aivan stadionin edessä. Matka kestää noin 22 minuuttia Grand Central Stationilta.

Mihin aikaan minun pitää olla stadionilla?

Suosittelen saapumaan paikan päälle 30–60 minuuttia ennen pelin alkua.

Miten palata takaisin Manhattanille?

Palaa takaisin Manhattanille pelin jälkeen metrolla. Se on nopein ja helpoin tapa. Metrolla matkustaminen on turvallista, sillä matkaat takaisin yhdessä tuhansien Nets-fanien kanssa.

Varaa tästä Brooklyn Nets -liput!

Brooklyn Nets -liput - Barclay's Center

Mitä Brooklyn Nets -liput maksavat?

Liput Brooklyn Netsin peleihin ovat alkaen $ 13,00

Missä Brooklyn Nets pelaa?

Brooklyn Nets pelaa Barclays Centerissä. Lue vinkkini parhaisiin istumapaikkoihin tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja