Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 h)

Osta liput nyt
Circle Line Best of NYC Cruise

Circle Line: Best of NYC Cruise on pisin kaikista kaupunkiristeilyistä. 2,5 tunnin aikana näet koko Manhattanin vesiltä käsin. Risteillä voi niin kesällä kuin talvellakin, sillä laivoissa voi istua sisä- tai ulkokannella.

Varaa liput Circle Line: Best of NYC Cruise -risteilylle tästä

Hudsonjoki ja Financial District

Laivan lähdettyä laiturista seilaatte pitkin Hudsonjokea. Näet Midtownin ja sen jättiläismäiset pilvenpiirtäjät, Greenwich Villagen erittäin kalliit asunnot ja Financial Districtin. Risteily on selostettu ja opas kertoo hauskoja faktoja paikoista, joita ohitatte. Esimerkiksi Greenwich Villagessa näet käyttämättömän laiturin, johon Titanicin piti saapua. Financial Districtillä et näe ainoastaan One World Trade Centeriä (Freedom Tower), joka on osa uutta World Trade Centeriä, vaan myös lasisen Winter Gardenin palmuineen pilvenpiirtäjän juuressa. Laiva vie sinut Vapaudenpatsaalle, jossa näet Lady Liberty -patsaan kokonaisuudessaan ja voit ottaa kauniita valokuvia.

Circle Line Best of NYC Cruise - Circle Linen risteilijä Circle Line Best of NYC Cruise - Brooklynin silta

Näe Brooklynin silta vesiltä

Matka jatkuu Manhattanin itäpuolelle. Ohitettuanne Wall Streetin alitatte Brooklynin sillan tyylikkäästi. Näet Upper East Siden ylevät talot ja Yankee-stadionin, jossa tunnettu baseball-joukkue New York Yankees pelaa. Taakse jää ruuhkainen Pohjois-Manhattan. Maisema muuttuu nopeasti rauhalliseksi Hudsonjoen ja sitä ympäröivän metsän maastoksi. Pohjoisesta matkaat takaisin Pier 83 -laiturille Upper West Siden ohi.

Risteilyn aikana voi tilata juotavaa ja syötävää alakerran baarista. Laivassa on myös vessat. Jos lähdet risteilylle kesällä, ota aurinkorasva mukaan. Vaikka sää olisi pilvinen, vesillä palaa nopeammin.

Ericin vinkki: Jos haluat nähdä koko Manhattanin, sinun kannattaa ehdottomasti valita tämä kierros. Se tarjoaa matkasi aikana rauhallisen hetken, jolloin voit rentoutua 2,5 tunniksi ihailemaan ohi lipuvia maisemia. Best of NYC Cruise menee muita risteilyjä pidemmälle ja se on ainoa risteily, jonka aikana voi nähdä Yankee Stadiumin vedestä käsin. Kierros kuljettaa sinut myös useiden siltojen ali, joita sinulla ei muutoin olisi mahdollisuutta nähdä.

Circle Line Best of NYC Cruise - Vapaudenpatsas

Käytännön tietoa

Voit ostaa liput tietylle lähtöajalle tai flex-liput, joissa lähtöaikaa ei ole määritelty. Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher). Nouda lippusi lippukassalta näyttämällä kuponkiasi. Suosittelen tekemään tämän mahdollisimman ajoissa, tai jopa päivää ennen, jotta varmistat paikkasi risteilylle toivomanasi ajankohtana.

Risteily lähtee Hudsonjoen varrelta, Manhattanin länsipuolelta Circle Linen terminaalista, joka sijaitsee Pier 83 -laiturilla (12th Avenue, 42nd Streetin ja 43rd Streetin välissä). Jonot terminaalissa voivat olla todella pitkät. Varaamalla liput etukäteen voi säästää jopa kaksi tuntia (!) jonotusaikaa.

 • Kesto: 2,5 tuntia
 • Lähtöpaikka: Circle Linen terminaali, Pier 83 -laituri
 • Lähtöajat:
  • 01.01. – 31.03. ei risteilyjä
  • 01.04. – 21.05. päivittäin kello 15.00, ei risteilyjä tiistaisin
  • 22.05. – 30.09. päivittäin kello 10.00 ja 13.30
  • 01.10. – 30.12. päivittäin kello 15.00, ei risteilyjä tiistaisin
  • Erikoisaikataulu itsenäisyyspäivänä (4.7.) ja, uudenvuodenaattona
  • Ei risteilyä kiitospäivänä ja joulupäivänä
 • Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen lähtöä, jotta saat hyvät paikat

Varaa liput Circle Line: Best of NYC Cruise -risteilylle tästä

Vinkki: Osta New York Pass, johon sisältyy vapaa pääsy risteilylle

Risteilyreitti

Circle Line Best of NYC Cruise - Risteilyreitti

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja