Polkupyörävuokraamot New Yorkissa

Pyörän vuokraus New Yorkissa

Polkupyörävuokraamot New Yorkissa tarjoavat oivan tavan tutustua kaupunkiin: polkupyörän vuokraus New Yorkissa on edullinen ja mukava keino nähdä Isoa Omenaa. Tutustu Central Parkiin, Downtown Manhattaniin, Brooklynin siltaan tai pyöräile Hudsonjoen rantaa pitkin. Voit myös pyöräillä useisiin muihin paikkoihin, sillä pyöräteitä löytyy kaikkialta New Yorkista. Polkupyörän vuokraaminen ei maksa paljon ja sen voi tehdä helposti netissä. Olen henkilökohtaisesti testannut kaikki alle listaamani vuokraamot.

Polkupyörävuokraamot Central Parkissa

Miksi et vuokraisi polkupyörää ja tutustuisi sillä Central Parkiin? Pyörävuokraamo sijaitsee vain muutaman korttelin päässä Central Parkista, joten voit aloittaa pyöräilyn sieltä heti noudettuasi fillarin. Central Parkissa on varta vasten pyöräilijöille tarkoitettuja kulkuväyliä. Pääväylällä on myös sallittua pyöräillä. Kaikki liikenne on yksisuuntaista, mikä tarkoittaa että voit pyöräillä ainoastaan vastapäivään. Puiston maisemareitit ovat suljettu autoilta. Jos haluat pysähtyä ja tutustua Central Parkissa oleviin nähtävyyksiin, voit aina nousta satulasta ja taluttaa pyörää. Tällä tavoin sinulta ei jää väliin matkan varrelle osuvia kohteita, joita ovat mm. Strawberry Fields, Bethesda Fountain, Jackie Onassis Reservoir ja Belvedere Castle. Pyöräily Central Parkissa on erityisen mukavaa varsinkin jos et ole kovin kokenut pyöräilijä tai olet liikkeellä pienten lasten kanssa. Jos pyöräilet mieluummin oppaan kanssa kuin yksin, lue lisää opastetuista pyöräretkistä New Yorkissa.

Vuokraa polkupyörä ja tutustu Central Parkiin tästä
Vuokraa sähköpyörä ja tutustu Central Parkiin tästä

Pyörän vuokraus New Yorkissa - Pyöräilyä Central Parkissa Pyörän vuokraus New Yorkissa - Pyöräilijöitä

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa tai näyttää älypuhelimestasi noudettaessa pyörää.

 • Lähtöpaikka: Midtown, kaksi korttelia Central Parkista
 • Hinta: alkaen noin 2€ per tunti (7€ per tunti kun vuokraat pyörän vain yhdeksi tunniksi)
 • Aukioloajat:
  • 1. huhtikuuta – 31. lokakuuta: klo 09.00–19.00
  • 1. marraskuuta – 31. maaliskuuta: klo 09.00–17.00
 • Ikäraja: sopii kaikenikäisille
 • Pyöräilykypärä, lukko ja kori kuuluvat hintaan. Lastenistuimia ja polkupyörän peräkärryjä voi vuokrata paikan päältä.
Ericin vinkki: Jos suunnittelet pyörän vuokraamista, kannattaa se tehdä netissä ennen matkaa. Polkupyörän vuokraus New Yorkissa tulee paljon edullisemmaksi verkkokaupan kautta (jopa 60% alennus!) kuin vuokraaminen paikan päällä, ja voit tehdä sen jopa vain päivää aikaisemmin. Fillari kannattaa vuokrata vähintään kahdeksi tunniksi, jotta sinulla on riittävästi aikaa tutustua Central Parkiin. Maksat tietenkin myös vähemmän tunnilta mitä pidemmäksi ajaksi vuokraat pyörän.

Polkupyörävuokraamot Brooklynin sillan luona

Pyörällä on kiva tutustua myös Lower Manhattaniin. Voit pyöräillä Manhattan Bridgen yli Brooklyniin, jossa voit ajaa pitkin tämän hallintoalueen katuja Brooklynin sillan suuntaan. Ylitä Brooklynin silta ja suuntaa takaisin Manhattanille samalla kun nautit kaupungin kauniista siluetista horisontissa. Brooklynin sillalla on erikseen pyöräilijöille tarkoitettuja väyliä, mutta varo kuitenkin jalankulkijoita, sillä he eivät aina pysy omalla kulkuväylällään. Tätä pyöräretkeä varten voit noutaa pyörän South Street Seaportista Lower Manhattanilla. Se on vain kahden korttelin päässä Brooklynin sillalta.

Vuokraa polkupyörä Brooklynin sillalle tästä

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa näyttää älypuhelimestasi noudettaessa pyörää.

 • Lähtöpaikka: Kaksi korttelia Brooklynin sillalta
 • Hinta: alkaen noin 2€/tunti (7€/tunti jos vuokraat pyörän vain yhdeksi tunniksi)
 • Aukioloajat:
  • 1. huhtikuuta – 31. lokakuuta: klo 09.00–19.00
  • 1. marraskuuta – 31. maaliskuuta: klo 09.00–17.00
 • Suositusikäraja: sopii kaikenikäisille
 • Pyöräilykypärä, lukko ja kori sisältyvät hintaan. Lasten istuimia ja polkupyörän peräkärryjä voi vuokrata paikan päältä

Pyörän vuokraus New Yorkissa - Pyöräilyä Brooklynissa Pyörän vuokraus New Yorkissa - Brooklynin silta

Polkupyörän vuokraus ja soutelu Central Parkissa

Soutelu Central Parkin lammella (The Lake) on yksi New Yorkin romanttisimmista aktiviteeteista. Suunnitteletko myös pyörän vuokrausta kaupunkiin tutustumiseen? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita tämä vaihtoehto, johon sisältyy sekä tunnin soutelu että polkupyörän vuokraus New Yorkissa päiväksi. Veneet sijaitsevat Loab Boathousella, puiston keskellä. Voit siten pyöräillä sinne helposti vuokratulla pyörällä. Nouse veneeseen boathouselta ja soutele lammella, jonka jälkeen sinulla on loppupäivä aikaa tutustua pyöräillen Central Parkin muihin osiin sekä kaupunkiin.

Lue lisää polkupyörän vuokrauksesta ja soutelusta Central Parkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja