New York CityPASS -kaupunkipassi

Osta liput nyt
New York CityPASS

New Yorkissa ensi kertaa vierailevalle on New York CityPASS ehdoton vaihtoehto. Aikuisten passi maksaa noin 119€ ja alle 18-vuotiaiden passi noin 97€. Passilla pääsee sisään New Yorkin kuuteen huippunähtävyyteen. New York CityPASSilla säästät jopa 40% normaaliin hintaan verrattuna. New York CityPASSin käyttö on vaivatonta ja voimassa yhdeksän päivän ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä.

Osta New York CityPASS tästä

Kuusi suosituinta nähtävyyttä

Haluatko kokea New Yorkin kohokohdat, nauttia museoista ja nähdä kaupungin ihan uudenlaisesta näkökulmasta? Siinä tapauksessa on New York CityPASS paras vaihtoehto. Passi on voimassa 9 päivää, joten nähtävyyksiin voi tutustua omaan tahtiin. Passilla pääsee sisään kuuteen eri nähtävyyteen, mutta vaikka kävisit vain Empire State Buildingissä, Top of the Rockissa, museossa ja yhdellä risteilyllä, säästät silti normaaleihin hintoihin verrattuna.

New York CityPASSin nähtävyydet:

  • Empire State Building sisältäen nauhoitetun opasteen
  • Top of the Rock TAI Guggenheim-museo sisältäen nauhoitetun opasteen
  • Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily TAI joku muu Circle Line -kaupunkiristeily
  • 9/11-museo TAI Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • American Museum of Natural History (luonnontieteen museo)
  • Metropolitan Museum of Art (johon sisältyy myös sisäänpääsy Met Cloistersiin samana päivänä)

New York CityPASS -kaupunkipassi - 9/11-museo New York CityPASS - Circle Line -risteily

Miten New York CityPASS toimii?

Tilaat New York CityPASSin tästä helposti ja turvallisesti. Sähköpostiisi lähetetään QR-koodi, jonka voit näyttää suoraan älypuhelimesta haluamiesi nähtävyyksien sisäänkäynnillä. Voit myös tulostaa koodin, jos haluat mieluummin paperisen passin. Passi on voimassa yhdeksän päivää ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien.

New York CityPASSilla pääsee sisään kuuteen nähtävyyteen. Voit vierailla joko 9/11-museossa tai Intrepid Air, Sea and Space Museumissa. Sinun pitää myös valita Top of the Rockin näköalatasanteen tai Guggenheim-museon väliltä. CityPASSiin sisältyy kaupunkiristeily, mutta sinun täytyy valita Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteilyn tai yhden Circle Line -kaupunkiristeilyn välillä. Passiin sisältyvät risteilyt ovat Landmarks Cruise, Harbor Lights Cruise, Liberty Cruise ja The BEAST -pikaveneajelu.

Tiesitkö, että New York CityPASSilla voit käydä Empire State Buildingissa ilmaiseksi toisen kerran saman päivän aikana? Vieraile ensin aamulla ja tule takaisin uudestaan illalla ilmaiseksi. Toinen vierailu on mahdollista toukokuusta elokuuhun kello 22.00 lähtien sulkemisaikaan saakka. Syys–huhtikuussa se on mahdollista kello 20.00 alkaen sulkemisaikaan asti. Loistava tapa nähdä kaupunki päiväsaikaan, mutta myös kauniissa yövalaistuksessa.

New York CityPASS - Empire State Building New York CityPASS -kaupunkipassi - New Yorkin Metropolitan-museo

New York CityPASSin edut

New York CityPASS tarjoaa myös muita etuja. Pääset jonottamatta sisään VIP-sisäänkäynneistä. Lisäksi saat muutaman alekupongin. Useimpiin nähtävyyksiin voi myös varata käyntiajan myös etukäteen. Sesonkiaikaan, kuten kesällä ja loma-aikoina, kannattaa tehdä varaus, jotta pääset varmasti sisään haluamaasi aikaan. (Kohteissa, jotka eivät vaadi varausta, saattaa joutua jonottamaan vilkkaina päivinä.)

Osta New York CityPASS tästä

Ericin vinkki: New York CityPASS on ehdoton suositukseni kaikille New Yorkin ensikertalaisille. Lippu on halpa ja helppo käyttää. Yhdeksän päivän voimassaoloaika takaa, että voit käyttää sitä koko lomasi ajan. VIP-sisäänkäyntejä käyttämällä säästää paljon aikaa jonottamiselta, erityisesti kaupunkiristeilyillä. New York CityPASS tulee aina halvemmaksi kuin eri lippujen ostaminen paikan päällä – vaikka et suunnittelisi vierailua museoissa!

Mitä New York CityPASS maksaa?

New York CityPASS maksaa noin 119€, mutta usein sen hinta-laatusuhde ei ole paras mahdollinen. Käytä luomaani työkalua, joka laskee mikä passi sopii sinulle parhaiten.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja