FRIENDS Experience New Yorkissa

FRIENDS Experience New Yorkissa

FRIENDS Experience New Yorkissa on ikoniselle tv-sarja Frendeille (englanniksi Friends) omistettu näyttely. Kuuden newyorkilaisen kaveruksen elämästä kertova sarja on saanut oman “elämyksen”, jossa voi nyt vierailla. Näyttelyn koko nimi on The FRIENDS Experience: The One In New York City. Jos olet Rachelin, Rossin, Monican, Chandlerin, Joey’n ja Phoeben fani, tämä on must-kokemus!

FRIENDS Experience New Yorkissa on tällä hetkellä avoinna 06.09.2021 asti

Friends Pop-Up NYC

Tv-sarja Friends (Frendit) sijoittuu Manhattanille, joten pop-up-näyttelynä alkanut FRIENDS Experiences on luonnollisesti tullut Isoon Omenaan. Voit uppoutua täysin Frendien maailmaan. Istu oranssilla sohvalla suihkulähteen edessä, katso mitä Monican keittiön kaapeista löytyy ja käväise Chandlerin ja Joey’n kämpässä. Tämä elämys tarjoaa mahdollisuuden kävellä sarjan uudelleen luoduissa kulisseissa ja nähdä kuvauksissa käytettyjä vaatteita ja rekvisiittaa. Viimeisenä silauksena voit käydä Central Perkissä ja nauttia mukillisen kahvia ja purtavaa. Viimeistele käynti näyttelyn Experience Store -kaupassa, josta voit hankkia ainutlaatuisen Frendit-matkamuiston. Osta FRIENDS Experience -liput verkossa näyttelyn omalta sivustolta.

Ericin vinkki: Frendit-sarjan tosifanien on ehdottomasti käytävä näyttelyssä! Voit ottaa koko kierroksen selfiekuvia ja lavasteet ovat niin hyvin luotu, että näyttää kuin olisit kuuluisien frendien luona itse kylässä. Lisäksi kävijöitä päästetään sisälle vain vähän kerrallaan, joten voit kulkea omaan tahtiin ja ottaa kuvia ilman, että muut ovat tiellä. Vietin näyttelyssä itse noin tunnin.

Frendit New Yorkissa

Frendit-sarja sijoittuu ystäväporukan ympäri Manhattania oleviin asuntoihin. Sarjassa heidän hengailupaikkanaan tunnettu kahvila Central Perk sijaitsee aivan nurkan takana. Central Perk ei ole oikea paikka, vaan kahvilan nimi on itse asiassa The Little Owl ja se sijaitsee Greenwich Villagessa. Mutta niille, jotka haluavat todella tutustua Frendien lavasteisiin, on nyt Warner Brosin ja Superfly X:n luoma FRIENDS Experience. Haluaisitko nähdä muita kuvauspaikkoja Frendeistä ja muista tv-sarjoista ja elokuvista? Varaa siinä tapauksessa tv- ja elokuvakierros New Yorkissa!

FRIENDS Experience New Yorkissa - Monican keittiö FRIENDS Experience New Yorkissa - Chandlerin ja Joey'n asunto

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja