Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa

Osta liput nyt
Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa

Laskettelu tai lumilautailu ei varmasti tule ensimmäisenä mieleen New Yorkin matkaa suunnitellessasi. NewYork.fi tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden tähän ainutlaatuiseen retkeen! Tiesitkö, että vain parin tunnin matkan päässä New York Citysta voit lasketella ja lumilautailla Hunter Mountain Resortsissa? Jos siis haluat yhdistää kaupunkiloman ja lasketteluloman, on tämä päiväretki sopiva juuri sinulle.

Varaa tästä liput laskettelu- tai lumilautailureissulle

Jos haluat mieluummin all-inclusive-laskettelupaketin, varaa reissu Mountain Creek -laskettelukeskukseen

Contents

Talviurheilua New Yorkin lähellä

Peruspakettiin sisältyy edestakainen bussimatka sekä hissilippu, mutta voit valita myös pelkän kuljetuksen. Suksi- tai lumilautavuokraus ja oppitunnit on varattava hiihtokeskuksen kautta. Hunter Mountainissa on rinteitä kaikille riippumatta taidoistasi, joten kaikentasoiset laskettelijat voivat varata nämä hissiliput, joilla on sisäänpääsy kaikkiin rinteisiin. Aloittelijoille on loiva rinne sekä kokeneimmille haastavampi alue. Päivä alkaa aikaisin Manhattanilta, josta bussi vie matkailijat määränpäähän. Perillä saat hissilipun kaikkiin rinteisiin. Päivän päätteeksi bussi vie teidät takaisin Manhattanille.

Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa - Suksivaja Laskettelu- tai lumilautailureissu New Yorkissa - Hunter Mountain

Hunter Mountain

Hunter Mountainilla on monia erilaisia rinteitä ja lumitykit huolehtivat tarvittaessa siitä, että ne ovat aina hyvässä kunnossa. Haasteiden ystäville Hunter Mountainilta löytyy rinne, jonka korkeusero on peräti 488 metriä! Myös aloittelijoille löytyy sopivia rinteitä, joten tämä päiväretki sopii kaikentasoisille laskettelijoille. Kaikki tämä alkaen noin 174€.

Ericin vinkki: “Tarkista vakuutusyhtiöstäsi kattaako matkavakuutuksesi laskettelun tai lumilautailun. Hanki tarvittaessa lisävakuutus.”

Käytännön tietoa

Maksettuasi tilauksen saat kupongin, joka tulostetaan ja toimii lippuna retkelle tai näyttää sen puhelimestasi mobiililippuna.

  • Ikäraja: 13 vuotta
  • Lähtöpaikka: useampi noutopiste
  • Lähtöaika: klo 6.00 tai 6.30
  • Tämä retki on kausiluonteinen

Varaa tästä liput laskettelu- tai lumilautailureissulle

Klikkaa alla olevaa kuvaa nähdäksesi rinnekartan tarkemmin

Reittikartta Hunter Mountain New York

 

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja