Top of the Rock -liput

Osta liput nyt
Top of the Rock -liput

Osta Top of the Rock -liput ennen New Yorkin matkaa. Top of the Rock on näköalatasanne 30 Rockefeller Centerin 70. kerroksessa. Se tarjoaa ehdottomasti yhden parhaimmista näkymistä New Yorkin yllä. Mene hissillä 70. kerrokseen, josta löytyy Top of the Rockin kolme eri näköalatasannetta. Central Parkiin on upeat näkymät, kun taas toisella puolella näet mahtipontisen 103-kerroksisen Empire State Buildingin.

Osta tästä Top of the Rock -liput

Contents

Top of the Rock -liput

Näiden sivujen kautta tilaat Top of the Rock -liput helposti ja edullisesti. Oston jälkeen saat QR-koodin, jonka voit tulostaa tai näyttää suoraan puhelimestasi sisäänkäynnin luona. Ohita lippujonot ja mene suoraan sisään valitsemaasi kellonaikaan. Top of the Rockin näköalatasanteella voi vierailla myös kaikilla New Yorkin alennuspasseilla. Alennuspassin kanssa pystyt säästämään rahaa pääsymaksuissa.

Jos käytät alennuspassia, kuten Sightseeing Flex Passia tai Explorer Passia, voit vierailla näköalatasanteella milloin tahansa. Tämä on erityisen kätevää, kun haluat pitää aikataulusi joustavana. Menet vain Top of the Rockiin ja esität alennuspassin lipputiskillä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Top of the Rockissa voi olla ruuhkaa, joten etenkin juhlapyhien aikaan suosittelen ostamaan lipun tietylle kellonajalle haluamanasi käyntipäivänä.

Top of the Rock -liput - Näköala Empire State Buildingille Top of the Rock -liput - Näköalatasanne

Näkymät Top of the Rockista

Matkalla ylimpään kerrokseen voi myös katsastaa Mezzanine-näyttelyn. Se on kokoelma valokuvia ja artefakteja, jotka kertovat Top of the Rockin ja Rockefeller Centerin mielenkiintoisesta historiasta. Odotukset vain kasvavat näyttelyn jälkeen. Hissimatka on kiva kokemus. Hissin katto on tehty läpinäkyvästä materiaalista, joten sen läpi näkee hissin syöksyessä hissikuilua ylöspäin.

Huipulla pääset nauttimaan kauniista näkymistä Manhattanille, New Jerseyyn, Brooklyniin ja Queensiin! Näet Chrysler Buildingin, Brooklynin sillan ja Hudsonjoen. Näet pohjoispuolella myös Central Parkin ja eteläpuolella Empire State Buildingin! Näköalatasanteella on kolme kerrosta. Kolmannesta kerroksesta sinulla on esteetön näköala ilman lasipleksejä, joten pystyt ottamaan upeita kuvia.

Ericin vinkki: “Henkilökohtaisesti näkymät Top of the Rockista ovat mielestäni paremmat kuin Empire State Buildingistä. Olet keskellä Manhattania ja Top of the Rock -rakennus on hieman matalampi. Uudemmat rakennukset blokkaavat näköalan osittain Central Parkiin, mutta näkymät ovat silti upeat. Jos sinulla on mahdollisuus vierailla sekä Top of the Rockin että Empire State Buildingin näköalatasanteilla, suosittelen sitä ehdottomasti. Käy Top of the Rockissa päiväsaikaan, jolloin sinulla on paras näkymä Central Parkiin. Pimeällä puistoa ei tietenkään näe yhtä hyvin.”

The Beam Experience

Ikoninen valokuva 11 työmiehestä syömässä lounasta teräspalkin päällä otettiin vuonna 1932. Palkki oli 69 kerroksen korkeudessa, ja kuva otettiin 30 Rockefeller Plazan, rakentamisen aikana eli kyseessä on sama rakennus, jossa Top of the Rock sijaitsee. Voit nyt kulkea näiden rakentajien jalanjäljissä The Beam -nimisessä kokemuksessa. Kiinnitä turvavyöt, nouse tasanteen yläpuolelle ja ihaile näkymiä Central Parkiin. The Beam Experience -liput sisältyvät VIP-pakettiin.

Osta Top of the Rock VIP-passi tästä

Top of the Rock -liput - The Beam Top of the Rock -liput - The Beam Experience

Käytännön tietoa

  • Sijainti: Pääsisäänkäynti on 50th Streetillä Fifth and 6th Avenuen välissä
  • Aukioloajat: kello 08.00 – 00.00
    • Viimeinen hissi lähtee ylös 50 minuuttia ennen sulkemisaikaa
    • Aukioloajat saattavat vaihdella joulun aikaan ja uutenavuotena

Varaa tästä liput Top of the Rockiin

Vinkki: Lähde opastetulle kierrokselle Rockefeller Centeriin

Top of the Rock -liput - Auringonlasku

Mitä lippu Top of the Rockiin maksaa?

Käynti Top of the Rockissa maksaa alkaen 42€. Jos haluat vierailla myös muilla nähtävyyksillä, lue lisää alennuspasseista.

Mikä on paras aika käydä Top of the Rockissa?

Suosittelen käymään Top of the Rockissa päiväsaikaan. Vielä parempi vaihtoehto on auringonlaskun aikaan, mutta silloin on hyvin ruuhkaista! Lue vinkkini.

Kuinka kauan Top of the Rockissa voi olla?

Sisäänpääsyn jälkeen voit olla näköalatasanteella niin kauan kuin haluat. Varaa liput tästä.

Onko Top of the Rock käynnin arvoinen?

Kyllä! Päivällä Top of the Rockin näköalat ovat yksi New Yorkin ikonisimmista.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja