eSIM-kortti datapaketti New Yorkiin

Osta liput nyt
eSIM-kortti datapaketti New Yorkiin

eSIM-datapaketti New Yorkiin on paras tapa saada edullista mobiilidataa New Yorkissa. eSIM-kortin ostaminen New Yorkiin on vaihtoehtona, jos haluat käyttää mobiilidataa Yhdysvalloissa. eSIM on puhelimessasi jo valmiiksi oleva SIM-kortti, joka on sisäänrakennettu mikrosirun muodossa. Lähes jokaisessa uudessa mobiililaitteessa on sellainen, vaikket ehkä tiennytkään sitä (vielä). SIM-kortille voi aktivoida datapaketin, ja näin sinulla on aina käytössäsi edullinen netti New Yorkin matkan aikana.

Osta eSIM-kortti tästä! Saat 3$ alennusta tarjouskoodilla CARME0523

Edullinen mobiilidata New Yorkissa

Kun haluat käyttää mobiilidataa New Yorkin matkasi aikana, se voi maksaa todella paljon. eSIM-kortin avulla voit ladata puhelimeen dataa pikkurahalla. Oman operaattorisi lisäksi sinulla on ylimääräinen datapaketti. Samalla säilytät oman puhelinnumerosi ja voit jatkaa sen käyttöä normaalisti. Datapaketti sallii puhelimesi käyttää nettiä vain Yhdysvalloissa.

Voit valita eri datapaketeista. Saat esimerkiksi 1 GB:n dataa hintaan 4,50$. Suosittelen kuitenkin hankkimaan 3 gigaa 11 dollarilla, mikä on voimassa 30 päivää. Näin sinulla varmasti tarpeeksi dataa käytössäsi New Yorkissa.

Ohjeet vaihe vaiheelta: kuinka ottaa eSIM käyttöön?

Koska eSIM on suhteellisen uusi juttu, kokosin tähän ohjeet vaihe vaiheelta. Homma voi vaikuttaa mutkikkaalta, mutta se on todella helppoa!

  1. Ennen ostamista tarkista, että puhelimeesi on saatavilla eSIM-datapaketti.
  2. Osta haluamasi datapaketti, jonka jälkeen saat QR-koodin.
  3. iPhonessa pääset mobiilidataan asetusten kautta. Sieltä löytyy kohta, jossa voit lisätä mobiililiittymän. Tämä antaa sinulle pääsyn puhelimen kameraan, jolla voit skannata QR-koodin. Skannaa QR-koodi puhelimella, jolla käytät nettiä New Yorkissa. Tämän jälkeen datapaketti asennetaan puhelimeesi.
    Samsung-puhelimella mene asetusten kautta Yhteydet-kohtaan. Datapaketin voi lisätä SIM-kortin hallinnasta. Skannaa QR-koodi puhelimella, jolla aiot käyttää nettiä New Yorkissa. Tämän jälkeen datapaketti asennetaan puhelimeesi.
  4. New Yorkissa sinun tarvitsee vain laittaa asetuksista datapakettisi päälle ja olet valmis tutustumaan kaupunkiin! Palveluntarjoajan verkkosivustolta löytyy lisää selityksiä, muun muassa videoita, jos tarvitset lisäapua.
Ericin vinkki: Olisinpa tiennyt tämän olemassaolosta aikaisemmin! Halpaan hintaan sinulla on käytössä paljon dataa ja sitä on myös helppo käyttää. Muutamassa minuutissa sain datapaketin puhelimeeni ja yhdellä painalluksella pääsin nettiin kaikkialla New Yorkissa! Datapaketti on voimassa kaikkialla Yhdysvalloissa. Useimmat valitsevat joko 3 GB:n tai 5 GB:n datapaketin.

SIM-kortin ja eSIM-kortin ero: mikä on eSIM?

eSIM on lyhenne sanoista “‘embedded sim” (sisäänrakennettu sim). Se on digitaalinen SIM-kortti, joka on jo olemassa puhelimessasi mikrosirun muodossa. Voit ladata datapaketin eSIM-kortille, eikä se anna sinulle (uutta) puhelinnumeroa. Vaikka aktivoisit eSIMille datapaketin, muovinen SIM-korttisi toimii edelleen. Joten puhelut toimivat yhä normaaliin tapaan, kun muodostat yhteyden nettiin.

Kun ostat nettiä varten muovisen SIM-kortin New Yorkissa, sinun täytyy vaihtaa SIM-korttia, mikä ei ole aina kätevää. Sinun tulee usein myös rekisteröidä puhelinnumerolla, mikä vie aikaa ja on turhauttavaa.

eSIM-korttia voi hallita helposti puhelimella. Voit myös jakaa yhteyden mobiilitukiaseman eli hotspotin kautta, jotta myös muut mobiililaitteesi voivat käyttää halpaa dataa New Yorkissa. eSIM-kortti ei löydy vain kännyköistä, vaan sisäänrakennettu siru on myös muun muassa iPadissa.

Osta eSIM-kortti tästä! Saat 3$ alennusta tarjouskoodilla CARME0523

Mikä on eSIM?

eSIM on lyhenne sanoista “embedded sim”, sisäänrakennettu sim, ja se on digitaalinen SIM-kortti, joka on jo puhelimessasi mikrosirun muodossa. Lue lisää tästä.

Miten eSIM toimii?

eSIM on sisäänrakennettu puhelimeen. Lue tästä, kuinka se toimii.

Mitä hyötyä on eSIM-kortin datapaketista?

eSIM-kortin avulla voit aktivoida puhelimeesi datapaketin, jotta sinulla on aina käytössäsi edullista mobiilidataa New Yorkin matkan aikana. Osta datapaketti New Yorkiin tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja