New York Islanders -liput 2021

Osta liput nyt
New York Islanders -liput

New York Islanders -liput on helppo ostaa netistä. Jääkiekkopelissä käynti on todellinen New York -kokemus. New York Islanders pelaa sekä Barclays Centerissä Brooklynissa että Nassau Veterans Memorial Coliseumilla Uniondalessa. Jääkiekkokausi kestää lokakuusta huhtikuuhun. Jääkiekkopelissä käynti on ikimuistoinen kokemus kenelle tahansa. Vaikka et pitäisi jääkiekosta, viihdyt matsissa varmasti. Tunnelma pelissä on hyvä yleisön kannustaessa pelaajia. Areenat ovat sisätiloissa, joten jääkiekkopeli on loistavaa ajanvietettä, varsinkin kun sää ei ole hyvä.

Osta New York Islanders -liput tästä

Osta New York Islanders -liput

Osta liput New York Islanders -peliin tämän ottelulistan kautta valitsemalla päivä, jolloin haluaisit mennä matsiin. Voit maksaa liput luottokortilla tai PayPalilla. Suurin osa lipuista on tänä päivänä e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei voi tulostaa, mutta PDF-muodossa lähetetyt liput on mahdollista tulostaa. Myynnissä on myös paperilippuja, jotka voidaan postittaa sinulle.

Suosittelen ostamaan sähköiset (e-lippujen) tai mobiililiput. Niiden lähetys on aina nopein vaihtoehto ja säästät myös lähetyskuluissa. Valitse filtteriksi lippujen sähköinen toimitus ja näet heti vain nämä lipputyypit. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan ajoissa perille.

Liput myydään alennettuun hintaan sillä ne ovat kausikorttilaisten jotka ovat itse estyneitä tulemaan peliin. Joskus liput tosin ovat kalliimmat kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York Islanders -peli on loppuun myyty.

Jos et onnistu saamaan lippuja Islanders-peliin, katsoa pelaako Rangers (heidän suurin kilpailijansa) tai Devils.

New York Islanders - Ottelu New York Islanders -liput - Pelaajat

Mitkä ovat hyvät istumapaikat New York Islanders -pelissä?

Hyvät paikat jääkiekkopelissä ovat tietenkin aina mahdollisimman lähellä kaukaloa. Suurin osa kokemusta on tietenkin live jääkiekko ja siitä nauttiminen. Parhaat paikat Barclays Centerissä on merkitty paikkakarttaan alla. Mitä alempi numero, sitä lähempänä kaukaloa istut. Huomiothan, että Barclays Centeriä ei varsinaisesti rakennettu jääkiekkoareenaksi, joten näkyvyys pelikentälle katsomolohkoista 207, 209, 223 ja 225 saattaa olla rajoitettu, ja siksi niissä sijaitsevat liput ovat edullisempia. Mikäli varaat liput näistä edellä mainituista lohkoista, kannattaa paikat valita alimmilta riveiltä.

Osta New York Islanders -liput tästä

New York Islanders -liput - Barclays Center katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän Barclays Centeriin?

Barclays Centeriin on helppo löytää, joten älä huoli sen sijainnista Brooklynissa. Metro on paras tapa matkustaa Barclays Centeriin. Ota metro 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q tai R Atlantic Avenue – Barclays Center -pysäkille. Uloskäynti on aivan stadionin edessä. Matka kestää noin 22 minuuttia Grand Central -asemalta.

Milloin minun pitää olla stadionilla?

Suosittelen saapumaan paikan päälle 30–60 minuuttia ennen pelin alkua.

Miten palaan Manhattanille?

Ota metro takaisin Manhattanille. Se on nopea, helppo ja myös turvallinen vaihtoehto, sillä mukana matkustaa paljon Islanders-faneja.

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä negatiivinen Covid-19 PCR-testi tai (antigeeni)pikatesti tai todistus koronarokotteiden ottamisesta.

Islanders Nassau Veterans Memorial Coliseumilla

Islandersin toinen koti, Nassau Coliseum -areena Uniondalessa Long Islandilla, on hiljattain remontoitu. Hauatko kokea urheiluottelun New Yorkissa, mutta et halua maksaa huippuhintaa lipuista? Eikö Islanders pelaa Barclays Centerissä matkasi aikana? Silloin peli Uniondalessa on hyvä vaihtoehto! Pääset Nassau Coliseumille junalla. Lähde Manhattanilta Penn Stationilta Long Island Railroadilla Hempstead-asemalle. Sieltä voit kävellä Hempstead-bussiterminaaliin. Bussit N70, N71 ja N72 pysähtyvät areenaa vastapäätä. Toinen vaihtoehto on mennä junalla Westburyn asemalle ja ottaa sieltä taksi areenalle. Pelin jälkeen pääset samaa reittiä takaisin.

Alla näet aikataulun josta voi varata liput saman tien!

New York Islanders -liput - Yleisö New York Islanders -liput - Barclays Center

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja