Vesijetti vuokraus New Yorkissa

Osta liput nyt
Vesijetti vuokraus New Yorkissa

Vesijetillä ajaminen New Yorkissa on aktiviteetti adrenaliiniaddikteille, jotka haluavat nähdä New Yorkin uudesta perspektiivistä. Katsele vesijetin kyydistä käsin nähtävyyksiä Vapaudenpatsaasta Coney Islandiin ja Staten Islandista One World Trade Centeriin. Retken aikana ajellaan myös pitkin Hudsonjokea, East Riveriä ja kaikkien kuuluisien siltojen, kuten Brooklynin sillan ja Manhattan Bridgen alitse. Vesijetillä voi ajaa jopa 90 km/h, joten liikut nopeammin kuin risteilyalukset ja vietät unohtumattoman päivän vesillä.

Vuokraa vesijetti New Yorkissa tästä

Contents

Vesijetti Hudsonjoella

Retki alkaa Rockaway Beachilta, Queensista. Tästä New Yorkin osasta löydät mukavaa “surffirantatunnelmaa”. Sinne pääsee Manhattanilta A-metrolla noin tunnissa ja viidessätoista minuutissa, matkan loppuosuus taitetaan shuttle-metrolla. Metro on helppo löytää ja vesijetin vuokrauspaikka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta. Vuokraamossa voi vaihtaa vaatteet ja laittaa tavarat lukollisiin kaappeihin. Retken jälkeen voi käydä suihkussa. Osallistujille annetaan pelastusliivi ja halutessaan voi käyttää märkäpukua. En ole itse käyttänyt märkäpukua, mutta suosittelen sitä, jos lämpötila on alle 25 astetta. Myöskään aurinkovoidetta ei kannata unohtaa. Ennen lähtöä osallistujille kerrotaan mitä retken aikana tulee ja ei tule tehdä. Vesiskoottereilla ei voi esimerkiksi temppuilla, mutta kaasuttelu ei ole ongelma!

Ericin vinkki 1: Vesiskoottereissa on säilytystilaa, mutta kaikki siellä oleva voi kastua. Säilytystila sopii erinomaisesti esimerkiksi vesipullolle, mutta tavallista kameraa ei kannata ottaa mukaan. Oppaalla on mukanaan kamera ja hän ottaa kuvia osallistujista ilman erillistä maksua. Ota mukaan asu, jota haluat käyttää retken aikana sekä pyyhe ja vaihtovaatteet. Aurinkolaseja voi pitää, mutta on hyvä huomioida, että kovassa vauhdissa ne saattavat pudota.

Vesijetti vuokraus New York - Vapaudenpatsas Vesijetti vuokraus New Yorkissa One World Trade Center

Alkuvalmistelujen jälkeen matkaan lähdetään oppaan johdolla ja vesillä ollaan neljän tunnin ajan. Vesijeteillä ajellaan ympäri Brooklyniä ja Manhattania sekä Staten Islandin ohi kohti Vapaudenpatsasta. Varo kastelemasta Vapaudenpatsasta kaasutellessasi Hudsonille päin! Vapaudenpatsaan jälkeen suunnataan kohti East Riveriä ja opas ottaa sinusta parhaan kuvan ikinä, joko One World Trade Centerin edessä tai Brooklyn Bridgen alla. Ei ole syytä odottaa hiljaista ajelua, sillä vesiskoottereilla voit ajaa jopa 90 km/h! Matkan pituus riippuu ryhmän nopeudesta. Itsehän olin salamannopea, mutta hiljempaa ajaessa kilometrejä ei kerry niin paljoa. Minä ajoin retken aikana 112 kilometriä!

Muutaman toiminnantäyteisen tunnin jälkeen suunnataan takaisin Rockaway Beachille väsyneinä mutta onnellisina. Manhattanille voi palata heti retken päättymisen jälkeen, mutta voit myös jäädä viettämään päivää rannalla tai syödä yhdessä alueen ravintoloista!

Ericin vinkki 2: Vesiskootterilla ajelun voi myös jakaa. Vesillä ollaan aika kauan ja jos vesiskootteria ohjaa koko sen ajan, on se melko raskasta. Minun käteni kramppasivat. Joten jos olette lähdössä retkelle kaksistaan, voitte vaihtaa kuskia ja säästää hinnassa melkein 50%!

Käytännön tietoa

Lippujen ostamisen jälkeen saat kupongin (voucher), joka tulostetaan ja käytetään lippuna retkelle.

  • Lähtöaika: 08.00
  • Lähtöpaikka: Rockaway Beach, Queens
  • Kesto: Vesillä ollaan 4 tuntia, kokonaisuudessaan retken kesto on noin 4,5–5 tuntia.
  • Vuokrausta järjestetään kausiluonteisesti
  • Lisätietoja: Huomaa, että tämän aktiviteetin lähtöpaikkaa voi olla hieman vaikea löytää. Se on aasialaisen ravintolan vieressä, etsi katseellasi vesijettejä vedessä!

Vuokraa vesijetti New Yorkissa tästä

Vesijetti vuokraus New York - pelastusliivit Vesijetti vuokraus New York - vesiskootteri

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja