Ampumarata New Yorkissa

Osta liput nyt
Ampumarata New Yorkissa

Ampumarata New Yorkissa on ainutlaatuinen kokemus ja kuuluu ehdottomasti listalleni New Yorkin salaisista helmistä. Tämä on elämys, jota et tule unohtamaan! Oletko halunnut aina mennä amerkkalaiselle ampumaradalle harjoittelemaan käsiaseella tai kiväärillä ampumista? Tässä tilaisuutesi! Ampumarata sijaitsee aivan lähellä, New Jerseyssä, ja tarjoaa avoimen ja ystävällisen ilmapiirin. Ampumaratapaketti on ainutlaatuinen aktiviteetti ja pääset jakamaan kokemuksen yhden tai kahden kaverin kanssa.

Osta ampumarata-paketti tästä

Contents

Aseen ammuntaa turisteille

Saavuttuasi ampumaradalle allekirjoitat vielä joitakin papereita rekisteröitymistä varten (älä unohda passiasi!). Tämän jälkeen saat tiskiltä vuokra-aseet. Yllä oleva paketti sisältää kaksi erilaista asetta, joista toinen on AR-15. Saat myös tarpeeksi ammuksia, jotta pääset kunnolla testaamaan molempia aseita. Siirtyessäsi viralliselle ampuma-alueelle ampumaradan työntekijä selittää kuinka homma toimii ja sitten voit aloittaa! Ympärilläsi on paljon ihmisiä, jotka voivat tarvittaessa auttaa sinua. Valvojat eli Range Safety Officers varmistavat myös että kaikki sujuu kaiken aikaa turvallisesti. Aseen laukaisusta syntyvään pamaukseen ja rekyyliin eli potkuun tottuminen voi kestää hetken, mutta olet nopeasti kuin kokenut tarkka-ampuja.

Ampumarata New Yorkissa - Ohjeistus Ampumarata New Yorkissa - Asetiski

Miten löydän ampumaradalle?

Ampumarata sijaitsee New Jerseyssa, aivan lähellä New Yorkia. Pääset radalle Manhattanilta bussilla (yksi vaihto). Helpoin tapa päästä sinne on Uberilla, joka kestää Midtown Manhattanilta vajaa puoli tuntia. Itse menin ampumaradalle bussilla numero 198 Port Authoritysta Willowbrook Mall Shoppersin pysäkille ja sen jälkeen Uberilla lopun matkaa. Uber-matka kesti tällöin vain viisi minuuttia, mutta Uberin sijaan voit kulkea tämänkin matkan bussilla.

Ericin vinkki: “Kokeilin tätä pakettia tietenkin myös itse ja se oli iloinen yllätys. Ampumarata tuntui todella helposti lähestyttävältä ja ammattimaiselta paikalta, jossa on töissä ihmisiä laidasta laitaan – miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja. Kaiken kaikkiaan saamani palvelu oli ystävällistä ja positiivista. Ostamalla linkin kautta valmiin paketin sinun ei tarvitse pähkäillä turhaan sen kanssa, että mitä käsiaseita ja/tai pistooleita haluat kokeilla. Loistava vaihtoehto erityisesti ensi kertaa ampumista harjoitteleville! Voit aina lisätä pakettiin muita aseita, jos haluatkin kokeilla niitä paikan päällä.”

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

 • Paikka: Woodland Park, New Jersey
 • Aika: Päivittäin klo 12.00 – 19.30. Varauksen jälkeen ota yhteyttä ampumarataan haluamasi kellonajan varaamiseksi.
 • Ikäraja:
  • Yli 8-vuotiaat voivat harjoitella pitkien käsiaseiden ammuntaa radalla. (Pääsy ampumaradalle on kielletty alle 8-vuotiailta).
  • Yli 13-vuotiaat voivat ampua yhdellä vuokrakäsiaseella yli 21-vuotiaan aikuisen kanssa.
  • 18-20-vuotiaat voivat vuokrata ilman yli 21-vuotiaan seuraa vain pitkiä käsiaseita.
  • Jos molemmat osallistujat ovat alle 21-vuotiaita, heille vuokrataan AR-15-kivääri pistoolin sijaan.

Osta ampumarata-paketti tästä

Jos haluat harjoitella mieluummin Barrett 50 -tarkkuuskiväärillä, varaa tämä ampumarata-paketti

Ampumarata New Yorkissa - Maalitaulu Ampumarata New Yorkissa - Tähtäystä

Minkä ikäisenä pääsee ampumaradalle New Yorkissa?

New Yorkissa ampumaradalle pääsee, jos on vähintään 8-vuotias. Lisätietoa löytyy tästä.

Voiko turistit mennä ampumaradalle New Yorkissa?

Kyllä, New Yorkin turistit voivat kokeilla ampumista tällä ampumaradalla. Kaikki ovat tervetulleita! Varaa ampumapaketti tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja