New York Pass -kaupunkipassi

Osta liput nyt
New York Pass
-30% alennus

New York Pass on loistava vaihtoehto, jos haluat nähdä ja kokea mahdollisimman paljon New Yorkissa ollessasi. New York Passin hinta on aina kiinteä ja riippuu siitä ostatko yhden, kahden, kolmen, neljän, viiden, seitsemän vai kymmenen (peräkkäisen) päivän passin. New York Passilla pääsee sisään moniin museoihin ja kuuluisiin nähtävyyksiin, voit osallistua erilaisiin opastettuihin kierroksiin tai vaikkapa vuokrata polkupyörän – lista on pitkä! New York Passilla voi valita yhteensä yli 100 nähtävyydestä ja aktiviteetista ja pääset myös jonon ohi 15 suosituimmassa kohteessa.

Osta New York Pass tästä

ERIKOISTARJOUS: jopa -30% alennus New York Passista! Osta tänään, New York Pass on voimassa 2 vuotta ostopäivästä lähtien!

Hinnat

1 päivän passi2 päivän passi3 päivän passi4 päivän passi 5 päivän passi7 päivän passi10 päivän passi
0-2 vilmaiseksiilmaiseksiilmaiseksiilmaiseksiilmaiseksiilmaiseksiilmaiseksi
3-12 v$99$160$201 $149$227$247 $179$262 $199$299 $224
Aikuiset$134$200$276 $204$304$344 $257$384 $296$490 $339

 

Hop On Hop Off -bussikierros sisältyy pakettiin

Hop On Hop Off –bussikierrokset sopivat erityisesti heille, jotka haluavat istahtaa alas ja rentoutua katsellen New Yorkin nähtävyyksiä. Suosittelen aina lähtemään kokonaiselle kierrokselle ennen kuin aloittaa varsinaisen nähtävyyksillä vierailun. Tämä on loistava tapa nähdä kaupunkia. Kun ostat New York Passin, sisältyy siihen myös Big Bus -yhtiön yhden päivän Hop On Hop Off -lippu. Lipulla voi kiertää Uptown- ja Downtown-reitit.

Miten hankin New York Passin?

New York Passin voi tilata alennettuun hintaan täältä. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta: sähköinen New York Pass, kotiin postitus (30$) 5-7 työpäivän sisällä tai nouda passi itse paikan päältä New Yorkissa jolloin hintaan ei lisätä mitään lähetyskuluja. Noutopaikkojen osoitteet löytyvät tästä. Sähköisen New York Passin etu on, että saat heti passin tilattuasi linkin New York Pass -sovellukseen (Android tai iOS). Voit avata sähköisen New York Passisi QR-koodilla. New York Pass -sovellus sisältää kaiken tarvittavan tiedon passiin sisältyvistä nähtävyyksistä ja kierroksista. Sähköistä New York Passia ei voi tulostaa joten jos haluat mielummin fyysisen passin ja sen mukana tulevan 200-sivuisen opaskirjan, suosittelen noutamaan passin New Yorkissa tai tilaamaan sen kotiin.

Miten New York Pass toimii?

Vaihtoehtoja on kaksi: sähköinen New York Pass tai fyysinen New York Pass. Valitsitko sähköisen New York Passin? Siinä tapauksessa, passin ostettuasi saat sähköpostitse linkin New York Pass -sovellukseen. Voit avata New York Passisi QR-koodilla sovelluksessa. Sinun tarvitsee vain näyttää passi älypuhelimessasi kohteen sisäänkäynnillä. Päätitkö noutaa passin New Yorkissa tai valitsitko kotiin postituksen? Siinä tapauksessa saat passin joka näyttää luottokortilta ja mahtuu helposti lompakkoon. Suosittelen aktivoimaan molemmissa tapauksissa New York Passin menemällä ensimmäiseen kohteeseen heti aikaisin aamusta. Tämä siksi, että passi on voimassa tietyn peräkkäisten päivien ajan. Suurin osa kohteista aukeaa aikaisin aamusta ja näin vältät pahimmat ruuhkat ja jonot. Lisäetu on, että monessa kohteessa pääset ohittamaan jonon. Sen lisäksi ei sinun tarvitse maksaa mitään ylimääräistä, passi kattaa sisäänpääsyn.

Ericin vinkki: Tämä passi on loistava, jos haluaa nähdä paljon. Suosittelen ostamaan vähintään kolmen päivän passin. Siten saa parhaan vastineen rahoilleen ja aikataulun voi suunnitella väljemmin. Jos kuitenkin haluaisit hankkia ennemmin 1 päivän passin, suosittelen ostamaan sen tästä. Tällä sivulla saat edullisimman hinnan yhden päivän passille.

New York Pass Circle Line New York Pass kaupunkipassi - Vapaudenpatsas

Mitä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja kannattaa valita?

Aikaa ei varmaankaan jää kaikkien nähtävyyksien näkemiseen. Mutta sitä ei kannata surkutella, sillä vaikka ostaisi yhden päivän New York Passin ja käyttäisi sitä kolmessa eri nähtävyydessä, säästät silti vähintään 58$. Passin valikoima on laaja. Tässä muutama esimerkki:

Ikoninen New York

New York Passilla pääsee sisään useisiin New Yorkin ikonisimpiin nähtävyyksiin. Sinun kannattaa ehdottomasti käydä ihailemassa kaupunkinäkymiä Empire State Buildingista, Top of the Rockista, One World Observatorysta tai Vapaudenpatsasta näkemästä. Passin fast track -sisäänkäynti osassa nähtävyyksiä säästää huomattavasti aikaa.

Historia

Kiinnostaako historia? New York Pass tarjoaa paljon vaihtoehtoja: American Museum of Natural History (luonnontieteen museo), Juutalaismuseo ja 9/11-museo.

Hauskaa ulkona

Jos haluaa viettää aikaa ulkosalla, vieraile Brooklyn Botanic Gardenissa, New York Botanical Gardenissa tai Cloisters Gardenissa. Tai jos haluasit ottaa rennosti ja tutustua ympäristöön, suosittelen vuokraaman polkupyörän Central Parkin pyörävuokraamosta, ottamaan osaa opastetulle pyöräilykierrokselle tai lähtemään yhdelle monista kaupunkiristeilyistä. Muista myös Top of the Rockin tai Empire State Buildingin upeat näkymät.

Taide ja kulttuuri

Taiteen ystävien kannattaa ehdottomasti käydä MoMA:ssa (Metropolitan Museum of Art), Whitney Museum of American Artissa ja Guggenheimissa. Jos haluaa tutustua kaupunkikulttuurin moninaisuuteen lähemmin, voit lähteä esimerkiksi opastetulle Bronx- tai SoHo-Little Italy-Chinatown-kävelykierrokselle.

Katso tästä yhteenveto kaikista nähtävyyksistä ja tilaa passi

New York Pass Top of the Rock 1

Mitä New York Passiin sisältyy?

New York Passiin sisältyy Hop on Hop off -bussi sekä yli 100 muuta opastettua kierrosta ja nähtävyyttä. Se avulla saat matkastasi enemmän irti.

Kuinka paljon New York Pass maksaa?

New York Passin hinta riippuu siitä, kuinka monta päivää haluat käyttää sitä. Hyödynnä alekoodini ja säästä entistä enemmän.

Sisältääkö New York Pass myös metron?

New York Pass ei sisällä metrokorttia. Suosittelen ostamaan metroliput etukäteen tästä.

Onko New York Passiin alekoodia?

Sivuiltani löytyy alekoodi New York Passia varten.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja