New York Pass -kaupunkipassi

Osta liput nyt

Osta lippusi tästä

New York Pass
VIIMEINEN PÄIVÄ!

New York Pass on loistava vaihtoehto, jos haluat nähdä ja kokea mahdollisimman paljon New Yorkissa ollessasi. New York Passin hinta on aina kiinteä ja riippuu siitä ostatko yhden, kahden, kolmen, neljän, viiden, seitsemän vai kymmenen (peräkkäisen) päivän passin. New York Passilla pääsee sisään moniin museoihin ja kuuluisiin nähtävyyksiin, voit osallistua erilaisiin opastettuihin kierroksiin tai vaikkapa vuokrata polkupyörän – lista on pitkä! New York Passilla voi valita yhteensä yli 100 nähtävyydestä ja aktiviteetista ja pääset myös jonon ohi 15 suosituimmassa kohteessa.

Osta New York Pass tästä

Vika päivä – Hinnat nousevat tänään klo 23.59! Nyt jopa -34% alennus New York Passista! Osta omasi tänään; New York Pass on voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien! Käytä alekoodia ERICNYP10

Haluatko maksaa euroissa? Klikkaa tästä.

Contents

Hinnat

3 pv passi 4 pv passi 5 pv passi 7 pv passi 10 pv passi
Aikuiset $329 $224 $379 $260 $419 $287 $484 $323 $544 $359
3-12 v $204 $152 $239 $170 $269 $188 $344 $229 $374 $256

Hop On Hop Off -bussikierros sisältyy pakettiin

Hop On Hop Off -bussikierrokset sopivat erityisesti heille, jotka haluavat istahtaa alas ja rentoutua katsellen New Yorkin nähtävyyksiä. Suosittelen aina lähtemään kokonaiselle kierrokselle ennen kuin aloitat varsinaisen nähtävyyksillä vierailun. Tämä on loistava tapa nähdä kaupunkia. Kun ostat New York Passin, sisältyy siihen myös Big Bus -yhtiön yhden päivän Hop On Hop Off -lippu. Lippu on voimassa Uptown- ja Downtown-reiteillä.

Miten hankin New York Passin?

Vaihtoehtoja on kaksi: alennuspassin lataaminen New York Pass -sovellukseen tai tulostaminen. Sähköisen New York Passin etu on, että tilauksen jälkeen voit heti ladata passin ja alkaa käyttää sitä. New York Pass -sovellus sisältää kaiken tarvittavan tiedon passiin sisältyvistä nähtävyyksistä ja opastetuista kierroksista. Alennuspassin voi myös tulostaa, jos haluat siitä paperiversion.

Miten New York Pass toimii?

Kun olet ladannut passisi, voit alkaa käyttää sitä saman tien. Opastetut kierrokset ja jotkut nähtävyydet on varattava etukäteen tai sinun tulee varata niitä varten tietty vierailuaika. New York Pass ei aktivoidu ennen New Yorkiin lähtöä, kun teet varauksia. Voit tehdä varaukset ja tutustua yhteenvetoon klikkaamalla tästä.

Kun haluat aktivoida passisi, sinun tarvitsee vain näyttää se suoraan puhelimestasi tai tulosteena nähtävyyden sisäänkäynnillä. Ensimmäisellä käyttökerralla passi aktivoituu ja on sen jälkeen voimassa niin monta peräkkäistä päivää kuin olet ostanut.

Suosittelen aktivoimaan New York Passin menemällä ensimmäiseen kohteeseen heti aikaisin aamulla. Tämä siksi, että passi on voimassa peräkkäiset päivät. Suurin osa nähtävyyksistä aukeaa aikaisin aamulla, jolloin ei ole niin ruuhkaista ja voit välttää pahimmat jonot. Passin lisäetuna on, että joskus se auttaa pääsemään nopeammin sisään esimerkiksi siksi, että passin haltijoille on oma jononsa, tai koska voit tehdä varauksen etukäteen tai passi on helppo skannata sisäänkäynnin luona. Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä, sillä passi kattaa sisäänpääsyn. Loppujen lopuksi passi on helppokäyttöinen ja säästää paljon rahaa.

Ericin vinkki: “Tämä passi on loistava, jos haluat nähdä paljon. Suosittelen ostamaan vähintään kolmen päivän passin. Siten saat rahoillesi parhaan vastineen ja voit suunnitella aikataulun väljemmäksi. Jos kuitenkin haluat ostaa passin tätä lyhyemmäksi ajaksi, suosittelen, että suunnittelet päiväsi huolellisesti, jotta saat kaiken mahdollisen irti passistasi.”

New York Pass - Circle Line New York Pass kaupunkipassi - Vapaudenpatsas

Mitä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja kannattaa valita?

Aikaa ei varmaankaan jää kaikkien nähtävyyksien näkemiseen. Mutta sitä ei kannata surkutella, sillä vaikka ostaisit yhden päivän New York Passin ja käyttäisit sitä kolmessa eri nähtävyydessä, säästät silti vähintään 58$. Passin valikoima on laaja. Tässä muutama esimerkki:

New Yorkin ikonit

New York Passilla pääsee sisään useisiin New Yorkin ikonisimpiin nähtävyyksiin. Sinun on ehdottomasti nähtävä Empire State Building, 9/11 Museum ja Vapaudenpatsas.

New York Pass - Top of the Rock 1

Historia

Kiinnostaako historia? New York Pass tarjoaa paljon vaihtoehtoja: American Museum of Natural History (luonnontieteen museo), Juutalaismuseo Museum of Jewish Heritage ja 9/11 Museum.

Aktiviteetteja ulkona

Jos haluaa viettää aikaa ulkosalla, vieraile Brooklyn Botanic Gardenissa tai New York Botanical Gardenissa. Tai jos haluat vain lähteä ulos tutustumaan kaupunkiin, suosittelen vuokraaman polkupyörän Central Parkin pyörävuokraamosta tai lähtemään yhdelle monista kaupunkiristeilyistä. Muista myös ihailla upeita kaupunkinäkymiä Top of the Rockista, Edgestä tai Empire State Buildingista.

Taide ja kulttuuri

Taiteen ystävien kannattaa ehdottomasti käydä seuraavissa kohteissa: MoMA, Whitney Museum of American Art, Guggenheim ja Brooklyn Museum of Art. Jos haluat tutustua paremmin kaupungin moninaiseen kulttuuriin, voit lähteä jollekin opastetulle kierrokselle; tee esimerkiksi Bronx Tour tai kävelykierros SoHo-Little Italy-Chinatown.

Katso tästä yhteenveto kaikista nähtävyyksistä ja tilaa passi

Osta New York Pass + Unlimited MetroCard

Voit ostaa New York Passin myös yhdessä 7-Day Unlimited MetroCardin kanssa. MetroCardilla voit käyttää metroa ja kaikkia paikallisbusseja rajatta 7 peräkkäisen päivän ajan. MetroCardit lähetetään kirjattuna kirjeenä.
Osta New York Pass ja Unlimited MetroCard tästä

New York Pass 3 päivää + MetroCard

€90 ALENNUS
New York Pass 3 päivää + MetroCard

New York Pass – 3 päivää
➕MetroCard – 7 päivää
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon
Lue tästä mikä on New York Pass

€ 259,00

New York Pass 4 päivää + MetroCard

€100 ALENNUS
New York Pass 4 päivää + MetroCard

New York Pass – 4 päivää
➕MetroCard – 7 päivää
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon
Lue tästä mikä on New York Pass

€ 292,00

New York Pass 5 päivää + MetroCard

€112 ALENNUS
New York Pass 5 päivää + MetroCard

New York Pass – 5 päivää
➕MetroCard – 7 päivää
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon
Lue tästä mikä on New York Pass

€ 317,00

New York Pass 7 päivää + MetroCard

€135 ALENNUS
New York Pass 7 päivää + MetroCard

New York Pass – 7 päivää
➕MetroCard – 7 päivää
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon
Lue tästä mikä on New York Pass

€ 352,00

New York Pass 10 päivää + MetroCard

€162 ALENNUS
New York Pass 10 päivää + MetroCard

New York Pass – 10 päivää
➕MetroCard – 7 päivää
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon
Lue tästä mikä on New York Pass

€ 387,00

Mitä New York Passiin sisältyy?

New York Passiin sisältyy Hop on Hop off -bussi sekä yli 100 muuta opastettua kierrosta ja nähtävyyttä. Se avulla saat matkastasi enemmän irti.

Kuinka paljon New York Pass maksaa?

New York Passin hinta riippuu siitä, kuinka monta päivää haluat käyttää sitä. Hyödynnä alekoodini ja säästä entistä enemmän.

Sisältääkö New York Pass myös metron?

New York Pass ei sisällä metrokorttia. Suosittelen ostamaan metroliput etukäteen.

Onko New York Passiin alekoodia?

Sivuiltani löytyy alekoodi New York Passia varten.

Miten New York Passin kanssa voi tehdä varauksia?

New York Passin kanssa voi varata kohteita tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja