Oopperaliput New Yorkissa 2024 – 2025

Oopperaliput New Yorkissa
Alkaen 49.00€

Oopperaliput New Yorkissa on helppo ostaa netistä ennen matkaasi. Eloisa Metropolitan Opera Lincoln Centerissä on useiden lahjakkaiden artistien kotipaikka. Nauti maailmankuuluista oopperaesityksistä, kuten La Traviata, La Boheme tai Macbeth. Vieraillessasi oopperassa tulet hämmästymään upeasti koristellusta aulasta sekä oopperatalon loistavasta akustiikasta. Se on upea paikka tyylikkääseen illanviettoon New Yorkissa. Oopperakausi kestää syyskuun lopusta kesäkuun loppuun.

Katso oopperaohjelmisto ja osta liput tästä

Contents

Metropolitan Operan ohjelmisto

Metropolitan Opera Lincoln Centerissä on suurin klassisen musiikin instituutio Pohjois-Amerikassa. Se tunnetaan estradina maailman upeimmille äänille. The Metropolitan Operassa esitetään noin 26 eri oopperaa ja yli 200 esitystä joka kausi. Metin oopperaohjelmisto vaihtelee vuosittain, koostuen niin vähemmän tunnetuista oopperoista kuin Aidan ja Taikahuilun kaltaisista klassikoista. Viikoittain esitetään useita eri oopperoita, joten kausi on hyvin monipuolinen. Tutustu alla olevaan Metropolitan Opera -ohjelmistoon ja varaa liput.

Oopperaliput New Yorkissa - Così fan tutte Oopperaliput New Yorkissa - Akhnaten

Missä istua The Metropolitan -oopperatalossa?

Jos haluat hyvät istumapaikat, suosittelen valitsemaan paikat permannolta (Orchestra). Näin olet lähellä lavaa ja näet esityksen kaikessa loistossaan. Jos sinulla paikat ylempää oopperatalossa, pääset näkemään teatterin upeuden. Näitä katsomolohkoja kutsutaan nimillä Grand Tier ja Dress Circle. Ota huomioon, että jotkut paikat sijaitsevat todella korkealla, joten jos sinulla on korkeanpaikankammoa, hanki permantoliput.

Pienemmällä budjetilla voit ostaa lippuja parvelle (Balcony) tai Family Circle -nimiseen katsomoon. Nämä paikat ovat ylempänä teatterissa, mutta pääset silti kokemaan oopperan. Lincoln Center tarjoaa myös aitioita, mutta itse en ole niiden ystävä. Niissä oopperaesitys näkyy sivusuunnasta, ja itse haluan nähdä sen mieluummin kohtisuoraan. Katso tästä Metropolitan Operan katsomokartta.

Miten ostan liput oopperaan?

Oopperaliput New Yorkissa on helppo ostaa alla olevasta listasta. Suosittelen hankkimaan oopperaliput verkosta ennen New Yorkin matkaa. Näin säästät aikaa, ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse stressata New Yorkissa lippujen saamista.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
  • Taatusti aidot liput
  • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
  • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
  • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
  • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: “Kaikkien penkkien edestä löytyy pieni ruutu, jossa on tekstitykset kaikista laulunsanoista. Sen avulla on helpompi seurata esityksiä. Saatavilla olevat kielivaihtoehdot riippuvat oopperasta, tosin useimmiten vaihtoehtoina ovat englanti, saksa, italia ja espanja.”

Käytännön tietoa

  • Kesto: vaihtelee esityksestä riippuen, yleensä noin 3-4 tuntia
  • Esityspaikka: Metropolitan Opera House, 30 Lincoln Center Plaza
  • Esteettömyys:

Metropolitan Oopperaliput

Etsi lippuja

Hakutulokset

pe 27 syys
Start time: 20.00
Grounded
Raskautensa vuoksi lentokieltoon joutunut amerikkalainen F-16-lentäjä ohjaa Reaper- lennokkeja Las Vegasin lähellä sijaitsevasta tukikohdasta käsin. Hänen mielenterveytensä horjuu lennokkisodan vuoksi, ja hän joutuu vankilaan, kun törmäyttää lennokin tahallaan.

Alkaen: 130,56 116,32
Opera - Metropolitan Opera House
ke 2 loka
Start time: 19.30
Grounded
Raskautensa vuoksi lentokieltoon joutunut amerikkalainen F-16-lentäjä ohjaa Reaper- lennokkeja Las Vegasin lähellä sijaitsevasta tukikohdasta käsin. Hänen mielenterveytensä horjuu lennokkisodan vuoksi, ja hän joutuu vankilaan, kun törmäyttää lennokin tahallaan.

Alkaen: 124,63 102,07
Opera - Metropolitan Opera House

Oopperaliput New Yorkissa - Madama Butterfly Oopperaliput New Yorkissa - Orfeo

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja