Go City All-Inclusive New York Pass

Osta liput nyt
Go City All-Inclusive New York Pass
Jopa -30% alennus

Go City All-Inclusive New York Pass on erinomainen keino saada mahdollisimman paljon irti matkastasi New Yorkiin. Maksat alennuspassista tietyn, kiinteän summan, joka riippuu valitsemastasi päivien määrästä. Voit valita 1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 peräkkäistä päivää. Maksat vain passista, eikä sinun sen jälkeen tarvitse maksaa lisämaksuja käymilläsi nähtävyyksillä. Lisäksi New York All-Inclusive Pass on paljon helppokäyttöisempi kuin kuin pääsylippujen hankkiminen erikseen: voit käydä kaikilla haluamillasi New Yorkin nähtävyyksillä saman passin kanssa!

Osta Go City All-Inclusive New York Pass tästä

ERIKOISTARJOUS: Nyt jopa -30% alennus Go City All-Inclusive New York Passista! Käytä alekoodia ERICNYC5

Contents

Hinnat

3 pv passi 4 pv passi 5 pv passi 7 pv passi 10 pv passi
Aikuiset $339 $246 $389 $284 $444 $322 $509 $360 $546 $379
3-12 v $239 $189 $289 $218 $339 $251 $389 $275 $394 $284

Go City All-Inclusive New York Passin ostaminen

Kun olet ostanut New York All-Inclusive Passin, voit valita haluatko joko ladata passin tulostettavana PDF-tiedostona tai digitaalisen passin. Suosittelen aina tulostamaan passin, jos käy niin ettei se toimikaan puhelimessasi. Kaikki tiedot passiin sisältyvistä nähtävyyksistä ja opastetuista kierroksista löydät tästä.

Kuinka New York All-Inclusive Pass toimii?

Kun olet ladannut tai tulostanut passin, voit alkaa käyttää sitä heti! Opastettuja kierroksia ja joitakin nähtävyyksiä varten on varattava käyntiaika tai tehtävä varaus. Varauksen tekeminen ei vielä aktivoi Go City All-Inclusive New York Passia, joten voit tehdä tarvittavat varaukset jo ennen New Yorkiin lähtöä. Yhteenveto varauksen vaativista kierroksista ja nähtävyyksistä sekä linkit varausten tekoon löytyvät täältä. Suurimpaan osaan nähtävyyksistä ei tarvita varausta, vaan voit mennä sisään milloin haluat näyttämällä passiasi sisäänkäynnillä. Voit käydä jokaisessa nähtävyydessä vain kerran.

Go City All-Inclusive New York Pass - Nähtävyys Go City All-Inclusive New York Pass - Museo

Passin voi aktivoida helposti näyttämällä sen paperilla tai suoraan puhelimestasi nähtävyyden sisäänkäynnillä. Passi aktivoituu, kun käytät passia ensimmäisen kerran, ja se on tämän jälkeen voimassa peräkkäisinä päivinä valitsemasi voimassaoloajan mukaan.

Suosittelen aktivoimaan New York All-Inclusive Passin käymällä ensimmäisessä kohteessa aikaisin aamulla, sillä passi on voimassa peräkkäisinä päivinä. Suurin osa nähtävyyksistä aukeaa aikaisin, jolloin on myös hiljaisempaa, joten vältät suuremmat jonot. Et maksa nähtävyyksillä mitään lisämaksuja, kun käytössäsi on passi! Passi on kaiken kaikkiaan helppokäyttöinen ja säästää sinulta paljon rahaa.

Ericin vinkki: “Go City All-Inclusive New York Pass on hyvä valinta, jos haluat nähdä ja tehdä paljon suhteellisen lyhyessä ajassa. Suosittelen ostamaan passin vähintään kolmeksi päiväksi. Näin saat enemmän irti passista ja pystyt käymään nähtävyyksillä tasaisempaan tahtiin passin voimassaolopäivinä.”

Go City All-Inclusive New York Passin nähtävyydet ja kierrokset

New York All-Inclusive Passin nähtävyyslistalla on paljon eri vaihtoehtoja. Voit käydä muun muassa New Yorkin legendaarisimmilla nähtävyyksillä, kuten Empire State Buildingissa ja One World Observatoryssa sekä hypätä Hop on Hop off -bussin kyytiin. Lisäksi voit vierailla useissa museoissa, kuten 9/11-museossa ja American Museum of Natural Historyssa. Tutustu pyöräillen Central Parkiin ja ihaile skyline-näkymiä vedestä käsin kaupunkiristeilyn kyydissä. Jos haluat tutustua kaupungin monimuotoisuuteen, lähde kiertoajelulle Bronxiin, Queensiin ja Brooklyniin tai tee opastettu kävelykierros Chinatownissa, Little Italyssa ja/tai SoHossa.

Go City All-Inclusive New York Passin erikoisuudet

New Yorkin päänähtävyyksien lisäksi Go City All-Inclusive New York Pass tarjoaa joitakin nähtävyyksiä yksinoikeudella. Voit esimerkiksi hakea piknik-eväät Central Parkiin tai juoda ilmaisen oluen Brooklyn Breweryn panimossa. Tiesitkö, että tällä passilla pääset yksinoikeudella ennakkoon Edgeen? Mene sisään tuntia ennen virallista aukioloaikaa ja nauti kaupunkinäkymistä ilman väkijoukkoja!

Osta Go City All-Inclusive New York Pass tästä

Go City All-Inclusive New York Pass - Risteily

Mikä on Go City All-Inclusive New York Pass?

Go City All-Inclusive New York Pass on kaupunkipassi, jolla pääset useisiin New Yorkin nähtävyyksiin edulliseen hintaan.

Mitä Go City All-Inclusive New York Pass maksaa?

Go City All-Inclusive New York Passin hinta riippuu valitsemastasi päivien määrästä.

Miten varata nähtävyyksiä Go City All-Inclusive New York Passin kanssa?

Voit tehdä Go City All-Inclusive New York Passin kanssa varaukset täällä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja