Roosevelt Island Tram New Yorkissa

Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New Yorkissa on ehdottomasti näkemisen arvoinen! Tämä ilmassa kulkeva vaunu liikkuu neljässä minuutissa Manhattanilta East Riverin yli Roosevelt Islandille. Vaijerihissistä on mahtavat näkymät niin Manhattanille, East Riverille kuin Roosevelt Islandille.

Voit matkustaa Roosevelt Tramilla ilmaiseksi, jos sinulla on käytössä Unlimited MetroCard. Muussa tapauksessa matka maksaa 2.90$.

Contents

Roosevelt Island Tramilla matkustaminen

Roosevelt Island Tramin sisäänkäynti on 2nd Avenuen ja 60th Streetin kulmassa. Ilmassa oleva vaijerihissi muistuttaa hiihtohissiä. Kävele ylös ja maksa matka metrokortillasi. Jos sinulla on Unlimited MetroCard, ei sinun tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. (Voit jopa ostaa MetroCardin ennen matkaasi New Yorkiin). Roosevelt Island Tramwayn matka kestää neljä minuuttia Roosevelt Islandille, joka on pieni saari East Riverillä. Saarella asuu ja työskentelee noin 16 000 ihmistä.

Maisemat Manhattanille

Roosevelt Island on loistava paikka kävellä kaikessa rauhassa (ja hiljaisuudessa). Kävele joelle ja käänny sen jälkeen vasemmalle. Paikan päältä löytyy paljon puistonpenkkejä sekä tietenkin upeat Manhattanin maisemat. Tämä on täydellinen paikka rentoutua. Voit palata takaisin samaa reittiä gondolilla tai ota metro. Metroasema on tramin takana ensimmäisten asuinrakennusten välissä.

Toinen vaihtoehto on NYC Ferry, jonka kyytiin voi nousta saaren itäpuolelta. Lautta pysähtyy ensin Long Island Cityssä ja jatkaa sen jälkeen Manhattanille. Roosevelt Island Tram näkyy vuoden 2002 Hämähäkkimies-elokuvassa. Haluatko nähdä miltä kyyti gondolihississä näyttää? Katso yllä oleva video.

Roosevelt Island Tram New York - Cable Car Roosevelt Tram Queens Borough Bridgelta pain New Yorkissa

Kuinka paljon Roosevelt Island Tram maksaa?

Yksittäinen matka maksaa 2.90$, mutta jos sinulla on Unlimited MetroCard, Roosevelt Island Tram on ilmainen.

Kuinka matka Roosevelt Island Tramissa maksetaan?

Matkan voi maksaa MetroCardilla. Lue Roosevelt Island Tramista lisää tästä.

Mistä Roosevelt Island Tram lähtee?

Roosevelt Island Tramin sisäänkäynti on Second Avenuen ja 60th Streetin kulmassa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja