Eric’s New York App

Eric’s New York App

Eric’s New York App on ainoa New Yorkissa tarvitsemasi sovellus, joka toimii myös ilman Internet-yhteyttä. Löydät sovelluksesta karttoja, tietoa nähtävyyksistä, kävelyreittejä eri naapurustojen läpi, sekä omakohtaisia vinkkejä ja lippuja kaikkiin niihin aktiviteetteihin, mitä haluat tehdä New Yorkissa. Eric’s New York App on saatavilla iOS:lle (iPhone/iPad) ja Androidille (älypuhelin/tabletti).

Contents

Ilmainen Eric’s New York App

Tutustu New Yorkiin sovellus oppaanasi. Sovelluksesta löytyy:

  • Kaikki metrolinjat, joten näet helposti lähistön metroasemat, myös ilman internet-yhteyttä
  • Senhetkinen sijaintisi, joka perustuu sisäänrakennettuun GPS:ään, joten sijainninpaikannus toimii myös ilman internetiä. Et siis voi koskaan eksyä New Yorkissa!
  • Tietoa New Yorkin päänähtävyyksistä mutta myös vähemmän tunnetuista kohteista. Liput hankkimatta? Niiden ostaminen on vain painalluksen päässä. Sinun ei tarvitse tulostaa mitään, näytä vain e-liput suoraan puhelimelta sisäänkäynnin luona. Tämän helpompaa ei voisi olla!
  • Omakohtaisia vinkkejä minulta (Ericiltä)
  • Ainutlaatuiset, itse luomani kävelyreitit, jotka kulkemalla voit tutustua kaupunkiin entistä paremmin
  • Ilmaiset yleisövessat lähelläsi
  • Mahdollisuus tallentaa ennen matkaa oma hotelli ja tärkeimmät kohteet sekä nähdä ne kartalla
  • Muistilista, jotta et unohda mitään New Yorkin matkalle tarvittavia järjestelyjä

Etkö ole vielä vakuuttunut? Lue arvostelut!

Kävelyreitit New Yorkissa

Sovelluksesta löytyvien kävelyreittien avulla voit kävellä johdollani New Yorkin eri kaupunginosien läpi. Olen luonut reitit niin, että pääset tutustumaan tuttujen paikkojen ohella myös kaupungin ennestään tuntemattomiin kohteisiin. Lähde kävelylle SoHon kaduille, ylitä Brooklynin silta, tutustu Greenpointiin ja moneen muuhun paikkaan. Olen koonnut nämä kävelyreitit itse, valokuvannut kaiken ja kävellyt ne läpi useita kertoja, jotta voin näyttää sinulle paljon. Koska tämä kaikki vie paljon aikaa, pyydän vastineeksi pientä korvausta jokaisesta kävelyreitistä. Näin pystyn ylläpitämään sovellusta ja kehittämään siihen entistä parempia ominaisuuksia.

New Yorkin offline-kartta

Lataa sovelluksen tiedostot kotona (tai WiFin kautta hotellissasi) ja se on valmis käytettäväksi offline-tilassa heti New Yorkiin saapuessasi. Sinulla on rajoittamaton pääsy kaupungin karttaan, joka näyttää kaikki hotspotit, WiFi-sijainnit ja yleiset vessat. Lisäksi voit käyttää offline-tilassa metrokarttaa, joka sisältää kaikki metrolinjat ja -asemat. Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta voit aina nähdä tarkalleen missä olet ja mitä nähtävyyksiä on lähelläsi! Sovelluksesta löydät myös kaikki muut julkisen liikenteen kartat PDF-tiedostoina, esimerkiksi busseille, junille ja NYC Ferrylle.

Heräsikö sinulle kysymyksiä sovelluksen sisältämistä tiedoista huolimatta? Vain yksi klikkaus ja voit ottaa minuun yhteyttä suoraan sähköpostilla.

Kommentteja

Kommentteja, kysymyksiä tai kehuja? Ota minuun yhteyttä sovelluksen kautta. Kehitän sitä jatkuvasti eteenpäin ja kuulen mielelläni palautetta tai parannusehdotuksia. Oletko tyytyväinen sovellukseen? Antamasi palaute on minulle tärkeää! Arvostele sovellukseni App Storessa tai Google Playssä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja