Luisteleminen New Yorkissa

Luistelu New Yorkissa

Luisteleminen New Yorkissa alkaa heti lokakuun alusta lähtien. Kaikkein trendikkäimmät ja kuuluisimmat luisteluradat New Yorkissa ovat Rockefeller Centerissä ja Central Parkissa. Mutta ne eivät suinkaan ole ainoat paikat missä voi luistella. Jos haluaa kokea aidon newyorkilaisen talven, käy myös luistelemassa jollakin kaupungin kuuluisista luisteluradoista. Monet paikalliset odottavat joka vuosi innolla päästäkseen taas luistelemaan. Luistelu New Yorkissa sopii ehdottomasti myös turisteille. Lue minne kannattaa suunnata, jos haluaa luistella New Yorkissa.

Rockefeller Center

Rockefeller Centerin luistelurata on todella upea varsinkin juhlapyhien aikaan marraskuusta tammikuuhun. Se ei ole edullisin luistelurata, mutta tämän tyylikkäämmin ei voikaan luistella. Se sijaitsee Fifth Avenuella 49th ja 50th Streetin välissä. Kävele Channel Gardensin läpi portaita alas ja luistelurataa ei voi olla huomaamatta.

Rockefeller Centerin luistelupaketit

Alla olevat paketit ovat saatavissa vain marras-joulukuulle 2021
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Rockefeller Centerin luistelurata tarjoaa hienoja luistelupaketteja. Niistä VIP-luistelupaketti illalla on suosikkini! Siihen sisältyy luistinten vuokraus, 90 minuutin luistelusessio, kuumaa kaakaota ja vastaleivottuja pikkuleipiä ja leivonnaisia, sisäänpääsy VIP-mökkiin SEKÄ sisäänpääsy Top of the Rockiin.

Varaa VIP-luistelupaketti illalla tästä

Jos luistelet mieluummin aamulla, voit varata luistelusession myös aamuksi. Saavu paikalle kello 8.30 ja nauti lomatunnelmasta jäällä samalla kun maistelet keksejä ja kuumaa kaakaota lämmitetyssä VIP-mökissä. Sen jälkeen voit vierailla Top of the Rockissa.

Varaa VIP-luistelupaketti aamulla tästä

Käytännön tietoa

 • Kausi: marraskuu 2021 – huhtikuu 2022
 • Aukioloajat: Voit luistella 50 minuutin ajan kello 9.00–24.00
 • Sisäänpääsymaksu: aikuiset ja yli 6-vuotiaat: 25-35$ per luistelukerta, lapset (alle 6-v): 10$ per luistelukerta
 • Luistinten vuokra: 15$

Luisteleminen New Yorkissa - Rockefeller Rink Luistelu New Yorkissa - Luistelua Rockefeller Centerissä

Bryant Park

Vain muutaman askeleen päässä Times Squarelta löytyy Bryant Park 42nd Streetillä, Fifth Avenuen ja 6th Avenuen välistä. Bryant Parkin luistelurata on puistossa ja jopa isompi kuin Rockefeller luistelurata. Jos haluat luistella hiukan väljemmin, on tämä hyvä vaihtoehto. Tämä on kaupungin siistein luistinrata, sillä se on kaikille ilmainen!

 • Kausi: 30. lokakuuta 2020 – 1. maaliskuuta 2021
 • Aukioloajat: joka päivä kello 8-23 (5.1.-1.3. kello 8-22)
 • Sisäänpääsy: ilmainen sisäänpääsy, luisteluvuoro varattava verkossa
 • Luistinten vuokra: 21-36$ per henkilö päivästä riippuen

Luisteleminen New Yorkissa - Bryant Parkin kenttä Luisteleminen New Yorkissa - Bryant Park2

Central Park

Central Parkin luistelurata, Wollman Rink, on varmasti yksi hienoimmista luisteluradoista maailmassa. Se sijaitsee 62nd Streetin korkeudella Fifth Avenuen puolella Central Parkia (itäpuolella).

 • Kausi: lokakuu 2020 – huhtikuu 2021
 • Aukioloajat:
  • Maanantai – tiistai: klo 10.00 – 14.30
  • Keskiviikko – torstai: klo 10.00 – 22.00
  • Perjantai – lauantai: klo 10.00 – 23.00
  • Sunnuntai klo 10.00 – 21.00

Osta liput Central Parkin luisteluradalle tästä

Central Parkista hiukan pohjoiseen, 107th Streetin korkeudella, Fifth Avenuen puolella puistoa on Lasker Rink -luistelurata. Tämä luistelukenttä on avoinna lokakuun lopusta maaliskuuhun. Sisäänpääsymaksu on 8,50$ aikuisilta ja 4,50$ lapsilta. Luistinten vuokraus maksaa 7,50$.

Luisteleminen New Yorkissa - Wollman Rink Luisteleminen New Yorkissa - Central Park

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja