Go New York Explorer Pass

Osta liput nyt
New York Explorer Pass
Jopa -46% alennus

Go New York Explorer Pass antaa sinun päättää kuinka monta nähtävyyttä haluat nähdä. Valita voi yli 80 huippunähtävyydestä, kierroksesta ja aktiviteetista. Kaikki sisältyy yhteen edulliseen hintaan. Tämä tulee paljon halvemmaksi kuin lippujen ostaminen erikseen eri nähtävyyksiin New Yorkissa. Explorer Pass on yksi alennuspasseista, jonka voit ostaa ennen New Yorkin matkaa.

Osta Go New York Explorer Pass tästä

ERIKOISTARJOUS: jopa -46% alennus kaikista Explorer Passeista. Tilaa nyt, alennuspassi on voimassa 2 vuotta ostopäivästä lähtien. Käytä alekoodia AFFGOALL

Explorer Passin hinta

Explorer Pass sopii erityisesti heille, jotka tietävät mitä he New Yorkissa haluavat nähdä. Explorer Passeja on eri vaihtoehtoja ja sen voi ostaa 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 nähtävyydelle. Muita lippuja ei tarvitse ostaa erikseen. Ostamalla Explorer Passin maksat halvimmillaan vain 25$ per nähtävyys New Yorkissa. Säästät jopa 45%!

Hinnat

3 näht.4 näht.5 näht.6 näht.7 näht.10 näht.
Aikuiset$168 $99$225 $127$274 $151$302 $170$349 $189$455 $246
3-12 v$145 $85$202 $104$242 $118$258 $132$305 $151$368 $203

Go New York Explorer Pass - One World Observatory Go New York Explorer Pass - Museo

Mitä Explorer Passilla voi nähdä ja tehdä?

Explorer Passin avulla voi suunnitella oman aikataulun ja reitin juuri niin kuin haluat. Näe New Yorkin maisemat Empire State Buildingin näköalatasanteelta tai kierrä kaupunkia helposti Hop On Hop Off -bussin avulla. Ja mikset vuokraisi pyörää ja tutustuisi sillä Central Parkiin tai Brooklyniin? Katso lista kaikista Explorer Passiin sisältyvistä nähtävyyksistä tästä.

Ericin vinkki: New Yorkiin tutustuminen tulee paljon halvemmaksi Explorer Passin avulla, sillä maksat ainoastaan niistä nähtävyyksistä, jotka haluat nähdä. Muilla passeilla osa lipuista saattaa joskus jäädä käyttämättä. Kun esimerkiksi valitset yhden päivän Hop on Hop off -bussilipun, pyörän vuokrauksen Central Parkissa, kaupunkiristeilyn sekä vierailun Empire State Buildingissä ja Edgessä, säästät jopa 45% verrattuna yksittäisten lippujen hintaan! Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi New York CityPASS ja New York Pass.

Go New York Explorer Pass - Big Bus New York Explorer Pass - Empire State Buidling

Miten Explorer Pass toimii?

Ennen ostamista valitse montako nähtävyyttä haluat nähdä. Näin voit päätellä, mikä passi sopii sinulle parhaiten. Kun ostat alennuspassin, sinun tulee täyttää myös päivä, jona arvioit käyttäväsi passia ensimmäisen kerran. Se ei ole kuitenkaan ongelma, jos päätät aloittaa passin käytön jonakin toisena päivänä. Ostettuasi passin saat sen suoraan sähköpostiisi. Voit tulostaa passisi tai tallentaa sen matkapuhelimeesi ja käyttää sitä matkapuhelimestasi.

Opastetut kierrokset ja jotkut nähtävyydet on varattava etukäteen tai sinun tulee varata niitä varten tietty vierailuaika. Voit tehdä varaukset ja tutustua yhteenvetoon klikkaamalla tästä.

Explorer Pass aktivoituu, kun sitä käyttää ensimmäisessä nähtävyydessä. Passi on voimassa 60 päivän ajan, joten ajan riittämisestä ei tarvitse huolehtia. Explorer Pass antaa oikeuden ohittaa osa jonoista monessa paikassa.

Osta Go New York Explorer Pass tästä

Ericin vinkki: Suosittelen aina tulostamaan Explorer Passin, vaikka käyttäisitkin sitä matkapuhelimestasi. Näin varmistat sen, että sinulla on aina passi siltä varalta, että puhelimellesi tapahtuu jotain.

Go New York Explorer Pass - Central Park New York Explorer Pass - Vapaudenpatsas-risteily

Mikä on New York Explorer Pass?

New York Explorer Pass on nähtävyyspassi, joka sisältää pääsyn yli 80 huippunähtävyyteen. Koe nähtävyydet halvemmalla, maksat niinkin vähän kuin 24$ per nähtävyys.

Mitä New York Explorer Pass maksaa?

New York Explorer Passin hinta riippuu siitä, kuinka monessa nähtävyydessä haluat käydä. Säästät jopa 45% nähtävyyksien hinnoissa.

Miten voin varata nähtävyydet Go New York Explorer Passin kanssa?

Varaukset Go New York Explorer Passin kanssa voi tehdä suoraan tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja