New York Islanders -liput 2024

Osta liput nyt
New York Islanders -liput
Alkaen 108.00€

New York Islanders -liput on helppo ostaa netistä. Jääkiekkopelissä käynti on todellinen New York -kokemus. New York Islanders pelaa UBS Arenalla Elmontissa. Jääkiekkokausi kestää lokakuusta huhtikuuhun. Jääkiekkopelissä käynti on ikimuistoinen kokemus kenelle tahansa. Vaikka et pitäisi jääkiekosta, viihdyt matsissa varmasti. Tunnelma pelissä on hyvä yleisön kannustaessa pelaajia. Areenat ovat sisätiloissa, joten jääkiekkopeli on loistavaa ajanvietettä, varsinkin kun sää ei ole hyvä.

Osta New York Islanders -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta New York Islanders -liput

Osta liput New York Islanders -peliin tämän ottelulistan kautta valitsemalla päivä, jolloin haluaisit mennä matsiin. Voit maksaa liput luottokortilla. Liput ovat sähköisiä e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan ajoissa perille sähköpostilla.

Liput myydään alennettuun hintaan sillä ne ovat kausikorttilaisten jotka ovat itse estyneitä tulemaan peliin. Joskus liput tosin ovat kalliimmat kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York Islanders -peli on loppuun myyty.

Jos et onnistu saamaan lippuja Islanders-peliin, katsoa pelaako Rangers (heidän suurin kilpailijansa) tai Devils.

New York Islanders - Ottelu New York Islanders -liput - Pelaajat

Mitkä ovat hyvät istumapaikat New York Islanders -pelissä?

Hyvät paikat jääkiekkopelissä ovat tietenkin aina mahdollisimman lähellä kaukaloa. Suurin osa kokemusta on tietenkin live jääkiekko ja siitä nauttiminen. Parhaat paikat UBS Arenalla ovat katsomolohkoista 102–106 ja 112–117. Näiden paikkojen yläpuolella sijaitsevat 200- ja 300-katsomolohkot. Niiden liput ovat edullisempia, mutta tähtää alempaan riviin. Mitä alhaisempi numero, sitä lähempänä jäätä.

Osta New York Islanders -liput tästä

New York Islanders -liput - Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten UBS-areenalle pääsee?

Pääset UBS-areenalle Long Island Rail Road LIRR-junalla, joka Manhattanilla lähtee Grand Centralilta ja Penn Stationilta. Mene keltaisella Hempstead-junalla suoraan Elmont-UBS Arena -asemalle. Junamatka kestää 30 minuuttia. Elmontin asemalta kävelee areenalle kymmenessä minuutissa.

Milloin areenalla pitää olla?

Suosittelen saapumaan paikan päälle 30–60 minuuttia ennen pelin alkua.

Miten palaan Manhattanille?

Ota metro takaisin Manhattanille. Se on nopea ja helppo vaihtoehto.

New York Islanders -liput - Yleisö New York Islanders -liput - Areena

Alla näet aikataulun josta voi varata liput saman tien!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja