Circle Line -risteilyt

Circle Line New Yorkissa tarjoaa paljon upeita vaihtoehtoja nähtävyyksien ihailuun vesiltä käsin. Suosittelen tätä lämpimästi, jos haluat nähdä paljon nähtävyyksiä samalla kun otat rennosti. Kaikki Circle Linen risteilyt lähtevät Pier 83 -laiturista, läheltä Intrepid Museumia, osoitteesta 42nd Street and 12th Avenue. Liput on kätevä ostaa netistä ennen New Yorkiin matkustamista.

New York Circle Line -risteilyvaihtoehdot

Jokaisella risteilyillä ihaillaan Manhattanin siluettia ja ohitetaan One World Observatory, Vapaudenpatsas sekä Ellis Island, joten valmistaudu ottamaan kuvia! Mitä pidempi risteily, sitä enemmän ehdit näkemään. Olen listannut alle eri risteilyvaihtoehdot:

Circle Line Best of NYC Cruise

Circle Line: Best of NYC Cruise -risteily kestää 2,5 tuntia ja se on loistava vaihtoehto, kun haluat nähdä koko Manhattanin, sillä risteilyn aikana kierretään koko saari. Risteilyn aikana näkee niin kaupungin siluetin kuin Yankee Stadiumin, Queensin, Brooklynin, Bronxin ja paljon muuta. Laivan reitti kulkee kaikkien siltojen alitse, joten pääset näkemään lähietäisyydeltä muun muassa Brooklynin sillan ja Manhattan Bridgen, jotka yhdistävät Manhattanin muuhun New Yorkiin.

Circle Line Landmarks Cruise

Jos olet kiinnostunut näkemään vain kohokohdat, on Circle Line: Landmarks Cruise hyvä vaihtoehto. Tämä risteily kestää 1,5 tuntia ja sen aikana alitetaan Brooklyn Bridge ja nähdään muun muassa Empire State Building, Vapaudenpatsas ja Manhattanin horisonttia.

Circle Line Harbour Lights Cruise

Mikään ei näytä paremmalta kuin New Yorkin siluetti, paitsi New Yorkin siluetti ilta-aikaan! Lähde Circle Line Harbour Lights Cruise -risteilylle ja nauti kimmeltävistä kaupungin valoista tämän kahden tunnin risteilyn aikana.

Circle Line Liberty Cruise

Onko aikataulusi tiukka? Silloin Circle Line Liberty Cruise on erinomainen vaihtoehto. Tämän yhden tunnin risteilyn aikana ohitetaan se kaikista tärkein nähtävyys: Vapaudenpatsas. Bonuksena matkan aikana pääsee ihailemaan Manhattanin siluettia. Risteilyyn EI kuulu pysähdystä Liberty Islandilla.

Circle Line Hop On Hop Off -risteily

Circle Line Hop On Hop Off -risteily lähtee Midtownista ja antaa sinulle mahdollisuuden hypätä eri laitureilla pois kyydistä. Tämä lisää aikatauluusi joustavuutta ja mahdollisuuden tutukia monia eri alueita Manhattanilla.

Circle Line The Beast -pikavene

Nähtävyyksiä ja jännitystä, näitä kumpiakin pääset kokemaan Circle Line The Beast Speedboat Ride -pikaveneretkellä! Pikavene kiitää Vapaudenpatsaalle yli 70 km/h nopeudella. Valmistaudu kastumaan!

Ericin vinkki: Jos olet epävarma siitä, mille risteilylle lähtisit, lähde Landmark Cruiselle. Tämä risteily on aina hyvä valinta. Risteily kiertää ala-Manhattania ja sen aikana ohitetaan tärkeimmät nähtävyydet. Jos haluat nähdä koko Manhattanin ja rentoutua kunnolla, lähde pidemmälle risteilylle.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja