MLB-baseball New Yorkissa 2024

MLB Baseball on hyvin suosittu laji New Yorkissa. Peleissä voi käydä lähes päivittäin huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana. Minä olen iso baseball-fani ja jos etsit jotain hauskaa ajanvietettä, käy katsomassa New York Yankeesin tai New York Metsin peli! Tämä artikkeli on tehty niille, jotka eivät tiedä paljoa lajista, mutta mielestäni baseball-pelien tunnelmasta voi nauttia, vaikka lajista ei paljoa ymmärtäisikään.

New Yorkissa on 2 baseball-joukkuetta:

⚾  Major League Baseball (MLB): New York Yankees & New York Mets

Contents

New Yorkin baseball-joukkueet

New Yorkin kaksi suurinta baseball-joukkuetta ovat New York Yankees ja New York Mets. Yankees on maailman paras ja menestynein joukkue, sillä se on voittanut 27 World Series -mestaruutta. Mets on Yankeesin kilpailija, mutta totta puhuen en sanoisi Metsiä edes kilpailijaksi. Joten jos olet New Yorkissa ja sinulla on mahdollisuus nähdä jomman kumman joukkueen peli, kumman joukkueen valitset? Kyllä vain, Yankeesin tietysti. Yankeesin todellinen kilpailija on Boston Red Sox. Nämä kaksi joukkuetta ovat kilpailleet keskenään sadan vuoden ajan. Jos sinulla on mahdollisuus nähdä New York Yankees vs. Boston Red Sox -ottelu, käytä mahdollisuus hyväksesi!

Katso baseballotteluohjelma 2024 New Yorkissa tästä

Baseball New Yorkissa

Baseball-ottelut New Yorkissa

New York Yankees pelaa kauden aikana kuusi kertaa viikossa. Joten jos olet New Yorkissa kauden aikana (huhti-lokakuu), pääset todennäköisesti näkemään pelin. Olen kirjoittanut artikkelin New York Yankees -lipuista. Lippujen tilaaminen netistä on turvallista ja helppoa ja voit lukea vinkkini parhaista paikoista.

Baseball-peli kestää kahdesta neljään tuntiin ja se aloitetaan kansallishymnin kuuntelemisella. Jo tämä on hauska kokemus! Sitten peli alkaa. Voisin puhua baseballista tuntikausien ajan, mutta lyhyesti sanottuna, jokaisen joukkueen täytyy tehdä juoksuja ja eniten juoksuja tehnyt joukkue voittaa. Mikä on juoksu?

Syöttäjä heittää pallon → Lyöjä lyö palloa → Lyöjä juoksee kaikkien kolmen pesän läpi takaisin kotipesään

Vastustajan tulee estää juoksun syntyminen polttamalla pelaaja. Tähän on monia eri tapoja. Pelaaja voi palaa esimerkiksi silloin, kun hän lyö kopin tai kun vastustajajoukkueen pelaaja koskettaa häntä pallolla. Kun paloja on kertynyt kolme, ulkovuorossa ja sisävuorossa olevat joukkueet vaihtavat paikkaa. Kun molemmat joukkueet ovat olleet sisävuorossa, on pelattu yksi vuoropari. Seitsemän vuoroparin jälkeen on taas laulamisen aika. Baseball-peli kestää yleensä yhdeksän vuoroparin ajan.

Mikä on Subway Series?

Subway Series -nimeä käytetään New York Yankeesin ja New York Metsin välisistä peleistä. Pelit ovat saaneet nimensä siitä, että stadionien välillä pystyy kulkemaan metrolla (subway). Molemmille stadioneille pääsee suoraan metrolla: Yankee Stadiumille pääsee 161st St-Yankee Stadium -asemalta ja Citi Fieldille Mets-Willets Point -asemalta.

Pre-season ja playoff-liput New Yorkissa

Pre-season-lippuja saa peleihin, joita pelataan ennen varsinaisen kauden alkamista, yleensä huhtikuun alkupuolella. Nämä liput saattavat olla halvempia kuin normaalit liput.

Playoff-liput ovat sen sijaan yleensä kalliimpia, sillä nämä ottelut merkitsevät sitä, että joukkue menestyy mestaruustaistelussa. Yleensä näihin otteluihin voi ostaa etukäteen lippuja, mutta niissä on maininta, että peli pelataan “tarvittaessa”. Pudotuspelit pelataan loka-marraskuussa, jos joukkue pääsee näihin peleihin saakka.

Ericin vinkki: Mielestäni baseball-pelissä käyminen on hienoa. Vaikka et edelleenkään tajuaisi kuinka sitä pelataan. Sillä totta puhuen kyse on ennemminkin pelien tunnelmasta. Joskus New York Mets -liput ovat edullisempia, mutta se riippuu joukkueen menestyksestä. Kannattaa viipyä pelissä ainakin seitsemänteen vuoropariin asti, sillä näin koet sekä kansallishymnin että esitykset.

Baseballin otteluohjelma New Yorkissa

Mitkä ovat New Yorkin baseball-joukkueet?

New Yorkissa on kaksi MLB:n baseball-joukkuetta: New York Yankees ja New York Mets.

Kuinka paljon baseball-liput maksavat New Yorkissa?

Riippuu joukkueesta, jonka haluat nähdä. Voit lukea MLB-lipuista New Yorkissa lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja