US Open -tennisliput 2023

Osta liput nyt
US Open Tennis -liput
Alkaen $ 64,00

US Open -tennisliput pitää ostaa ennen kuin matkustat, sillä niitä ei voi ostaa paikan päältä. US Open Tennis (Yhdysvaltain avoin tennisturnaus) on yksi neljästä Grand Slam -turnauksesta ja pidetään vuosittain New Yorkissa. Kahden viikon turnaus on Yhdysvaltojen suurin ja seuratuin urheilutapahtuma. US Open Tennis järjestetään elokuun viimeisellä viikolla ja syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tapahtuma kerää paikalle tenniksen isoimmat nimet, eikä turnauksen aikana pelattavista otteluista puutu dramatiikkaa. Se on myös vuoden viimeinen Grand Slam.

Osta US Open -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Osta US Open -tennisliput

Voit ostaa liput matsiin tai turnaukseen US Open Tennikseen katsomalla tästä sopivan päivämäärän, jolloin haluat lähteä otteluun tai katso yhteenveto alla. Liput voi maksaa luottokortilla ja ne lähetetään sinulle sähköpostin kautta. Liput ovat sähköisiä mobiililippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimestasi stadionin sisäänkäynnillä. Näitä mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Liput ovat aina 100% aidot ja saapuvat ajoissa perille.

US Open Tennis -liput - Grandstand Stadium US Open Tennis -liput - Tennisottelu

Mikä US Open -tennisotteluista kannattaa valita?

Koska turnaus kestää kaksi viikkoa, kannattaa miettiä huolella mitkä ottelut haluat nähdä? Liput US Open -tennisturnauksen alkupään otteluihin ovat halvemmat kuin liput turnauksen loppupuolella (mestaruusturnaus). Päiväliput maksavat enemmän, koska otteluita on enemmän: päiväsessiot alkavat kello 11.00 alkaen kunnes ottelut on pelattu (yleensä iltaan asti). Iltasessiot alkavat kello 19.00 ja kestävät vain parin ottelun verran.

Tämän lisäksi lippuja on kolmen tyyppisiä: Arthur Ashe, Louis Armstrong ja yleislippu (Grounds Pass). Jos ostat lipun Arthur Ashe -stadionille, saat numeroidun istumapaikan keskikentältä. Täällä pelataan kaikki huippuottelut. Joten jos haluat nähdä tenniksen huiput vauhdissa ja julkkikset, jotka tulevat seuraamaan heitä, sinun pitää ostaa liput Arthur Ashe -stadionille. Tämän lisäksi lippu Ashe-stadionille oikeuttaa sisäänpääsyyn muille kentille (Louis Armstrong, Grandstand ja 18 ulkokenttää) US Openin aikana.

Arthur Ashe Stadium ja Louis Armstrong Stadium

Arthur Ashe -stadionin lisäksi löytyy toinen päästadion, Louis Armstrong. Tämä stadion tosin on pienempi ja siellä pelataan vähemmän tärkeät ottelut. Voit ostaa paikkaliput kentän laidalle (court side). Court side -liput Armstrong-stadionille ovat varmasti paremmat kuin mitä saat ostettua Ashe-stadionille. Valitettavasti Armstrong-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn Arthur Ashe -stadionille. Armstrong-lipulla saat numeroidun paikan Armstrong-stadionille, sisäänpääsyn Grandstandille (kolmas ja pienin stadion) sekä 18 ulkokentälle.

Jos päätät jättää väliin kalliit liput Arthur Ashe tai Louis Armstrong -stadionille, osta yleislippu (general admission pass). Näitä myydään vain päiväotteluihin. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyn Armstrong-stadionille (ainoastaan ylärivit), Grandstandille ja kaikille 18 ulkokentälle. Tämän lisäksi alueelta löytyy jättiläismäiset näytöt, joilta voi seurata suorana lähetyksenä Arthur Ashe -stadionilla pelattavat ottelut. Suurin osa Ashe-stadionin otteluista pelataan amerikkalaisten tai huippupelaajien kesken. Onkin suuri mahdollisuus, että näet Andy Murrayn, Novak Djokovicin tai Rafael Nadalin pelaavan yhdellä ulkokentistä.

Osta tästä US Open -tennisliput

US Open Tennis -liput - Arthur Ashe Entree US Open Tennis -liput - Arthur Ashe Stadium Grandstand-näkymät

Käytännön tietoa

Miten pääsen stadionille?

Ota metrolinja 7, joka lähtee Times Squarelta ja Grand Central Stationilta ja pysähtyy Mets Stadium – Willets Point -asemalla. Kun tulet ulos, on reitti stadionille merkattu selkeästi. Voit käyttää MetroCardia, mikä tarkoittaa että matka maksaa vain 2.75$.

Miten palaan takaisin New Yorkiin?

Paras tapa palata takaisin New Yorkiin on metrolinjalla 7. Metro on turvallinen vaihtoehto jopa illalla, sillä et ole ainoa tennisfani, joka matkustaa takaisin Manhattanille. Taksi on myös vaihtoehto, mutta maksaa noin 60$.

Syöminen US Openin aikana

Jos haluat syötävää ja juotavaa, ovat vaihtoehdot loputtomat aamusta iltaan. Kaikille löytyy jotain: voileipiä, jäätelöä, hampurilaisia, pizzaa, kahvia, cocktaileja, olutta, viiniä ja paljon muuta. Ruokapaikkoja ja -kojuja on ripoteltu ympäriinsä, minkä lisäksi alueelta löytyy myös paljon ravintoloita. brasilialaisravintola Mojitosista löytyy paras terassi  ohi menevien fanien ja jopa pelaajien katseluun. Ravintola ei kuitenkaan ole halpa. Ruoka ja juomat ovat melko hintavia. Voileipä ja alkoholiton juoma saattavat maksaa jopa 20$.

Mitä voin ottaa mukaan stadionille?

Kun menet US Open -tennisturnaukseen, kotiin on parasta jättää kannettavat tietokoneet, iso reput, isot laukut, videokamerat ja savukkeet. US Open Tennis on täysin savuton. Kamerat ovat sallittuja, mutta omien juomien ja ruokien tuominen ei ole. Ennen sisäänpääsyä sinun tulee kulkea turvatarkastuksen läpi.

COVID-19-säännökset

Ei koronarajoituksia

Ericin vinkki: Jos päätät ostaa yleislipun (General Admissions pass), niin on parasta vierailla turnauksen ensimmäisellä viikolla. Jopa ensimmäisillä kierroksilla suurin osa otteluista pelataan ulkokentillä, josta niitä voi seurata. Toisella viikolla yksinpelit pelataan pääkentillä ja ulkokentillä pelataan suurimmaksi osaksi sekanelinpelit, junior- ja pyörätuoliottelut.

Osta liput US Openiin tästä

Alla peliaikataulu josta voi varata liput heti

Mitä maksaa lippu US Open -tennisturnaukseen?

Hinnat vaihtelevat ottelusta riippuen. US Open -tennisliput ovat alkaen: $ 64,00

Voinko ostaa US Open-lippuja paikan päältä?

Et. Sinun tulee ostaa liput etukäteen. Lue lisää eri otteluista muun muassa Arthur Ashe Stadiumilla ja Louis Armstrong Stadiumilla.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja