New York Knicks -liput 2024 – 2025

New York Knicks -liput

New York Knicks -koripallolippujen ostaminen on helppoa netissä ennen matkaasi New Yorkiin. NBA-koripallopelissä käynti New Yorkin matkan aikana on hieno kokemus ja areenan tunnelma aina upea. Knicks-liput on helppo hankkia.

Knicks pelaa kuuluisalla urheilu- ja musiikkiareenalla Madison Square Gardenissa aivan Manhattanin sydämessä. Se on lämmitetty sisäareena, minkä ansiosta koripallo-ottelu on hyvä ajanviete talvella. Koripallokausi New Yorkissa kestää lokakuusta huhtikuuhun.

Liput ei ole vielä saatavilla 2024 - 2025 kaudelle
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Osta New York Knicks -liput tästä

Contents

Osta New York Knicks -liput

Osta New York Knicks -liput tästä löytyvästä otteluohjelmasta, josta voit valita haluamasi päivämäärän. Maksutapana käy luottokortti ja saat liput sähköpostitse. Liput ovat sähköisiä e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Ostaminen on luotettavaa: liput ovat aina 100% aidot ja saapuvat ajoissa perille.

Sivuilla myytävät liput ovat kausikorttilaisten, jotka eivät itse pääse paikalle ja myydään täten alennettuun hintaan. Joskus lippujen hinnat ovat tosin korkeammat kuin alkuperäisten joka tarkoittaa, että New York Knicks -peli on loppuunmyyty.

Jos olet menossa New Yorkiin etkä onnistu saamaan lippuja Knicks-peliin, katso pelaako Brooklyn Nets. Koripallokausi New Yorkissa on lokakuusta huhtikuuhun.

Missä minun kannattaa istua Madison Square Gardenissa?

Hyvät istumapaikat ovat tarpeelliset mikäli aiot nauttia koripallopelistä ja etenkin jos olet pelissä ensimmäistä kertaa. Mutta sinun ei tarvitse ostaa kalleimpia paikkoja.

  • 400-katsomo: Nämä paikat ovat usein erittäin halvat, mutta siihen on syy: näiltä paikoilta ei näe paljoa. Jos olet koripallofani, saattavat paikat olla riittävän hyvät, mutta jos olet menossa peliin ensimmäistä kertaa, en suosittele tätä.
  • 200-katsomo: Lempikatsomoni! Katso alta punaisella merkitsemäni alueet. Nämä istumapaikat ovat hyviä ja niiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Halvat Knicks-liput ovat 50-120$. Rivit: mitä alhaisempi numero, sitä paremmat istumapaikat joten yritä saada liput riviltä 14 tai alempaa.
  • 100-katsomo: Loistava kunhan et istu pylvään takana. Yritä saada istumapaikat keskeltä. Halvat liput maksavat 200-250$.

Osta tästä liput New York Knicks -peliin

Liput ei ole vielä saatavilla 2024 - 2025 kaudelle
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

New York Knicks -liput - Madison Square Garden KatsomokarttaKäytännön tietoa

Miten löydän Madison Square Gardeniin?

Madison Square Gardeniin on helppo löytää mistä tahansa New Yorkista. Pääsisäänkäynti sijaitsee 8th Avenuella, 31st ja 32nd Streetsin välissä, mutta sisäänkäyntejä on enemmän.

Ota metrolinja A, C, E tai 1 ja jää pois pysäkillä 32nd Street. Ja jos haluat kävellä ota linja B, D, R, N tai Q ja jää pois Herald Squarella (32nd Street).

Mihin aikaan minun kannattaa saapua Madison Square Gardeniin?

Suosittelen saapumaan paikalle 30–60 minuuttia ennen.

Pelin jälkeen

Pelin jälkeen voit helposti jatkaa iltaa missä tahansa Manhattanilla. Madison Square Gardenin edestä löytyy takseja ja metro kulkee myös.

Osta tästä New York Knicks -liput

New York Knicks -liput - Valmiina heittämään korin New York Knicks -liput - Madison Square Garden

Mitä New York Knicks -liput maksavat?

Voit ostaa New York Knicks -liput alkaen:

Missä Knicks pelaa?

Madison Square Garden on New York Knicksin kotiareena.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja