Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä

Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä
$50 OFF

Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä vie sinut nopeasti, turvallisesti ja tyylikkäästi lentokentältä Manhattanille! BLADE-lentokenttäkuljetuksen avulla koet hetken luksusta ja pääset ihailemaan, kuinka New Yorkin ikoninen siluetti lähenee lähenemistään matkan aikana – kokemus on uskomaton!

JFK:n tai Newarkin lentokentälle laskeuduttuasi nouset helikopterin kyytiin ja olet Midtown Manhattanilla 10 minuutissa. Helikopterilla on mahdollista matkustaa myös Manhattanilta jommallekummalle lentoasemalle.

Varaa helikopterikuljetus tästä ja saat 50$ alennuksen, kun käytät BLADE-alennuskoodia “EricL760”

Contents

Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä

Kyllä, helikopterilla kulkeminen New Yorkin lentokentälle tai lentokentältä on todellakin mahdollista! Kuvittele, että olet vaikka tärkeä toimitusjohtaja, kuninkaallinen tai julkkis, joka liikkuu New Yorkissa näin erityisellä tavalla. On sanomattakin selvää, että tämä on kokemus, jonka tulet muistamaan pitkään.

Kampanjakoodilla “EricL760” saat 50$ alennuksen BLADE-helikopterikuljetuksesta, joten alekoodin kanssa hinta on alkaen 145$. Muista, että jos matkustat yksin, taksi kustantaa helposti noin 100$. Helikopterikyyti on tietysti kalliimpi, mutta hintaeron arvoinen, sillä saat samalla sekä ainutlaatuisen helikopterilennon että olet kokemusta rikkaampi.

Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä - Brooklyn Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä - Lounge

Saavuttaessa

Kun laskeudut JFK:n tai Newarkin lentoasemalle, ensin on mentävä maahantulotarkastuksen läpi. Tullin jälkeen sinua on vastassa luksusauto, joka vie 5 minuutissa läheiselle helikopterikentälle. Perillä helikopterifirman henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi. Tämä ele sai minut tuntemaan oloni hyvin erityiseksi. Henkilökunta vie sinut helikopteriin tai lounge-tilaan, jos lentoon on vielä aikaa. Sinun ei tarvitse enää mennä tarkastusten läpi. Heti kun nousette ilmaan lentokentältä, näet Manhattanin siluetin horisontissa ja tiedät, että New Yorkin reissusi on todella alkanut!

Matkatavarat

Helikopterilento on erityisen houkutteleva vaihtoehto niille, jotka matkustavat käsimatkatavaroiden kanssa. Voit ottaa koneeseen yhden pienen vetolaukun ja tavallisen laukun, mutta jos matkustat ruumaan ison matkalaukun kanssa, se voidaan lisämaksusta viedä määränpäähäsi autolla.

Manhattanilla voit matkustaa määränpäähäsi tai valitsemallesi helikopterikentälle taksilla, julkisilla tai kävellen. Lisäksi voit myös halutessasi varata autokuljetuksen.

Ericin vinkki: “Fanitan kovasti New Yorkin helikopterilentoja, joten minun oli yksinkertaisesti pakko kokeilla tätä helikopterikuljetusta. Tapa, jolla kaikki oli järjestetty, sai minut todella tuntemaan itseni vip-asiakkaaksi (ilman, että he tiesivät kuka olin). Oli hyvin erityistä nousta lentoon lentokentän vierestä kaikkien isojen lentokoneiden keskeltä. Parasta oli se, että lento kulki Brooklynin yllä, eikä tätä pääse näkemään mitenkään muutoin.”

Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä - Lento Helikopterikuljetus JFK:n tai Newarkin lentokentän ja Manhattanin välillä - Skyline

Helikopterilento JFK:n lentokentältä

Reitti JFK:n lentokentältä ja takaisin on ainutlaatuinen, eikä samanlaista kokemusta voi saada millään muulla New Yorkin helikopteriajelulla. Lennät Brooklynin tai Coney Islandin sekä Verrazzano-Narrows-sillan yli. Valitun reitin määräävät JFK:n lentoaseman lennonjohtajat.

Varaa helikopterikuljetus tästä ja saat 50$ alennuksen, kun käytät BLADE-alennuskoodia “EricL760”

Ericin vinkki: “Jos kokemus kiinnostaa sinua yhtä paljon kuin itse kuljetus, kannattaa valita pisin reitti. Näin näet kaupungista enemmän. Valitse JFK:lta määränpääksesi West 30th Streetin helikopterikenttä.”

Helikopterilento Newarkin lentokentältä

Helikopteri Newarkin lentokentältä Manhattanille on nopea, helppo ja hieno tapa matkustaa. Lento on myös upea kokemus. Newarkin lentoasemalle ja sieltä takaisin lennettäessä voit käyttää vain Manhattanin länsipuolella sijaitsevaa helikopterikenttää. Sen takia lentoreitti ei kulje Manhattanin ympäri tai yli.

Varaa helikopterikuljetus tästä ja saat 50$ alennuksen, kun käytät BLADE-alennuskoodia “EricL760”

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja