Brooklyn Nets -liput 2022

Osta liput nyt
Brooklyn Nets -liput

Brooklyn Nets -liput on helppo ostaa netissä ennen New Yorkin matkaa. Koripallopelissä käynti on hauska ajanviete New Yorkissa ollessa, vaikket olisikaan urheilufani. Liput ovat myös suhteellisen halvat, joten matsissa käynti kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan.

Brooklyn Nets pelaa isolla sisäareenalla Brooklynissa, jonka nimi on Barclays Center. Koripallokausi on lokakuusta huhtikuuhun. New York Knicks on New Yorkin toinen koripallojoukkue. Brooklyn Netsin ja Knicksin välillä on aina hurja kilpailu, koska molemmat joukkueet ovat New Yorkista kotoisin.

Liput ei ole vielä saatavilla tulevalle kaudelle
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Osta Brooklyn Nets -liput tästä

Osta liput Brooklyn Nets -peliin

Osta Brooklyn Nets -liput tarkistamalla otteluohjelma täältä ja etsi päivämäärä, jolloin haluaisit mennä koripallopeliin. Liput maksetaan luottokortilla tai PayPalilla. Suurin osa lipuista on e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei pysty tulostamaan, mutta PDF-muodossa lähetetyt liput on mahdollista tulostaa. Jotkin lipuista ovat paperilippuja, jotka voidaan postittaa sinulle.

Sähköiset liput (e-liput) ja mobiililiput ovat paras vaihtoehto, sillä ne toimitetaan aina nopeiten ja säästät lähetyskuluissa. Siksi kannattaa rajata hakutulokset heti näyttämään vain nämä lippuvaihtoehdot. Lippujen aitous ja luotettavuus on aina 100% taattu ja liput toimitetaan ajoissa perille.

Liput myydään alennettuun hintaan, sillä ne ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä pääsemään paikalle. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että Brooklyn Nets -peli on loppuun myyty.

Jos olet New Yorkissa, mutta et onnistu saamaan lippuja Nets-matsiin, tarkista pelaako New York Knicks.

Brooklyn Nets -liput - Ottelu Brooklyn Nets -liput - Show

Missä minun kannattaa istua koripallopelissä Barclays Centerissä?

Sinun kannattaa istua mahdollisimman lähellä kenttää Barclays Centerissä, mutta nämä istumapaikat ovat kaikista kalleimmat. Peliä voi kuitenkin seurata vaikkei istuisi lähellä kenttää. Tärkeämpää on istua kentän sivuilla kuin lähellä. Alla olevasta katsomokartasta näet missä ovat paikat, joissa on paras hinta-laatusuhde. Katsomot 207, 209, 223 ja 225 ovat ihanteelliset. Hyvä tietää: mitä alhaisempi numero, sitä lähempänä kenttää istut. Siten rivi 1 on parempi kuin rivi 20.

Osta tästä helposti Brooklyn Nets -liput

Brooklyn Nets liput - Barclays Center Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän Barclays Centeriin?

Barclays Centeriin on helppo löytää, joten sen sijaintia Brooklynissa ei kannata pelätä. Barclays Centeriin on helpointa matkustaa metrolla. Metrolinjat 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q ja R kaikki pysähtyvät Atlantic Avenue – Barclays Center -asemalla. Uloskäynti on aivan stadionin edessä. Matka kestää noin 22 minuuttia Grand Central Stationilta.

Mihin aikaan minun pitää olla stadionilla?

Suosittelen saapumaan paikan päälle 30–60 minuuttia ennen pelin alkua.

Miten palata takaisin Manhattanille?

Palaa takaisin Manhattanille pelin jälkeen metrolla. Se on nopein ja helpoin tapa. Metrolla matkustaminen on turvallista, sillä matkaat takaisin yhdessä tuhansien Nets-fanien kanssa.

COVID-19-säännökset

Ei koronarajoituksia

Varaa tästä Brooklyn Nets -liput!

Brooklyn Nets -liput - Barclay's Center

Mitä Brooklyn Nets -liput maksavat?

Liput Brooklyn Netsin peleihin ovat alkaen

Missä Brooklyn Nets pelaa?

Brooklyn Nets pelaa Barclays Centerissä. Lue vinkkini parhaisiin istumapaikkoihin tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja