New York Rangers -liput 2021

Osta liput nyt
New York Rangers -liput
Alkaen $ 13,00

New York Rangers -liput on helppo ostaa verkkokaupasta. Matsissa käynti on ehdottomasti kokemus, jota et halua jättää väliin New Yorkissa ollessa. Rangers pelaa Madison Square Gardenissa Manhattanilla ja jääkiekkokausi on lokakuusta huhtikuuhun. Kaikki New York Rangersien ottelut myydään loppuun, mikä vain parantaa otteluiden tunnelmaa entisestään. Jännitys, pelin vauhti, hodarit ja fanit tekevät kokemuksesta ainutlaatuisen. Jääkiekko-ottelu New Yorkissa kerää sekalaisen katsojakunnan ja on suosittu ajanviete myös perheiden keskuudessa. Etuna on se, että New York Rangers pelaa sisätiloissa. Lätkämatsi on loistava ajanviete kenelle tahansa – erityisesti jos matkapäivinä sattuu satamaan lunta tai vettä.

Osta tästä liput New York Rangers -peliin

Osta New York Rangers -liput

Osta liput New York Rangers -peliin katsomalla otteluohjelma tästä ja valitsemalla päivä, jolloin haluaisit mennä matsiin. Voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla. Suurin osa lipuista on e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei voi tulostaa. PDF-muodossa lähetetyt liput on mahdollista tulostaa. Jotkin lipuista ovat paperilippuja, jotka voidaan postittaa sinulle.

Suosittelen hankkimaan mobiililiput tai e-liput. Ne ovat aina nopein vaihtoehto ja vältät myös lähetyskulujen maksamisen. Suodata hakutulokset näyttämään vain nämä lipputyypit. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan perille ajoissa.

Sivuilla myytävät liput ovat New York Rangers kausikorttilaisten, jotka eivät itse pääse paikalle. Siksi liput myydään alennettuun hintaan. Joskus liput kuitenkin maksavat enemmän kuin alkuperäiset. Tämä tarkoittaa, että New York Rangers -peli on loppuunmyyty.

Jos Rangers ei pelaa sinulle sopivana päivänä, tarkista osuuko matkallesi Islanders-ottelu.

Mitkä ovat hyvät istumapaikat New York Rangers -pelissä?

Hyvät istumapaikat New York Rangers -jääkiekkopelissä ovat tärkeät, erityisesti koska pientä kiekkoa on vaikea seurata jos istut kovin kaukana. Mutta älä unohda, että live-jääkiekko-ottelun ilmapiiri ja tunnelma on jo puoli kokemusta.

400/300 -katsomo: Nämä istumapaikat ovat usein erittäin halpoja (joskus ne myydään 50–60$ per lippu), mutta siihen on syy: näet näiltä paikoilta hyvin vähän. Et pysty seuraamaan kiekkoa koska istumapaikat ovat liian korkealla. Suosittelen näitä istumapaikkoja jos tulet paikan päälle pelkän tunnelman ja kokemuksen vuoksi.

200-katsomo: Paras hinta-laatusuhde. Katso alla olevasta paikkakartasta parhaat istumapaikat. Ne on merkitty punaisella. Yritä saada istumapaikat 200-katsomosta riviltä 14 tai alempaa. Liput maksavat normaalisti 80–250$.

100-katsomo: Loistopaikat! Halvat liput maksavat tähän katsomoon maksavat yleensä 150–400$. Valokuvat on otettu aitiosta 111, riviltä 20.

Osta tästä liput New York Rangers -peliin

New York Rangers -liput - Madison Square Garden Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten pääsen Madison Square Gardeniin?

Madison Square Garden sijaitsee keskellä Manhattania Pennsylvania-aseman yläpuolella. Sinne on helppo kulkea kaikkialta Manhattanilta.

Mihin aikaan minun kannattaa saapua peliin?

Älä saavu liian aikaisin tai saatat tylsistyä ennen pelin alkua. Jos olet haluat kuulla kansallislaulun, saavu paikalle 30-40 minuuttia ennen pelin alkua.

Pelin jälkeen

Pelin jälkeen voit jatkaa iltaa joko ottamalla taksin tai matkaamalla metrolla.

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä todistus täyden koronarokotussarjan ottamisesta.

Katso alta peliaikataulu ja varaa liput heti!

New York Rangers -liput - Madison Square Garden

Mitä New York Rangers -lippu maksaa?

Voit ostaa liput New York Rangersin peleihin alkaen: $ 13,00

Missä NY Rangers pelaa?

Madison Square Garden on New York Rangersin kotiareena.

Mitkä jääkiekkojoukkueet pelaavat Madison Square Gardenissa?

New York Rangers pelaa Madison Square Gardenissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja