Kuljetus New Yorkissa: satama ja Manhattan

Osta liput nyt
Kuljetus Manhattanilta satamaan New Yorkissa

Onko sinulla haussa kuljetus Manhattanin ja sataman välillä New Yorkissa? Mikä on paras, nopein ja helpoin vaihtoehto? Jos olet lähdössä risteilylle New Yorkista, on hyvä idea lisätä muutama päivä matkaan ja tutustua itse kaupunkiin. Olet jo siellä joka tapauksessa!

New Yorkissa on kolme satamaa, joissa risteilijät pysähtyvät: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal ja Cape Liberty Cruise Port New Jerseyssä. Löydät alla tarkemmat ohjeet siitä, miten matkustat Manhattanin ja satamien välin helpoiten.

Hotellilla tarkoitan Manhattanin hotelleja tai mitä tahansa muuta paikkaa Manhattanilla. Oletko menossa eri hallintoalueelle? Käytä siinä tapauksessa myös alla mainittua kuljetuspalvelua. Ohjeet käyvät varasitpa kuljetuksen minne tahansa New Yorkissa.

Contents

Manhattan Cruise Terminal

Manhattan Cruise Terminal sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, mikä tekee kulkemisesta erittäin helppoa. Ota lennosta yksi monista takseista ja se vie sinut suoraan terminaaliin. Terminaalin edessä on aina paljon takseja, jotka vievät sinut määränpäähäsi New Yorkissa. Voit myös varata kuljetuksen etukäteen alta. Näin voit olla varma, että pääset perille ja tiedät hinnan etukäteen.

Brooklyn Cruise Terminal

Brooklyn Cruise Terminal sijaitsee suunnilleen samalla leveysasteella kuin Governors Island ja sinne pääsee taksilla. Toinen samantyyppinen, ja usein edullisempi vaihtoehto, on varattavissa alta.

Varaa kuljetus hotellilta Brooklyn Cruise Terminaliin tästä
Varaa kuljetus Brooklyn Cruise Terminalista hotelliin tästä

Cape Liberty Cruise Port (New Jersey)

New Jerseyn Cape Liberty Cruise Port on niin pitkän matkan päässä Manhattanilta, etten todellakaan suosittele kulkemaan matkaa taksilla. Taksikuski saa veloittaa erityistä lisähintaa, koska taksi ylittää osavaltion rajan. Voit helposti päätyä maksamaan kaksinkertaisen summan.

Itse valitsisin kuljetuspalvelun, joka sisältää kuljettajan. Se on kuin ottaisi taksin, mutta tulee usein halvemmaksi. Kuljetuksen varaaminen etukäteen alta on paljon edullisempaa kuin sen järjestäminen paikan päällä.

Varaa kuljetus hotellilta Cape Liberty Cruise Portiin tästä
Varaa kuljetus Cape Liberty Cruise Portista hotelliin tästä

Voit myös varata kuljetuksen New Yorkin lentokenttien ja satamien välillä.

Tutustu Manhattaniin ennen tai jälkeen risteilyn

Jos olet juuri saapunut Manhattanille ja risteily on joko päättymässä tai alkamassa, miksi et käyttäisi tilaisuutta hyväksi ja tutkisi New Yorkia hieman tarkemmin. Vaikka sinulla on vain pari tuntia ylimääräistä aikaa, voit käyttää sen hyvin hyödyksi. Voit varata vaikka oman autonkuljettajan, joka toimii samalla oppaana ajaen ympäri New Yorkia. Näet New Yorkin upeimmat nähtävyydet mukavasti auton kyydistä aito newyorkilainen oppaanasi.

Kuljettaja noutaa suoraan satamasta risteilyn saavuttua. Tai jos olet lähdössä risteilylle, noutaa autonkuljettaja sinut hotellilta ja myös ajaa sinut takaisin satamaan päivän päätteeksi. Jos joudut peruuttamaan kierroksen risteilyn myöhästymisestä johtuen, saat rahasi takaisin. Käytä kaikki tunnit hyödyksesi ilman stressiä New Yorkissa.

Varaa New Yorkin opastettu yksityiskierros ennen risteilyä tästä
Varaa New Yorkin opastettu yksityiskierros risteilyn jälkeen tästä

Kuljetus New Yorkissa satama ja Manhattan

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja