Roosevelt Island Tram New Yorkissa

Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New Yorkissa ei ole 100% ilmainen. Päätin kuitenkin laittaa sen tähän listaan, sillä useimmilla turisteilla on Unlimited MetroCard. Tämä on ehdottomasti näkemisen arvoinen! Roosevelt Island Tram kulkee East Riverin yli, ja vaijerihissistä on mahtavat näkymät Manhattanille, East Riverille, Roosevelt Islandille. Pääset myös näkemään vilauksen paikasta, jossa ensimmäinen Hämähäkkimies (Spiderman) elokuva on kuvattu.

Roosevelt Island Tramilla matkustaminen

Roosevelt Island Tramin sisäänkäynti on 2nd Avenuen ja 60th Streetin kulmassa. Ilmassa oleva vaijerihissi muistuttaa hiihtohissiä. Kävele ylös ja maksa matka metrokortillasi. Jos sinulla on Unlimited MetroCard, ei sinun tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. (Voit jopa ostaa MetroCardin ennen matkaasi New Yorkiin). Gondolimatka Roosevelt Islandille kestää neljä minuuttia. Roosevelt Island on pieni saari East Riverillä, jossa asuu ja työskentelee 16 000 ihmistä.

Maisemat Manhattanille

Roosevelt Island on loistava paikka kävellä kaikessa rauhassa (ja hiljaisuudessa). Kävele joelle ja käänny sen jälkeen vasemmalle. Paikan päältä löytyy paljon puistonpenkkejä sekä tietenkin upeat Manhattanin maisemat. Tämä on täydellinen paikka rentoutua. Voit palata takaisin samaa reittiä gondolilla tai ota metro. Metroasema on tramin takana ensimmäisten asuinrakennusten välissä. Toinen vaihtoehto on NYC Ferry, jonka kyytiin voi nousta saaren itäpuolelta. Lautta pysähtyy ensin Long Island Cityssä ja jatkaa sen jälkeen Manhattanille. Roosevelt Island Tram näkyy vuoden 2002 Hämähäkkimies-elokuvassa. Haluatko nähdä miltä kyyti gondolihississä näyttää? Katso yllä oleva video.

Roosevelt Island Tram New York - Cable Car Roosevelt Tram Queens Borough Bridgelta pain New Yorkissa

Kuinka paljon Roosevelt Island Tram maksaa?

Yksittäinen matka maksaa 2.75$, mutta jos sinulla on Unlimited MetroCard, Roosevelt Island Tram on ilmainen.

Kuinka matka Roosevelt Island Tramissa maksetaan?

Matkan voi maksaa MetroCardilla. Lue Roosevelt Island Tramista lisää tästä.

Mistä Roosevelt Island Tram lähtee?

Roosevelt Island Tramin sisäänkäynti on Second Avenuen ja 60th Streetin kulmassa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja