Vertaa New York alennuspassit 2024

EricVertaa New York alennuspasseja alla. Alennuspasseja on kahta eri tyyppiä: on nähtävyyspasseja, joilla voit nähdä tietyn määrän kohteita, ja päiväpasseja, joilla voit käydä tietyn aikarajan puitteissa niin monella nähtävyydellä kuin haluat. Molempien tyyppisiä kaupunkipasseja on tarjolla useamman eri yrityksen taholta, joten vaihtoehtoja on monia. Alla olevan taulukon New York alennuspassit ovat käytetyimpiä ja ne ovat myös minun suosikkejani kokemusteni pohjalta.

Kokeilen näitä alennuspasseja säännöllisesti; käytän alennuspassia nähtävyyksiin ja opastettuihin kierroksiin lähes kuukausittain. Tämä tarkoittaa myös, että kokemukseni passin käyttämisestä ovat aina päivitettyjä ja taulukoiden tieto ajan tasalla. Kaksi todella tunnettua kaupunkipassia ovat New York Pass ja New York CityPASS, mutta New Yorkissa on myös muita vaihtoehtoja, jotka saattavat sopia tarpeisiisi näitä passeja paremmin. Seuraava vertailu esittelee New Yorkin parhaat alennuspassit:

New York Pass
New York Sightseeing Day Pass
New York Sightseeing Flex Pass
Go Explorer Pass
New York CityPASS Comparison
New York Pass New York Sightseeing Day Pass New York Sightseeing Flex Pass New York Explorer Pass New York CityPASS
New York Pass Sightseeing Day Pass Sightseeing Flex Pass Go Explorer Pass New York CityPASS
Ericin arvio
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 2 point(s)
Alennuspassin tyyppi päiväpassi päiväpassi nähtävyyspassi nähtävyyspassi nähtävyyspassi
Voimassa (päivää) 1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 60 60 9
Nähtävyyksien määrä rajaton rajaton 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 5
Nähtävyyksiä yhteensä 100+ 100+ 100+ 90+ 8
Mobiilipassi
Fyysinen passi
Hop on Hop off -bussi 1 päivä 1 päivä 1 päivä (yksi kohteista) 1 päivä (yksi kohteista)
Empire State Building
One World Observatory
Edge Observation Deck
+ 1h ennen sisään

+ 1h ennen sisään
SUMMIT
Vapaudenpatsas
9/11 Museum
Lentokenttäkuljetus
Lounasvaihtoehto
Osta New York Pass tästä Osta New York Sightseeing Day Pass tästä Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä Osta Go New York Explorer Pass tästä Osta New York CityPASS tästä
ERICIN ALENNUS Jopa -30% alennus koodilla ERIC5NYP Jopa -30% alennus koodilla ERICOFFER Jopa -37% alennus koodilla ERICOFFER
Hinta keskimäärin per päivä 5 päivää:
61$ per päivä
5 päivää:
64$ per päivä
10 päivää:
36$ per päivä
10 päivää:
38$ per päivä
Hinta keskimäärin per nähtävyys 5 nähtävyyttä:
32$ per kohde
5 nähtävyyttä:
32$ per kohde
5 nähtävyyttä:
29$ per kohde
10 nähtävyyttä:
28$ per kohde
10 nähtävyyttä:
28$ per kohde
Lapsialennus alle 13-vuotiaille alle 13-vuotiaille + 20% lisäalennus alle 13-vuotiaille + 20% lisäalennus alle 13-vuotiaille alle 18-vuotiaille
Lue lisää New York Passista Lue lisää Sightseeing Day Passista Lue lisää Sightseeing Flex Passista Lue lisää Explorer Passista Lue lisää CityPASSista

Contents

Miksi kannattaa ostaa alennuspassi New Yorkiin?

Suosittelen lähes jokaista New Yorkissa kävijää hankkimaan alennuspassin. Säästät passin avulla paljon rahaa verrattuna jos ostaisit liput erikseen. Sen lisäksi pääset moneen kohteeseen sisään nopeammin ja voit samalla nauttia passin helppoudesta, kun pystyt käyttämään vain yhtä passia monien yksittäislippujen sijaan. Alennuspassiin sisältyy melkein kaikki huippunähtävyydet ja aktiviteetit, kuten Empire State Building, Top of the Rock, 9/11-museo ja Hop on Hop off -bussi.

Alennuspassin valinta

Alennuspassin valintaan voi vaikuttaa moni tekijä, esimerkiksi kohteet joissa haluaisit käydä, matkasi kesto, kuinka paljon haluat nähdä ja kenen kanssa olet matkassa. Alla oleva taulukko antaa hyvän kokonaiskuvan siitä, mitkä alennuspassien tärkeimmät erot ovat, ja auttaa valitsemaan sopivimman alennuspassin New Yorkiin. Onko passin valinta edelleen hankalaa taulukon tiedoista huolimatta? Kokeile Eric’s Pass Picker -työkalua; se on alennuspassin valintakone. Tai lähetä minulle viesti osoitteeseen [email protected] ja neuvon sinua henkilökohtaisesti.

Alennuspassi ja MetroCard

Alennuspassia ei voi käyttää New Yorkin julkisessa liikenteessä, vaan tarvitset erillisen matkakortin tätä varten. Kätevin kulkuneuvo New Yorkissa on metro – metroverkosto ulottuu lähes kaikkialle vuorokauden ympäri. Voit ostaa MetroCardin jo ennen New Yorkiin lähtöä. Näin se on saavuttuasi heti käyttövalmis. Jos suunnittelet hankkivasi sekä Sightseeing Flex Passin ja MetroCardin, tee se helposti samalla kertaa suoraan sivuiltani.

Osta Sightseeing Flex Pass ja New York MetroCard tästä

Viimeksi päivitetty 06/2024

Mikä on paras alennuspassi New Yorkiin?

New Yorkissa on useita eri alennuspasseja, joista valita. Käyttötapa ja passiin sisältyvät nähtävyydet vaihtelevat, joten on hyvin yksilöllistä, mikä passi on paras. Vertaa täällä.

Kannattaako hankkia New Yorkin kaupunkipassi?

Ehdottomasti! New Yorkin nähtävyyksillä käynti passin kanssa on halvin ja kätevin vaihtoehto. Lue eduista ja katso vaihtoehdot tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja