New Yorkin Top 10 -nähtävyydet

New York Helikopterilento - Vapaudenpatsas & Downtown

New Yorkin Top 10 on käytännöllinen apu, kun valmistaudut kaupunkilomaasi. Niin paljon nähtävää, mutta niin vähän aikaa! Pääset helposti alkuun tutustumalla kokoamaani Top 10 -listaan New Yorkin parhaista nähtävyyksistä. Lataa myös ilmainen sovellukseni, josta löydät karttoja, kävelyreittejä, omia vinkkejäni sekä paljon muuta. Esimerkkiohjelmani New Yorkiin auttavat myös suunnittelemaan lomapäiväsi. Ja ajantasainen tapahtumakalenteri kertoo mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu matkasi aikana.

 1. Contents

  New Yorkin Top 10 - AlennuspassitAlennuspassi New Yorkiin

  Alennuspassi – se ei ole itsessään nähtävyys, mutta silti ensimmäinen vinkkini New Yorkiin! Valittavanasi on useita alennuspasseja, muun muassa Sightseeing Day Pass tai New York Pass. Molempia alennuspasseja on helppo käyttää ja niiden avulla säästät paljon aikaa ja rahaa. Mutta kumpi alennuspassi kannattaa valita?

  Katso kaikki alennuspassit New Yorkiin

 2. New Yorkin Top 10 - HelikopteriHelikopterilento Manhattanin yllä

  Jos haluat unohtumattoman kokemuksen New Yorkissa, lähde helikopterilennolle. Maisemat Manhattanin yllä ovat henkeäsalpaavan upeat. Noin 190€ hintaan voit lentää Ison Omenan yllä noin 15 minuuttia.

  Katso tästä eri helikopterilennot New Yorkissa

 3. New Yorkin Top 10 - SummitSUMMIT-näköalatasanne

  Top 10 -lista ei olisi tietenkään täydellinen ilman näköalatasannetta! Upeiden näkymien lisäksi Summit One Vanderbilt tarjoaa erityisen audiovisuaalisen kokemuksen.

  Varaa liput SUMMIT-näköalatasanteelle

 4. New Yorkin Top 10 - YankeesNew York Yankees -ottelu (baseball)

  New York on kaupunki, josta löytyy paljon urheilutapahtumia. Jos haluat nähdä jännittävän matsin, suosittelen lähtemään New York Yankees -peliin. Hyvät istumapaikat ovat tärkeät, mutta niiden ei tarvitse olla kalliit.

  Lue tästä miten ostat hyvät istumapaikat edulliseen hintaan

 5. New Yorkin Top 10 - Hop on Hop off -bussiHop On Hop Off -kiertoajelut

  Jos olet New Yorkissa ensimmäistä kertaa, on Hop On Hop Off -kiertoajelu paras ja helpoin tapa tutustua kaupunkiin. Suosittelen lähtemään kiertoajelulle heti matkasi ensimmäisinä päivinä. Istu bussin kyytiin ja nauti maisemista ja nähtävyyksistä.

  Osta liput Hop On Hop Off -bussiin

 6. New Yorkin Top 10 - Circle LineCircle Line: Best of NYC -risteily (2,5h)

  Vesille lähtö on rentouttava ja hauska tapa ihailla Manhattanin maisemia. Kaupunkiristeilyjä on saatavilla useita erilaisia. Parasta vastinetta rahalle tarjoaa 2,5 tuntia kestävä Circle Line: Best of NYC -risteily.

  Lue lisää ja hanki liput tästä

 7. New Yorkin Top 10 - BroadwayBroadway-musikaali

  Broadway-musikaalli kuuluu jokaisen New Yorkin matkaa suunnittelevan listalle. Times Squaren alueen teattereissa esitettävät show’t ovat kaikki huippuluokkaa. Musikaalien joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Lähde katsomaan Leijonakuninkaan kaltaista klassikkoa tai valitse jokin Broadwayn uusista tuotannoista!

  Valitse musikaaleista mieleisesi tästä ja osta liput

 8. New Yorkin Top 10 - 9/11-museo9/11-museo

  9/11-museo kunnioittaa vuoden 2001 syyskuun 11. iskujen muistoa, uhreja ja pelastustyöntekijöitä. Museo on vaikuttava ja aiheestaan huolimatta suosittelen sitä jokaiselle.

  9/11-museon liput ovat saatavilla tästä

 9. Outlet-shoppailua Woodbury Commonissa

  “Shop till you drop” New Yorkin parhaissa outlet-liikkeissä. Varaa paikkasi bussista ja voit istahtaa mukavasti alas matkalla kohti shoppailijoiden paratiisia, josta löytyy tunnetuimpien brändien outlet-myymälät. 

  Hanki bussiliput outletkeskukseen tästä

 10. New Yorkin Top 10 - Opastetut kierroksetOpastetut kierrokset New Yorkissa

  Lisää New Yorkin lomaasi myös opastettuja kierroksia, jotta opit tuntemaan kaupungin paremmin. Ammattitaitoiset oppaat tutustuttavat sinut tarkemmin johonkin tiettyyn alueeseen tai teemaan; niin parhaista pizzapaikoista gospel-kirkkoon kuin kuuluisista kuvauspaikoista trendikkäimpiin kattoterassibaareihin.

  Tutustu New Yorkin opastettuihin kierroksiin tästä

Katso mitä muuta näkemistä ja tekemistä New Yorkissa on

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja