Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa

Osta liput nyt
Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa

Laskettelu tai lumilautailu ei varmasti tule ensimmäisenä mieleen New Yorkin matkaa suunnitellessasi. NewYork.fi tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden tähän ainutlaatuiseen retkeen! Tiesitkö, että vain parin tunnin matkan päässä New York Citysta voit lasketella ja lumilautailla Hunter Mountain Resortsissa? Jos siis haluat yhdistää kaupunkiloman ja lasketteluloman, on tämä päiväretki sopiva juuri sinulle.

Varaa tästä liput laskettelu- tai lumilautailureissulle

Jos yllä oleva reissu ei ole saatavissa, voit varata laskettelureissun Windham Mountanille

Päiväretki laskettelemaan tai lumilautailemaan

Kaiken tasoiset laskettelijat voivat varata nämä hissiliput, joilla on sisäänpääsy kaikkiin rinteisiin. Hunter Mountain tarjoaa rinteitä kaikille laskettelijoille. Aloittelijoille on loiva rinne sekä kokeneimmille haastavampi alue. Päivä alkaa aikaisin Midtown Manhattanilta, josta bussi vie matkailijat määränpäähän. Perillä saat hissilipun ja sukset tai lumilaudan. Kaikki tämä sisältyy etukäteen ostetun lipun hintaan! Päivän päätteeksi bussi vie teidät takaisin Manhattanille.

Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa - Suksivaja Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa - Hunter Mountain

Hunter Mountain

Hunter Mountainilla on monia erilaisia rinteitä ja lumitykit huolehtivat tarvittaessa siitä, että ne ovat aina hyvässä kunnossa. Haasteiden ystäville Hunter Mountainilta löytyy rinne, jonka korkeusero on peräti 488 metriä! Myös aloittelijoille löytyy sopivia rinteitä, joten tämä päiväretki sopii kaikentasoisille laskettelijoille. Kaikki tämä alkaen noin 90€. Saman summan saa helposti kulumaan yhdessä illassa Manhattanilla.

Ericin vinkki: Tarkista vakuutusyhtiöstäsi kattaako matkavakuutuksesi laskettelun tai lumilautailun. Hanki tarvittaessa lisävakuutus.

Käytännön tietoa

Maksettuasi tilauksen saat kupongin, joka tulostetaan ja toimii lippuna retkelle tai näyttää sen puhelimestasi mobiililippuna.

  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Lähtöpaikka: Midtown Manhattan
  • Lähtöaika: klo 6.00 tai 6.30, lähtö Hunter Mountainilta takaisin klo 16.30
  • Tämä retki on kausiluonteinen

Varaa tästä liput laskettelu- tai lumilautailureissulle

Klikkaa alla olevaa kuvaa nähdäksesi rinnekartan tarkemmin

Reittikartta Hunter Mountain New York

 

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja