Circle Line -risteilyt New Yorkissa

Circle Line Best of NYC Cruise - Circle Linen risteilijä

Circle Line New Yorkissa tarjoaa paljon upeita vaihtoehtoja nähtävyyksien ihailuun vesiltä käsin. Suosittelen tätä lämpimästi, jos haluat nähdä paljon nähtävyyksiä samalla kun otat rennosti. Kaikki Circle Linen risteilyt yhtä lukuunottamatta lähtevät Pier 83 -laiturilta, läheltä Intrepid-museota, 42nd Streetin ja 12th Avenuen kulmasta. Liput on kätevä ostaa netistä ennen New Yorkiin matkustamista.

Contents

New York Circle Line -risteilyvaihtoehdot

Jokaisella risteilyillä ihaillaan Manhattanin siluettia ja ohitetaan One World Observatory, Vapaudenpatsas sekä Ellis Island, joten valmistaudu ottamaan kuvia! Mitä pidempi risteily, sitä enemmän ehdit näkemään. Olen listannut alle eri risteilyvaihtoehdot:

Circle Line Best of NYC Cruise

Circle Line: Best of NYC Cruise -risteily kestää 2,5 tuntia ja se on loistava vaihtoehto, kun haluat nähdä koko Manhattanin, sillä risteilyn aikana kierretään koko saari. Risteilyn aikana näkee niin kaupungin siluetin kuin Yankee Stadiumin, Queensin, Brooklynin, Bronxin ja paljon muuta. Laivan reitti kulkee kaikkien siltojen alitse, joten pääset näkemään lähietäisyydeltä muun muassa Brooklynin sillan ja Manhattan Bridgen, jotka yhdistävät Manhattanin muuhun New Yorkiin.

Circle Line Landmarks Cruise

Jos olet kiinnostunut näkemään vain kohokohdat, on Circle Line: Landmarks Cruise hyvä vaihtoehto. Tämä risteily kestää 1,5 tuntia ja sen aikana alitetaan Brooklyn Bridge ja nähdään muun muassa Empire State Building, Vapaudenpatsas ja Manhattanin horisonttia.

Circle Line Harbour Lights Cruise

Mikään ei näytä paremmalta kuin New Yorkin siluetti, paitsi New Yorkin siluetti ilta-aikaan! Lähde Circle Line Harbour Lights Cruise -risteilylle ja nauti kimmeltävistä kaupungin valoista tämän kahden tunnin risteilyn aikana.

Circle Line Liberty Cruise

Onko aikataulusi tiukka? Silloin Circle Line Liberty Cruise on erinomainen vaihtoehto. Tämän yhden tunnin risteilyn aikana ohitetaan se kaikista tärkein nähtävyys: Vapaudenpatsas. Bonuksena matkan aikana pääsee ihailemaan Manhattanin siluettia. Risteilyyn EI kuulu pysähdystä Liberty Islandilla.

Circle Line Liberty Super Express Cruise

Oletko käymässä Downtown Manhattanilla ja haluaisit nähdä Vapaudenpatsaan lähempää? Circle Line Liberty Super Express Cruise lähtee sekä Pier 16 -laiturilta South Street Portista että Battery Parkista. Seilaa Lady Libertylle ja takaisin vain 50 minuutissa! Tämä kaupunkiristeily EI pysähdy Liberty Islandilla.

Circle Line Statue Sunset Cruise

Voit myös lähteä samalta Downtown Manhattanin Pier 16 -laiturilta iltaristeilylle. Tällä tunnin mittaisella Circle Line Vapaudenpatsas-risteilyllä pääset ihailemaan Vapaudenpatsasta lähietäisyydeltä vedestä käsin. Näet myös New Yorkin ikonisen siluetin auringonlaskun aikaan ja kuinka tuhannet valot alkavat valaista kaupunkia. Huom: tämä risteily on kausiluonteinen.

Circle Line The Beast -pikavene

Nähtävyyksiä ja jännitystä, näitä kumpiakin pääset kokemaan Circle Line The Beast Speedboat Ride -pikaveneretkellä! Pikavene kiitää Vapaudenpatsaalle yli 70 km/h nopeudella. Valmistaudu kastumaan!

Ericin vinkki: “Jos olet epävarma siitä, mille risteilylle lähtisit, lähde Landmark Cruiselle. Tämä risteily on aina hyvä valinta. Risteily kiertää Lower Manhattania ja sen aikana ohitetaan tärkeimmät nähtävyydet. Jos haluat nähdä koko Manhattanin ja rentoutua kunnolla, lähde pidemmälle risteilylle.”

Circle Line -risteilyt New Yorkissa

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja