Asunnon vuokraus New Yorkissa

Asunnon vuokraus New Yorkissa on nykyään yhä suositumpaa. Se on ymmärrettävää: monet haluavat nauttia kaupungista kuten paikalliset. Ja jos matkustat perheen kanssa, huoneistossa yöpyminen on halvempaa ja helpompaa kuin useamman hotellihuoneen varaaminen. Jos varaat huoneiston jonkun tunnetun hotellivaraussivuston, voit olla varma paikasta, joka on virallisesti hyväksytty lyhytaikaiseen vuokraukseen. Näin ei nimittäin aina ole, kun varaat Airbnb:n kaltaisen, yksityishenkilöiden asuntoja tarjoavan sivuston kautta. Alla olen luetellut muutamia hyviä asuntoja New Yorkissa.

Contents

Sonder Apartments

Sonder Apartments New Yorkissa tarjoaa ylellisiä huoneistoja eri puolilla kaupunkia. Sonderin huoneistossa on itsepalvelu check-in, siivouspalvelu ja tilavat huoneet, joissa on erilaisia mukavuuksia, kuten nopea WiFi ja erinomainen kahvinkeitin.

Sonder at Battery Park

Sonder at Battery Park tarjoaa yksiöitä ja sviittejä Manhattanin alaosassa. Wall Street ja 9/11-museo ovat kävelyetäisyydellä.

Varaa Sonder at Battery Park -huoneisto tästä

Ericin vinkki: “Jos matkustat New Yorkiin lasten kanssa, tämä huoneisto on loistava. Katolta löytyy suuri, kausiluonteisesti auki oleva uima-allas, jolta avautuu hienot näkymät. Altaalla ei ole minkäänlaista tungosta, koska se on vain rakennuksen asukkaiden ja vieraiden käytössä.”

Asunnon vuokraus New Yorkissa - Sonder Asunnot New Yorkissa - Sonder Battery Park

Sonder – One Platt

Hieman kauempana, lähellä East Riveriä löytyy Sonder – One Platt. 183 yksiötä ja sviittiä on sisustukseltaan moderneja ja kiinteistössä on kattoterassi ja kuntosali.

Varaa Sonder – One Platt -huoneisto tästä

Sonder – The Nash

Sonder – Nash sijaitsee lähellä Chrysler Buildingia. Voit varata yksiön tai sviitin, jossa on erillinen makuuhuone. Huoneiston keskeisen sijainnin ansiosta monet nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä.

Varaa Sonder – The Nash -huoneisto tästä

The Beekman Tower Apartments

The Beekman Tower tarjoaa tilavia huoneistoja Tudor Cityn ja East Riverin läheisyydessä, joten tämä tunnettu rakennus sijaitsee hiljaisella alueella. Voit valita yksiön, kaksio tai kolmion New Yorkin -matkan ajaksi. Asuinrakennuksesta löytyy myös kattoterassibaari, jossa illan voi päättää tilaamalla cocktail ja ihaillen kaupunkinäkymiä.

Varaa Beekman Tower -huoneisto tästä

Radio City Apartments

Radio City Apartments -huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla lähellä Times Squarea ja Radio City Music Hallia. Saatavilla on erityyppisiä huoneistoja studiosta yhden makuuhuoneen asuntoon. Kaikissa huoneistoissa on keittonurkkaus ja ilmainen Wi-Fi.

Varaa Radio City Apartments -huoneisto tästä

Asunnon vuokraus New Yorkissa - Radio City Apartments Asunnon vuokraus New Yorkissa - Radio City Apartments sisustus

Plum Guide New York

Plum Guide on verkkosivusto, jolla voi vuokrata asunnon lyhytaikaiseen tarpeeseen. Sivusto on paranneltu versio Airbnb:stä. Yritys on tarkistanut kaikki asunnot ja ottanut myös valokuvat. Plum Guiden kautta tiedät tarkalleen mitä saat ja voit etsiä juuri sinulle sopivaa asuntoa New Yorkista.

Varaa asunto Plum Guiden kautta

Airbnb-säännöt New Yorkissa

Valitettavasti New Yorkissa on laitonta vuokrata yksityisomistuksessa olevaa asuntoa lyhytaikaisesti. Airbnb:ssä ja muilla lyhytaikaisen vuokrauksen sivustoilla majoittajien tulee olla virallisesti rekisteröityneitä kaupungin rekisteriin, ja lyhytaikainen vuokraus on sallittua vain, jos yövyt samassa asuintalossa tai asunnossa majoittajan kanssa ja maksavia vieraita saa samanaikaisesti olla korkeintaan kaksi. Koko asunnon tai kodin vuokraaminen alle 30 päiväksi ei siis ole sallittua.

Joten kun varaat koko asunnon esimerkiksi Airbnb:n kautta, on hyvä tietää, että tämä on usein laitonta. Jos vuokraat lykytaikaisesti tällaisen asunnon, riskiä sakkoihin ei ole, ​​mutta on hyvin todennäköistä, että majoittaja jää kiinni ja varauksesi peruutetaan. Jos tämä tapahtuu juuri ennen matkaa, saattaa olla vaikea löytää (kohtuuhintainen) hotellihuone.

Olen myös kuullut paljon valituksia siitä, kuinka ihmisiä on huijattu. Asunto ei ole ollut kuvauksen mukainen tai sitä ei ollut edes olemassakaan. Asunnon vuokraus New Yorkissa ei ole myöskään halvempaa kuin hotellihuoneen varaus. Asunto itsessään saattaa vaikuttaa suhteellisen edulliselta, mutta tämän lisäksi täytyy usein maksaa lisämaksuja (esimerkiksi siivousmaksu ja palvelumaksu), jotka voivat loppupeleissä tehdä asumisesta melko tyyriin. Siksi mielestäni on parempi yöpyä hotellissa New Yorkissa tai yllä olevien vaihtoehtojen tapaan yrityksen omistamassa huoneistossa, joka on varattu hotellivaraussivuston kautta.

Ericin vinkki: “Jos etsit asuntoa pidemmäksi ajaksi, Airbnb sopii tähän hyvin. Yksityisasunnon vuokraus yli 30 päivälle on laillista. Voit myös katsoa vaihtoehtoja New Jerseyssä, jossa lyhytaikainen vuokraus on laillista. En tosin lähes koskaan suosittele yöpymään Hudsonjoen toisella puolella, sillä kulkeminen New Jerseystä Manhattanille voi olla hankalaa tai muutoin monimutkaista. Parempi vaihtoehto on varata hotelli Long Island Cityssä. Tämä on myös kevyempää kukkarolle.”

Varaa asunto New Yorkissa turvallisesti tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja