New York Liberty -koripalloliput 2021

Osta liput nyt
New York Liberty -koripalloliput

Voit ostaa New York Liberty -koripalloliput kätevästi ja helposti verkkokaupasta. New York Liberty on naisten koripallojoukkue New Yorkissa, joka pelaa WNBA:ssa (naisten koripalloilun ammattilaissarja Yhdysvalloissa). Joukkue pelaa kotiottelut Barclays Centerissä Brooklynissa. Tämä on sama areena, jolla pelaa NBA-joukkue Brooklyn Nets pelaa. New York Liberty perustettiin vuonna 1997 ja se oli yksi ensimmäisestä kahdeksasta WNBA:ssa pelanneesta joukkueesta. Joukkue on pelannut todella hyvin alusta saakka ja se on päässyt säännöllisesti pudotuspeleihin. New York Liberty pelaa NBA off-seasonin aikana, eli touko-kesäkuusta syys-lokakuuhun. Jos olet New Yorkissa kesäaikaan, ja haluaisit käydä koripallo-ottelussa, niin siinä tapauksessa tämä on hyvä vaihtoehto. Jos New York Liberty ei pelaa matkasi ajankohtana, niin tarkista olisiko lippuja saatavilla New York Knicks -otteluun.

Osta New York Liberty -liput tästä

Osta New York Liberty -koripalloliput

Osta New York Liberty -koripalloliput tästä ottelukalenterista, josta löydät kaikki pelipäivät. Maksutapoina käy luottokortti tai PayPal. Suurin osa lipuista on tänä päivänä e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan älypuhelimesta. Mobiililippuja ei voi tulostaa. Jos sinulle on kuitenkin lähetetty liput PDF-muodossa, ne on mahdollista tulostaa. Myynnissä on myös paperilippuja, jotka voidaan postittaa sinulle.

Suosittelen valitsemaan sähköiset (e-liput) tai mobiililiput, sillä ne ovat nopein vaihtoehto ja säästävät sinulta myös lähetyskulut. Voit rajata hakutulokset näyttämään vain nämä lipputyypit, kun määrität filtteriksi lippujen sähköisen lähetyksen. Lippusi ovat takuuvarmasti 100% aidot, ja ne toimitetaan ajoissa perille.

New York Liberty -koripalloliput - Ottelu New York Liberty -koripalloliput - Pelaajat

Missä minun kannattaa istua Barclays Centerissä?

Parhaat paikat sijaitsevat koripallokentän pitkillä laidoilla. New York Liberty -liput ovat usein edullisia, joten suosittelen valitsemaan parhaat vapaana olevat paikat kentän keskivaiheilta. Valitse esimerkiksi paikat katsomoista 7-9 tai 23-25, tai miksei jopa courtside-liput! Mitä pienempi rivin numero on, sitä lähempänä kenttää olet. Eli rivi 1 on parempi kuin rivi 20.

Osta New York Liberty -liput tästä

Käytännön tietoa

Miten pääsen Barclays Centeriin?

Barclays Centeriin on hyvin helppo mennä metrolla. Metrolinjat 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q ja R pysähtyvät Atlantic Avenue – Barclays Center -asemalla. Uloskäynti on aivan stadionin edessä. Matka kestää noin 22 minuuttia Grand Central Stationilta.

Milloin minun tulee saapua stadionille?

Suosittelisin saapumaan paikalle 30 minuuttia ennen peliä.

Pelin jälkeen

Pelin jälkeen palaa takaisin Manhattanille metrolla. Se on nopein ja helpoin tapa.

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä todistus täyden koronarokotussarjan ottamisesta.

Ericin vinkki: Naisten koripalloa? Kyllä! Onko suunnitelmissasi kiva illanvietto perheen kesken tai oletko koripallofani? Siinä tapauksessa suosittelen lämpimästi New York Libertyn ottelua, joka tarjoaa viihdettä Amerikan tyyliin! Sinun ei tarvitse saapua paikalle aikaisin, 30 minuuttia ennen pelin alkua riittää mainiosti. Peliaika on 4 x 10 minuuttia, mutta ottelu kestää kokonaisuudessaan noin 2 tuntia.

Katso alla oleva lista ottelupäivistä ja varaa heti!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja