eSIM-liittymä USA:han jossa mobiilidataa, puheluita ja tekstiviestejä

Osta liput nyt
eSIM-liittymä USA:han jossa mobiilidataa, puheluita ja tekstiviestejä

Osta eSIM-liittymä USA:han, jossa on mobiilidataa, puheluita ja tekstiviestejä, se on nopeaa ja helppoa! Tämän prepaid matkapuhelinliittymän avulla voit käyttää nettiä puhelimessasi ja saat puhelinnumeron, jonka avulla voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti yli 125 maassa.

E-SIM on SIM-kortti, joka löytyy usein puhelimestasi ilman, että välttämättä tiedät siitä. Se on sisäänrakennettu siru, johon voit asentaa eSIM-kortin, jotta voit käyttää internetiä, soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä matkasi aikana New Yorkissa tai missä tahansa muussa kohteessa. Sinun ei siis tarvitse tilata fyysistä SIM-korttia puhelimeesi.

Osta tästä kansainvälinen eSIM-kortti, joka sisältää dataa, puheluita ja tekstiviestejä! Saat 10% alennusta tarjouskoodilla NYMEDIA

Contents

eSIM USA:han ja muualle maailmaan

Netin käyttö, soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen Yhdysvalloissa voi olla melko kallista, joten eSIM-kortti on todella kätevä! Tämän eSIMin avulla saat oman puhelinnumerosi lisäksi uuden puhelinnumeron, jolla voit soittaa ja tekstata USA:ssa ja globaalisti yli 125 muussa maassa!

eSIM-liittymätyypit

Valittavana on useita prepaid-liittymiä. Voit esimerkiksi valita 30 päivää voimassa olevan paketin, joka sisältää 3GB mobiilidataa, 30 minuuttia puheluita ja 30 tekstiviestiä. Tarjolla on myös muita paketteja, kuten esimerkiksi 365 päivää voimassa oleva liittymä. Tämä on täydellinen valinta, jos matkustat usein, sillä se toimii kaikkialla maailmassa!

Miten ottaa käyttöön eSIM-liittymä, joka sisältää netin, puhelut ja tekstiviestit?

eSIM-kortin käyttöön otto voi vaikuttaa mellko monimutkaista, joten kokosin avuksi ohjeet vaihe vaiheelta.

  1. Tarkista ennen ostamista, onko puhelimesi yhteensopiva kansainvälisen eSIM-kortin käyttöön.
  2. Osta haluamasi datapaketti: saat sen jälkeen QR-koodin ja puhelinnumeron.
  3. Mene iPhonella asetuksiin ja valitse “Ota käyttöön mobiilidata”, josta löytyy ”Käytä QR-koodia” -painike. Tämä avaa puhelimesi kameran, jolla voit lukea eSIMin QR-koodin. Lue QR-koodi sillä puhelimella, jolla haluat käyttää internetiä New Yorkissa. Tämän jälkeen paketti asennetaan puhelimeesi.
    Samsung-puhelimella mene asetusten kautta kohtaan “Yhteydet”, josta löytyy SIM-kortin hallintaruutu. Lisää eSIM-matkaliittymä lukemalla puhelimella eSIMin QR-koodi. Käytä tähän puhelinta, johon haluat liittymän käyttöön. Tämän jälkeen paketti asennetaan puhelimeesi.
  4. Tutustu rauhassa kaikkiin ohjeisiin, jotka saat palveluntarjoajalta. eSIMin käyttöönotto on hyvin yksinkertaista, kunhan luet kaiken huolellisesti.
  5. Seuraavaksi sinun tarvitsee vain ottaa eSIM-kortti käyttöön asetusten kautta! Jos tarvitset apua, Airalon verkkosivuilta löydät lisätietoja ja videoita. Koska en itse myy eSIM-kortteja, ota yhteyttä palveluntarjoajaan, jos sinulla on kysyttävää käyttöönoton jälkeen.
  6. Palveluntarjoajan sovelluksen avulla voit tarkistaa, kuinka paljon dataa, minuutteja ja tekstiviestejä sinulla on jäljellä. Lisäksi voit tarvittaessa lisätä eSIM-korttiisi uuden paketin.
Ericin vinkki: “Jos haluat käyttää vain nettiä Yhdysvalloissa ollessasi, suosittelen hankkimaan eSIM-kortin datapaketin. Tämä vain dataa sisältävä eSIM-paketti tarjoaa sinulle nettiyhteyden ja on liittymää halvempi vaihtoehto. Jos matkustat paljon tai haluat soittaa puheluita ulkomailla, voit valita tämän kansainvälisen eSIM-kortin, johon sisältyy mobiilidata, puhelut ja tekstiviestit.”

eSIM-liittymä USA:han jossa mobiilidataa, puheluita ja tekstiviestejä - Yhteenveto

Uusi puhelinnumero

Kun ostat tämän eSIM-kortin, saat +43-suuntanumerolla varustetun puhelinnumeron. Puhelimessasi on nyt kaksi puhelinnumeroa! Sekä tavallista numeroasi että uutta +43-numeroa voi käyttää samanaikaisesti.

Voit soittaa tällä uudella numerolla yli 125 maahan, myös Yhdysvaltojen puhelinnumeroihin ja Yhdysvalloista Suomeen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinun on esimerkiksi otettava yhteys lentokentältä kuljetusfirmaan tai vahvistettava helikopterilento tai jokin muu kierros.

Kun valitset numeroa, johon haluat soittaa, varmista, että valitset omista numeroistasi sen numeron, josta haluat puhelun soittaa. Asetuksissa voit tehdä uudesta +43-numerosta oletuspuhelinnumeron.

Puhelun vastaanottaminen: Jos vastaanotat puheluita tavalliseen (suomalaiseen) puhelinnumeroosi, oma operaattorisi veloittaa sinulta ison summan. Siksi sinun kannattaa soittaa puhelut uudesta puhelinnumerostasi, jonka sait eSIM-kortille. Näin kulutat vain puheminuutteja ilman että maksat siitä ylimääräistä.

Ericin vinkki: “Jos et halua soittaa vahingossa suomalaisella puhelinnumerollasi, voit myös poistaa numeron tilapäisesti käytöstä puhelimesi asetuksista. Näin vältät varmasti kaikki mahdolliset lisämaksut.”

WhatsAppin käyttö

Kun käytät tätä SIM-korttia, voit jatkaa WhatsAppin kaltaisten sovellusten käyttöä, koska se toimii internet-yhteydellä. Lisäksi jos soitat ääni- tai videopuheluita WhatsAppilla, ne vähennetään mobiilidatan määrästä eikä puheminuuteista.

Mobiilitukiasema ja yhteyden jako eSIMin kanssa

eSIM:n ostaminen Amerikkaan on helppoa, ja voit hallita prepaid-liittymää suoraan puhelimestasi. Datapaketin avulla voit myös jakaa nettiyhteyden mobiilitukiaseman kautta, joten voit käyttää halpaa nettiyhteyttä New Yorkissa myös muissa laitteissasi. Puhelinten lisäksi  eSIM löytyy myös muun muassa iPadista ja läppäreistä, joissa on sama sisäänrakennettu siru.

Osta tästä kansainvälinen eSIM-kortti, joka sisältää dataa, puheluita ja tekstiviestejä! Saat 10% alennusta tarjouskoodilla NYMEDIA

Voiko eSIM-korttia käyttää puheluihin?

Puhelujen soittaminen ja vastaanottaminen onnistuu eSIM-kortilla, jonka kanssa saat puhelinnumeron. Lue lisää tästä.

Mitä eroa on eSIM-kortilla ja SIM-kortilla?

eSIM-kortti on virtuaalinen SIM-kortti, joka toimii puhelimeen integroidun sirun avulla. Siihen on mahdollista lisätä matkapuhelinliittymiä. SIM-kortit ovat fyysisiä kortteja.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja