Go New York Explorer Pass

Osta liput nyt

Osta lippusi tästä

New York Explorer Pass
Jopa -30% alennus

Go New York Explorer Pass antaa sinun päättää kuinka monta nähtävyyttä haluat nähdä. Valita voi yli 90 huippunähtävyydestä, kierroksesta ja aktiviteetista. Kaikki sisältyy yhteen edulliseen hintaan. Tämä tulee paljon halvemmaksi kuin lippujen ostaminen erikseen eri nähtävyyksiin New Yorkissa. GoCity New York Explorer Pass on yksi alennuspasseista, jonka voit ostaa ennen New Yorkin matkaa.

Osta Go New York Explorer Pass tästä

VIIMEINEN PÄIVÄ: Hinnat nousevat 5. maaliskuuta! Nyt jopa -30% alennus Explorer Passista. Osta omasi tänään; Explorer Pass on voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien! Klikkaa tästä ja käytä promokoodia ERICNYC5

Contents

Explorer Passin hinta

Explorer Pass sopii erityisesti heille, jotka tietävät mitä he New Yorkissa haluavat nähdä. Explorer Passeja on eri vaihtoehtoja ja sen voi ostaa 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 nähtävyydelle. Muita lippuja ei tarvitse ostaa erikseen. Ostamalla New York Explorer Passin maksat halvimmillaan vain 27$ per nähtävyys New Yorkissa. Säästät jopa 45%!

Hinnat

3 näht. 4 näht. 5 näht. 6 näht. 7 näht. 10 näht.
Aikuiset $140 $103 $176 $132 $211 $158 $251 $177 $286 $196 $381 $266
3-12 v $105 $86 $146 $108 $171 $123 $201 $139 $226 $158 $316 $220

Go New York Explorer Pass - One World Observatory Go New York Explorer Pass - Museo

Mitä New York Explorer Passilla voi nähdä ja tehdä?

GoCity Explorer Passin avulla voi suunnitella oman aikataulun ja reitin juuri niin kuin haluat. Näe New Yorkin maisemat Empire State Buildingin näköalatasanteelta tai kierrä kaupunkia helposti Hop On Hop Off -bussin avulla. Ja mikset vuokraisi pyörää ja tutustuisi sillä Central Parkiin tai Brooklyniin? Katso lista kaikista Explorer Passiin sisältyvistä nähtävyyksistä tästä.

Ericin vinkki: “New Yorkiin tutustuminen tulee paljon halvemmaksi GoCity New York Explorer Passin avulla, sillä maksat ainoastaan niistä nähtävyyksistä, jotka haluat nähdä. Muilla passeilla osa lipuista saattaa joskus jäädä käyttämättä. Kun esimerkiksi valitset yhden päivän Hop on Hop off -bussilipun, pyörän vuokrauksen Central Parkissa, kaupunkiristeilyn sekä vierailun Empire State Buildingissä ja Edgessä, säästät jopa 45% verrattuna yksittäisten lippujen hintaan! Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi New York CityPASS ja New York Pass.”

Go New York Explorer Pass - Big Bus New York Explorer Pass - Empire State Building

Miten Explorer Pass toimii?

Ennen ostamista valitse montako nähtävyyttä haluat nähdä. Näin voit päätellä, mikä passi sopii sinulle parhaiten. Kun ostat alennuspassin, sinun tulee täyttää myös päivä, jona arvioit käyttäväsi passia ensimmäisen kerran. Se ei ole kuitenkaan ongelma, jos päätät aloittaa passin käytön jonakin toisena päivänä. Ostettuasi passin saat sen suoraan sähköpostiisi. Voit tulostaa passisi tai tallentaa sen matkapuhelimeesi ja käyttää sitä matkapuhelimestasi.

Opastetut kierrokset ja jotkut nähtävyydet on varattava etukäteen tai sinun tulee varata niitä varten tietty vierailuaika. Voit tehdä varaukset ja tutustua yhteenvetoon klikkaamalla tästä.

New York Explorer Pass aktivoituu, kun sitä käyttää ensimmäisessä nähtävyydessä. Passi on voimassa 60 päivän ajan, joten ajan riittämisestä ei tarvitse huolehtia. Explorer Pass antaa oikeuden ohittaa osa jonoista monessa paikassa.

Osta Go New York Explorer Pass tästä

Ericin vinkki: “Suosittelen aina tulostamaan Explorer Passin, vaikka käyttäisitkin sitä matkapuhelimestasi. Näin varmistat sen, että sinulla on aina passi siltä varalta, että puhelimellesi tapahtuu jotain.”

Go New York Explorer Pass - Opastettu pyöräretki Go New York Explorer Pass - Vapaudenpatsas-risteily

Osta Explorer Pass + Unlimited MetroCard

Voit ostaa Explorer Passin myös yhdessä 7-Day Unlimited MetroCardin kanssa. MetroCardilla voit käyttää metroa ja kaikkia paikallisbusseja rajatta 7 peräkkäisen päivän ajan. MetroCardit lähetetään kirjattuna kirjeenä.
Osta Explorer Pass ja Unlimited MetroCard tästä

Unlimited +
5 nähtävyyttä

€50 ALENNUS
Unlimited + 5 nähtävyyttä

MetroCard – 7 päivää
➕Explorer Pass 5 nähtävyyttä. (Lue tästä mitä nähtävyyksiä voit valita.)
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon

€ 189,00

Unlimited +
7 nähtävyyttä

€80 ALENNUS
Unlimited + 7 nähtävyyttä

MetroCard – 7 päivää
➕Explorer Pass 7 nähtävyyttä. (Lue tästä mitä nähtävyyksiä voit valita.)
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon

€ 225,00

Unlimited +
10 nähtävyyttä

€140 ALENNUS
Unlimited + 10 nähtävyyttä

MetroCard – 7 päivää
➕Explorer Pass 10 nähtävyyttä. (Lue tästä mitä nähtävyyksiä voit valita.)
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon

€ 285,00

Mikä on New York Explorer Pass?

New York Explorer Pass on nähtävyyspassi, joka sisältää pääsyn yli 90 huippunähtävyyteen. Koe nähtävyydet halvemmalla, maksat niinkin vähän kuin 27$ per nähtävyys.

Mitä New York Explorer Pass maksaa?

New York Explorer Passin hinta riippuu siitä, kuinka monessa nähtävyydessä haluat käydä. Säästät jopa 45% nähtävyyksien hinnoissa.

Miten voin varata nähtävyydet Go New York Explorer Passin kanssa?

Varaukset Go New York Explorer Passin kanssa voi tehdä suoraan tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja