Kulkuyhteydet Newark-lentokentältä Manhattanille

Kulkuyhteydet Newark-lentokentalta Manhattanille

Kun suunnittelet kuljetuksen Newark-lentokentältä Manhattanille etukäteen, sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana. Newark-lentokentältä Manhattanille suosittelen valitsemaan joko taksin tai pikkubussin.

Contents

Taksi Newark-lentokentältä Manhattanille

Lentokentän ulkopuolella on aina takseja. Taksi Newark-lentokentältä Manhattanille maksaa kuitenkin helposti 100–120$. Mihin tahansa vaihtoehtoon päädytkin, ota ainoastaan laillinen taksi. Älä lähde laittoman taksin (gypsy cab) kyytiin, vaikka joku houkuttelisikin sinua hyvällä tarjouksella.

Yksityinen kuljetus

Haluaisitko kulkea lentokentältä hotelliisi yksityisellä kyydillä, jonka kuljettaja vie sinut henkilökohtaisesti määränpäähäsi? Ja haluaisitko järjestää kyytisi ennen matkaasi New Yorkiin? Siinä tapauksessa varaa yksityinen kuljetus etukäteen. Voit valita mieleisesi useista kuljetusvaihtoehdoista.

Edullinen yksityiskuljetus

Valitse edullinen yksityiskuljetus ja järjestä kaikki valmiiksi ennen matkaasi New Yorkiin. Laskeuduttuasi lentokentälle ja noudettuasi matkatavarat sinun täytyy ainoastaan soittaa nopea puhelu kyytipalveluun ja kuljettaja noutaa sinut terminaalin ulkopuolelta.

Varaa tästä edullinen yksityiskuljetus

Yksityiskuljetus ja meet & greet -palvelu

Jos haluaisit, että kuljettaja tulee noutamaan sinut henkilökohtaisesti tuloterminaalistasi, niin voit varata tämän kuljetusvaihtoehdon. Tehdessäsi varausta ennen matkaasi annat kaikki lentoasi koskevat tiedot, joten sinun ei tarvitse soittaa saapuessasi New Yorkiin. Kuljettaja on sinua vastassa siinä terminaalissa, jonne lentosi laskeutuu ja hän pitelee kylttiä, jossa on nimesi. Tämä kuljetusvaihtoehto sopii myös niille, joiden englanninkielen taito ei ole kovin hyvä.

Varaa yksityiskuljetus meet & greet -palvelulla tästä

Limusiini

Varaa lentokenttäkuljetus limusiinilla ja saavu New York Cityyn tyylillä. Voit varata limusiinikuljetuksen lentokentältä hotellillesi enintään 7 matkustajalle.

Varaa limusiinikuljetus tästä

Linja-auto

Coach USA -bussi tarjoaa nopean ja edullisen bussikuljetuksen Manhattanin ja Newarkin lentokentän välillä. Voit nousta bussiin missä tahansa Newarkin lentoaseman terminaalissa. Pysäkiltä löytyy yleensä bussiyhtiön kyltti. Lue kuitenkin huolellisesti kupongin (voucher) tiedot ja kysy tarvittaessa lentokentän työntekijältä, missä sinun pitäisi olla.

Kun olet varannut lipun, valitsemastasi kellonajasta riippumatta voit aina hypätä joko aikaisempaan tai myöhempään bussiin, kunhan sinulla on lippu. Sinun ei siis tarvitse olla huolissan, jos esimerkiksi lentosi on myöhässä. Voit jäädä bussista Port Authorityn bussiterminaalissa, Bryant Parkissa tai Grand Central Terminalissa. Matka Manhattanille kestää liikenteestä riippuen 1-2 tuntia. On myös mahdollista varata meno-paluulippu.

Varaa linja-autokuljetus tästä

Shuttle-kuljetus – jaetut pikkubussit

Nämä jaetut pikkubussit vievät sinut hotellille tai yksityisasunnolle asti. Tämä on loistava tapa matkustaa Newarkilta Manhattanille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että useimmat pikkubussit kulkevat Manhattanilla vain 125th Streetille saakka. Varaa paikka pikkubussissa ennen matkaa. Saat sähköpostitse tositteen (voucher), joka sinun tulee tulostaa ja ottaa mukaan. Löydät pikkubussit kaikista terminaaleista Newark-lentokentällä seuraamalla Ground Transportation -kylttejä.

Varaa tästä jaettu pikkubussikuljetus lentokentältä
Ericin vinkki: “Taksi Newarkilta tulee erittäin kalliiksi, sillä hintaan tulee paljon lisäkustannuksia. Laukuista täytyy maksaa 1–2$ per laukku ja tietulli maksaa 15.38$. Ruuhka-aikaan maksat 5$ ekstraa ja normaali tippi on noin 10$. Junamatka maksaa 16$ ja metro hotellille 2.90$. Jaettu pikkubussi vie sinut hotellille asti. Matkustusaika saattaa olla pitkä, mutta sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta. Pikkubussi tai limusiini pitää varata etukäteen ja voit tehdä sen täällä.”

NJ Transit Train -juna

New Jersey Transit -juna kulkee Newark-lentokentältä Manhattanin Penn Stationille. Jotta pääset juna-asemalle, pitää sinun ensin ottaa AirTrain terminaalista. AirTrain ja junamatka Manhattanille maksavat yhteensä 16$. AirTrain-lippu pelkästään maksaa 8.50$. Kun saavut Manhattanille, sinun pitää jatkaa matkaa taksilla tai metrolla hotellille. Kaikista kulkuyhteyksistä Newarkilta Manhattanille tykkään tästä vaihtoehdosta vähiten.

Helikopterikuljetus

Matkusta ylellisesti helikopterikuljetuksen kyydissä Newarkin lentokentältä Manhattanille. Lennät kaupunkiin 10 minuutissa ja pääset samalla ihailemaan maisemia matkan varrella.

Newark-lentokenttäkuljetus – muut hallintoalueet

Etsitkö lentokenttäkuljetusta Newarkilta muihin hallintoalueisiin tai toisiin osavaltioihin, kuten New Jerseyyn? Olen kirjoittanut erikseen tarkemmat tiedot näistä vaihtoehdoista:

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä JFK-lentokentältä Manhattanille

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä LaGuardia-lentokentältä Manhattanille

Kuinka Newarkin lentokentältä pääsee Manhattanille?

Newarkin ja Manhattanin välillä on useita lentokenttäyhteyksiä. Suosittelen varaamaan etukäteen joko shuttle-bussin tai yksityisen kuljetuksen. Lue kaikki vinkkini tästä.

Mikä on halvin tapa päästä Newarkista Manhattanille?

Junalla ja metrolla matkustaminen on halvin ratkaisu, mutta se ei ole kovin kätevää. Suosittelen ostamaan lipun shuttle-bussiin etukäteen, koska se on paljon helpompaa. Katso kaikki vaihtoehdot tästä.

Kuinka paljon maksaa taksi Newarkin lentokentältä Manhattanille?

Taksi Newarkin lentokentältä Manhattanille voi maksaa helposti 100–120$.

Onko Newarkin lentokentältä helppo päästä Manhattanille?

Shuttle-bussin tai yksityisen kuljetuksen varaaminen etukäteen tekee kulkemisen Newarkin lentokentältä Manhattanille helpommaksi.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja