Balettiliput New Yorkissa 2024

Osta liput nyt
New York City Ballet -liput
Alkaen $10,000.00

Osta balettiliput New Yorkissa ennen matkaasi. Lippujen varaaminen verkkokaupasta on helppoa ja turvallista. Voit käydä New York City Ballet’ssa Lincoln Centerin David H. Koch -teatterissa. New York City Ballet on esittänyt hienoja klassikoita, kuten Kesäyön unelma, Joutsenlampi ja Romeo ja Julia.

Balettikausi kestää syyskuusta kesäkuuhun

Hanki balettiliput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Balettiliput New Yorkissa

Léon Barzinin perustama New York City Ballet on yksi maailman johtavista tanssiyrityksistä. Siihen kuuluu lähes 100 huikeaa tanssijaa sekä melkein 70-jäseninen orkesteri. Sillä on Yhdysvaltojen baleteista laajin repertuaari heidän esittäessään yli 60 balettiesitystä kauden aikana. New York City Ballet esittää perinteisesti joka marras-joulukuu Pähkinänsärkijän, joka on yksi heidän monipuolisimmista teatteriesityksistään. Tanssijat ovat kuuluisia nykytanssityylistään ja urheilullisesta tanssimuodostaan.

New York City Ballet -liput - Joutsenlampi New York City Ballet -liput - Jewels

David A. Koch Theatre

Balettiesitykset tanssitaan vaikuttavassa teatterirakennuksessa, jonka on suunnitellut Philip Johnson. Salissa on istumapaikat permantotasolla (orchestra) ja viisi parvikehää (rings). Kullattu katto ja sen suuri kattokruunu luovat ylellistä tunnelmaa. Rakennuksessa on käytetty travertiini-kiveä, jota käytettiin myös Pietarinkirkon rakentamiseen Rooman Vatikaanissa. Aulasta löytyy useita taideteoksia, jotka kuvaavat balettimaailman ulottuvuuksia, kuten mytologiaa, ihmiskehoa ja numeroita.

Miten löydän Lincoln Centeriin?

Lincoln Center sijaitsee Upper West Sidella, West 62nd Streetin ja 65th Streetin sekä Columbus ja Amsterdam Avenueiden välissä. Voit ottaa metrolinjan 1 Penn Stationilta tai Times Squarelta Uptownin asemalle 66th Street/Lincoln Center Station. Rakennusta ei voi olla huomaamatta!

Miten ostan liput balettiin?

Balettiliput New Yorkissa on helppo ostaa alla olevasta listasta. Suosittelen hankkimaan balettiliput verkosta ennen New Yorkin matkaa. Näin säästät aikaa, ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse stressata New Yorkissa lippujen saamista.

Lipun ostaminen on helppoa:
  • Klikkaa linkkiä ja valitse haluamasi päivä
  • Täytä tietosi ja maksa
  • Tarkista tilausvahvistus sähköpostistasi

Hanki balettiliput tästä

New York City Ballet -liput - Serenade New York City Ballet -liput - Serenade vihreissä

Käytännön tietoa

  • Ikäraja: Suositellaan yli 5-vuotiaille
  • Kesto: riippuu esityksestä
  • Esityspaikka: David A. Koch Theatre, 20 Lincoln Center Plaza
  • Esteettömyys:

New York City Ballet’n ohjelma

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja