Eric’s New York App

Erics New York App Skyline

Eric’s New York App on ainoa New Yorkissa tarvitsemasi sovellus, joka toimii myös ilman Internet-yhteyttä. Löydät tästä älypuhelimelle ja tabletille tarkoitetusta sovelluksesta karttoja, tietoa nähtävyyksistä, vinkkejä sekä lippuja kaikkiin aktiviteetteihin, mitä haluat tehdä New Yorkissa. Eric’s New York App on saatavilla iOS:lle (iPhone/iPad) ja Androidille (älypuhelin/tabletti).

Eric’s New York – ilmainen

Tutustu kaupunkiin sovellus oppaanasi. Se on kuin opastaisin sinua henkilökohtaisesti pitkin New Yorkia ja esittelisin kaikki lempipaikkani kaupungissa. Samoin kuin verkkosivultani, sovelluksesta löydät paljon tietoa New Yorkin tunnetuista ja vähemmän tunnetuista kohteista, joita täydentävät henkilökohtaiset vinkkini. Haluaisitko vierailla jossakin kohteessa, mutta sinulla ei ole lippuja? Klikkaa sovellukseni auki ja voit hankkia lippusi saman tien. Sinun ei tarvitse tulostaa mitään, riittää kun näytät e-lippusi sisäänkäynnillä puhelimestasi. Ei voisi olla helpompaa!

New Yorkin offline-kartta

Lataa sovelluksen tiedostot kotona (tai WiFin kautta hotellissasi) ja se on valmis käytettäväksi offline-tilassa heti New Yorkiin saapuessasi. Sinulla on rajoittamaton pääsy kaupungin karttaan, joka näyttää kaikki hotspotit, WiFi-sijainnit ja yleiset vessat. Lisäksi voit käyttää offline-tilassa metrokarttaa, joka sisältää kaikki metrolinjat ja -asemat. Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta voit aina nähdä tarkalleen missä olet ja mitä nähtävyyksiä on lähelläsi!

Heräsikö sinulle kysymyksiä sovelluksen sisältämistä tiedoista huolimatta? Vain yksi klikkaus ja voit ottaa minuun yhteyttä suoraan sähköpostilla.

Kommentteja

Kommentteja, kysymyksiä tai kehuja? Ota minuun yhteyttä sovelluksen kautta. Kehitän sitä jatkuvasti eteenpäin ja kuulen mielelläni palautetta tai parannusehdotuksia. Oletko tyytyväinen sovellukseen? Antamasi palaute on minulle tärkeää! Arvostele sovellukseni App Storessa tai Google Playssä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja