New York Giants -liput 2024

Osta liput nyt
New York Giants - Amerikkalainen jalkapallo
Alkaen 19.00€

On hyvä idea ostaa New York Giants -liput ennen matkaa. Giants-pelit ovat todella suosittuja ja myydään aina loppuun. Amerikkalainen jalkapallo eli jenkkifutis on mielenkiintoinen laji ja ehdottomasti kokemisen arvoinen New Yorkin matkalla. New York Giants pelaa MetLife Stadiumilla New Jerseyssa, vain 30 minuutin matkan päässä Midtown Manhattanilta. Jenkkifutis-kausi on syyskuusta tammikuuhun.

Osta New York Giants -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta New York Giants -liput

Jokaikinen New York Giants -peli myydään loppuun. “Halvat” liput alkavat 100 – 300$ per lippu. Voit etsiä tästä päivämäärän, jolloin haluaisit käydä New York Giants -pelissä. Liput voi maksaa luottokortilla. Liput ovat sähköisiä e-lippuja, jotka näytetään suoraan puhelimesta paikan päällä. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan ajoissa perille sähköpostilla.

Tällä sivulla myytävät liput ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä tulemaan peliin ja liput myydään tämän takia alennettuun hintaan. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York Giants -peli on loppuunmyyty.

Mikäli et onnistu hankkimaan NFL-lippuja New York Giants -peliin, katso pelaako New York Jets.

New York Giants -liput - Ottelu New Yorkissa New York Giants -liput - Parkkipaikka ennen New York Giants -peliä

Missä minun kannattaa istua jenkkifutis-pelissä MetLife Stadiumilla?

On vain yksi sääntö: Jos olet onnistunut hankkimaan liput amerikkalaisen jalkapallon otteluun, onni on potkaissut sinua jo toden teolla. MetLife Stadium on iso, mutta istuitapa missä tahansa tunnet istuvasi lähellä kenttää. Olen merkannut alla olevaan istumakarttaan parhaat paikat punaisella. Jos nuo paikat ovat liian kalliita, yritä saada istumapaikat hiukan ylempää, koska tärkeintä on kuitenkin saada liput itse jenkkifutis-matsiin.

Osta tästä New York Giants -liput

New York Giants -liput - Metlife Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten pääsen MetLife Stadiumille?

MetLife Stadiumille on helppoa matkustaa julkisilla Manhattanilta. Älä turhaan huolehdi, ettet löydä stadionille koska sinne matkustaa tuhansittain muita faneja, joten liityt vain heidän joukkoonsa. Tässä on kaksi parasta vaihtoehtoa, joilla matkustaa:

1) Ota juna Penn Stationilta 34th Street ja 7th Avenuen kulmasta Manhattanilla. Osta lippu Meadowlands Sports Complexiin joko lippukassalta tai lippuautomaateista. Ota NJ Transit Rail Secaucus New Jerseyyn (matka kestää noin 10 minuuttia). Siellä vaihdat junaan, joka vie stadionille. Tämä junamatka kestää 20 minuuttia. Älä huolehdi oikean junan löytämisestä, sen kuin seuraat fanijoukkoja, jotka matkaavat kanssasi. Junat alkavat kulkea kolme tuntia ennen kickoffia ja jatkavat kaksi tuntia pelin jälkeen. Edestakainen matka maksaa 11$.

2) Ota Coach USA Express -bussi Port Authority Bus -terminaalista Manhattanilla 42nd Streetin ja 9th Avenuen risteyksessä. Bussit alkavat kulkea 2,5 tuntia ennen kickoffia ja kulkevat aina tunnin pelin jälkeen. Edestakainen matka maksaa 14$ per henkilö. Huomioi, että bussit saattavat olla hyvin täynnä pelin jälkeen, mutta kaikki kyllä kyyditään kotiin.

Milloin minun kannattaa saapua MetLife Stadiumille?

Jos saavut 1,5–2,5 tuntia ennen peliä jää sinulle aikaa nauttia tunnelmasta ja katsella hiukan ympärillesi. Katso myös alla oleva Ericin vinkki.

Miten palaan takaisin Manhattanille?

Parasta on palata takaisin Manhattanille samaa reittiä kuin tulitkin riippuen siitä ostitko meno-paluulipun. Minä kuljen mieluummin junalla MetLife-stadionille, mutta bussi on myös oiva vaihtoehto.

Ericin vinkki: “MetLife Stadium on loistava kokemus. Kaikki on hyvin järjestettyä ja uutta. Jos sinulle tarjoutuu tilaisuus, lähde ihmeessä! Pelissä on mieletöntä. Voit ottaa mukaan pienen kameran, mutta laukut, reput, ruoka, juomat ja sateenvarjot eivät ole sallittuja. Lähde Manhattanilta 3 tuntia ennen pelin alkua, sillä muut ovat siellä jo grillaamassa parkkipaikalla. Tätä kutsutaan nimellä “tailgating” ja näky on kerrassaan erikoinen. Varaa myös aikaa alueella kiertelyyn ja stadioniin tutustumiseen.

Alla näet listan Giantsin otteluohjelmasta ja voit ostaa liput heti!

Mitä Giants-pelissä käyminen maksaa?

New York Giants -liput maksavat alkaen: $ 20,00

Voinko ostaa liput MetLife Stadiumilta?

Suosittelen ostamaan liput netistä etukäteen. Lue tästä vinkkini miksi.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja