New York Jets -liput 2024

Osta liput nyt
New York Jets -liput
Alkaen 17.00€

New York Jets -liput voi ostaa netin kautta ennen New Yorkin matkaa. Amerikkalaisen jalkapallon pelit ovat niin suosittuja, että niissä käynti on parasta suunnitella etukäteen. Jets pelaa MetLife Stadiumilla ja jenkkifutis-kausi on syyskuusta tammikuuhun.

Osta New York Jets -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta New York Jets -liput

Jets-lippujen osto on mahdollista kunhan vain olet tarpeeksi ajoissa liikkeellä. Kaikki Jets-pelit myydään aina loppuun. Katso tästä mieleisesi päivämäärä, jolloin haluaisit käydä pelissä. Liput voi maksaa luottokortilla. Liput ovat sähköisiä e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Liput ovat 100% aidot ja toimitetaan perille ajoissa sähköpostilla.

Jos et onnistu hankkimaan NFL-lippuja Jets-peliin, tarkista pelaako New York Giants.

New York Jets - Amerikkalainen jalkapallo New York Jets -liput - Parkkipaikka

Missä minun kannattaa istua MetLife Stadiumilla jenkkifutis-pelissä?

Hyvät istumapaikat ovat tärkeät jenkkifutis-ottelussa, mutta amerikkalaisessa jalkapallossa tärkeintä on tämä: jos yleensäkin onnistuit saamaan liput, paikoilla ei ole väliä! MetLife Stadium on valtava, mutta rakennettu niin, että tunnet istuvasi lähellä kenttää. Olen merkinnyt parhaat paikat punaisella alla olevaan karttaan. Jos nuo istumapaikat ovat mielestäsi liian kalliit, yritä saada paikat ylempää koska on tärkeämpää, että lähdet matsiin kuin että yrität saada täydellisiä istumapaikkoja.

Osta liput New York Jets -peliin tästä

New York Jets -liput - Metlife Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän stadionille?

Stadionille on helppo matkata julkisilla Manhattanilta, joten älä turhaan hermoile sen sijaintia New Jerseyssa. Matkaat sinne yhtämatkaa tuhansien muiden fanien kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia ettet löydä perille. Tässä kaksi parasta tapaa matkustaa stadionille:

1) Ota juna Penn-asemalta, joka sijaitsee 34th Streetin ja 7th Avenuen risteyksessä Manhattanilla. Osta lippu Meadowlands Sports Complexiin joko lippukassalta tai lippuautomaatista. Kulje NJ Transit Railin junalla New Jerseyn Secaucus-asemalle (matka kestää noin kymmenen minuuttia). Vaihda siellä junaan, joka vie sinut suoraan stadionille. Matka kestää noin 20 minuuttia. Älä stressaa junan vaihdosta, sinun tarvitsee vain seurata fanijoukkoja, jotka ovat matkalla samaan määränpäähän. Junat kulkevat kolme tuntia ennen kickoffia ja kaksi tuntia ottelun loppumisen jälkeen. Edestakainen matka maksaa kaiken kaikkiaan 11$ per henkilö.

2) Port Authority Bus Terminaalista (42nd Street ja 9th Avenue) pääsee Coach USA Express bussilla myös MetLife Stadiumille. Bussit aloittavat 2,5 tuntia ennen kickoffia ja kulkevat tunnin pelin loppumisen jälkeen. Edestakainen lippu maksaa 14$ per henkilö. Huomioithan, että takaisin tullessasi bussit saattavat olla erittäin täynnä. Kaikki kuitenkin kyyditään kotiin pelin jälkeen.

Mihin aikaan minun kannattaa saapua peliin?

Kannattaa saapua paikalle ajoissa, 1,5–2,5 tuntia ennen pelin alkua. Silloin sinulla on riittävästi aikaa kierrellä ja kokea tapahtumat ennen peliä ja kuulla kansallislaulu.

Miten palaan takaisin Manhattanille

Palaat takaisin Manhattanille helpoiten julkisilla. Jos ostit meno-paluulipun, palaa samaa reittiä kuin saavuit stadionille. Kuljen mieluummin junalla MetLife Stadiumille, koska se on helpompaa. Mutta bussi on myös hyvä vaihtoehto.

Ericin vinkki: “MetLife Stadium on mieletön! Kaikki on todella hyvin järjestettyä ja upouutta. Jos saat tilaisuuden käydä pelissä, TEE SE! Kokemus on upea. Voit ottaa pienen kameran mukaasi. Huomioithan, että stadionille ei saa tuoda laukkuja tai reppuja. Sama koskee ruokia, juomia ja sateenvarjoja. Lähde Manhattanilta kolme tuntia ennen peliä, sillä parkkialue täyttyy grillaavista (tailgating) jalkapallofaneista, mikä on jo nähtävyys itsessään (katso kuva alla). Varaa aikaa alueella kiertelyyn ja stadioniin tutustumiseen.”

Tailgate Party MetLife Stadiumilla

Tailgating on aito amerikkalainen kokemus – se on peliä edeltävä rituaali, joka valtaa koko MetLife Stadiumin parkkipaikan. Kaikkialla näkyy ihmisiä juomassa ja nauttimassa muun muassa hampurilaisia, hodareita sekä tuoreita pretzeleitä ja pelaamassa pelejä. Haluatko kokea tailgate-juhlinnan itse? Se on täysin mahdollista. Hanki liput ja pääset juomaan ja hengaamaan Jets-fanien kanssa. Koko tapahtuma on hyvin helposti lähestyttävä ja siellä tuntee heti olevansa tervetullut. Saavu paikalle nälkäisenä ja aikaisin, jotta sinulla on riittävästi aikaa tailgateen ja MetLife Stadiumiin tutustumiseen.

New York Jets -liput - Peli New York Jets -liput - BBQ

Alla näet listan päivämääristä ja voit varata liput heti!

Mitä New York Jets -liput maksavat?

Voit hankkia liput New York Jetsin peleihin alkaen: $ 18,00

Missä New York Jets pelaa?

New York Jets pelaa MetLife Stadiumilla. Lue tästä vinkkini missä istua stadionilla.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja