Circle Line: The Beast New Yorkissa (30 min)

Osta liput nyt
Circle Line The Beast New Yorkissa (30 min)

Circle Line: The Beast sopii jännityksen etsijöille. Jos kuulut heidän joukkoonsa, on tämä pikavenekierros sinua varten! Pikavene on äänekäs ja nopea, ja sen kyydissä on todella hauskaa. Beastin kyyti on kuin olisi vuoristoradassa. The Beast ajaa 72 kilometrin tuntinopeudella. Puolessa tunnissa kapteenit Mad Dog ja Wild Thing suhauttavat sinut Vapaudenpatsaalle ja Manhattanin länsipuolelle. Älä huoli, ehdit kyllä ottaa valokuvia. Ainakin yhden…

Varaa Circle Line The Beast -liput tästä

Contents

Vitsikäs pikaristeilijä

Hattua tai aurinkolaseja ei kannata pitää päässä. Kapteenia on turha syyttää niiden lentäessä taivaan tuuliin. Kapteenit vitsailevat (sarkastisesti) koko kierroksen ajan, ja saatat jopa saada vesipyssystä. Jos istut veneen perässä kastut varmasti, joten älä pue parhaimpia päälle.

Lapset ovat tervetulleita, mutta heidän pitää olla vähintään 102 cm pitkiä nauttiakseen kyydistä. Kierros tarjoaa kesäistä viilennystä ja samalla näet Manhattanin nähtävyydet jännityksellä ja tunnetulla amerikkalaisella huumorilla höystettynä. Ota aurinkorasva mukaan, sillä vene on avoin ja, vaikka vesillä puhaltaisikin virkistävä tuuli, voit palaa hyvin herkästi.

Ericin vinkki: “Tätä kierrosta voi verrata huvipuiston tukkijokeen. Ajelun aikana saattaa roiskua vähän vettä sisään veneeseen. Se voi itseasiassa olla virkistävää helteisten kesäkuukausien aikana kuumassa kaupungissa!”

Circle Line The Beast New Yorkissa - Pikavene Circle Line The Beast New Yorkissa - Skyline

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostise kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa tai näyttää lippuna puhelimestasi. Muista saapua paikalle vähintään 30 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa, jotta saat hyvät paikat.

 • Kesto: 30 minuuttia
 • Lähtöpaikka: Pier 83, New York
 • Lähtöajat 2024: 
  • 01.01. – 13.05. The Beast ei kulje
  • 14.05. – 29.09. joka tunti klo 11.00–19.00, suljettu maanantaisin
  • 30.09. – 31.12. The Beast ei kulje
  • Erikoisaikataulu itsenäisyyspäivänä (4.7.)
 • Osallistujan pitää olla vähintään 102 cm (40 tuumaa) pitkä
 • Kierroksia ei ajeta sateella

Varaa Circle Line The Beast -liput tästä

Reitti

Circle Line The Beast New Yorkissa - Reitti

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja