New York CityPASS -kaupunkipassi

Osta liput nyt
New York CityPASS

New Yorkissa ensi kertaa vierailevalle on New York CityPASS ehdoton vaihtoehto. Aikuisten passi maksaa noin 127€ ja alle 18-vuotiaiden passi noin 107€. Passilla pääsee sisään New Yorkin viiteen huippunähtävyyteen. New York CityPASSilla säästät jopa 40% normaaliin hintaan verrattuna. New York CityPASSin käyttö on vaivatonta ja voimassa yhdeksän päivän ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä.

Osta New York CityPASS tästä

Viisi suosituinta nähtävyyttä

Haluatko kokea New Yorkin kohokohdat, nauttia museoista ja nähdä kaupungin ihan uudenlaisesta näkökulmasta? Siinä tapauksessa on New York CityPASS paras vaihtoehto. Passi on voimassa 9 päivää, joten nähtävyyksiin voi tutustua omaan tahtiin. Passilla pääsee sisään viiteen eri nähtävyyteen, mutta vaikka kävisit vain Empire State Buildingissä, Top of the Rockissa, museossa ja yhdellä risteilyllä, säästät silti normaaleihin hintoihin verrattuna.

New York CityPASSin nähtävyydet:

  • Empire State Building sisältäen nauhoitetun opasteen
  • Top of the Rock TAI Guggenheim-museo sisältäen nauhoitetun opasteen
  • Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily TAI joku muu Circle Line -kaupunkiristeily
  • 9/11-museo TAI Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • American Museum of Natural History (luonnontieteen museo)

New York CityPASS -kaupunkipassi - 9/11-museo New York CityPASS - Circle Line -risteily

Miten New York CityPASS toimii?

Tilaat New York CityPASSin tästä helposti ja turvallisesti. Sähköpostiisi lähetetään QR-koodi tai viivakoodi, jonka voit näyttää suoraan älypuhelimesta haluamiesi nähtävyyksien sisäänkäynnillä. Voit myös tulostaa koodin, jos haluat mieluummin paperisen passin. Passi on voimassa yhdeksän päivää ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien.

New York CityPASSilla pääsee sisään viiteen nähtävyyteen. Voit vierailla joko 9/11-museossa tai Intrepid Air, Sea and Space Museumissa. Sinun pitää myös valita Top of the Rockin näköalatasanteen tai Guggenheim-museon väliltä. CityPASSiin sisältyy kaupunkiristeily, mutta sinun täytyy valita Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteilyn tai yhden Circle Line -kaupunkiristeilyn välillä. Passiin sisältyvät risteilyt ovat Landmarks Cruise ja Liberty Cruise.

Tiesitkö, että New York CityPASSilla voit käydä Empire State Buildingissa ilmaiseksi toisen kerran saman päivän aikana? Vieraile ensin aamulla ja tule takaisin uudestaan illalla ilmaiseksi. Toinen vierailu on mahdollista kello 19.00 lähtien sulkemisaikaan saakka. Loistava tapa nähdä kaupunki päiväsaikaan, mutta myös kauniissa yövalaistuksessa.

New York CityPASS - Empire State Building New York CityPASS -kaupunkipassi - Museo

New York CityPASSin edut

New York CityPASS tarjoaa myös tiettyjä etuja. Jokaiselle passiin sisältyvälle nähtävyydelle voi varata käyntiajan etukäteen. Näin varmistat, että pääset sisään haluamaasi aikaan ja pääset sisään nopeammin. Lisäksi saat pari alennuskuponkia.

Osta New York CityPASS tästä

Ericin vinkki: New York CityPASS on voimassa 9 päivää, mikä riittää matkaa varten hyvin. Tässä alennuspassissa on vähemmän valinnanvaraa, mutta pystyt varaamaan käyntiajan kaikkiin passissa oleviin nähtävyyksiin etukäteen. Näin varmistat aina pääsyn nähtävyyteen, sen suosiosta huolimatta. Jos tämä on sinulle tärkeää, CityPASS on sinulle sopivin vaihtoehto.

Mitä New York CityPASS maksaa?

New York CityPASS maksaa noin 127€, mutta usein sen hinta-laatusuhde ei ole paras mahdollinen. Käytä luomaani työkalua, joka laskee mikä passi sopii sinulle parhaiten.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja