New York CityPASS -kaupunkipassi

Osta liput nyt
New York CityPASS

New Yorkissa ensi kertaa vierailevalle on New York CityPASS ehdoton vaihtoehto. Aikuisten passi maksaa noin 137€ ja alle 18-vuotiaiden passi noin 116€. Passilla pääsee sisään New Yorkin viiteen huippunähtävyyteen. New York CityPASSilla säästät jopa 40% normaaliin hintaan verrattuna. New York CityPASSin käyttö on vaivatonta ja voimassa yhdeksän päivän ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä.

Osta New York CityPASS tästä

Viisi suosituinta nähtävyyttä

Haluatko kokea New Yorkin kohokohdat, nauttia museoista ja nähdä kaupungin ihan uudenlaisesta näkökulmasta? Siinä tapauksessa on New York CityPASS paras vaihtoehto. Passi on voimassa 9 päivää, joten nähtävyyksiin voi tutustua omaan tahtiin. Passilla pääsee sisään viiteen eri nähtävyyteen, mutta vaikka kävisit vain Empire State Buildingissä, Top of the Rockissa, museossa ja yhdellä risteilyllä, säästät silti normaaleihin hintoihin verrattuna.

New York CityPASSin nähtävyydet:

 • Empire State Building
 • American Museum of Natural History (luonnontieteen museo)

Lisäksi sisäänpääsy 3 nähtävyyteen seuraavista vaihtoehdoista:

 • Top of the Rock
 • Guggenheim-museo
 • Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily
 • Yksi Circle Line -kaupunkiristeilyistä
 • 9/11 Museum
 • Intrepid Museum

New York CityPASS -kaupunkipassi - 9/11-museo New York CityPASS - Circle Line -risteily

Miten New York CityPASS toimii?

Tilaat New York CityPASSin tästä helposti ja turvallisesti. Sähköpostiisi lähetetään QR-koodi tai viivakoodi, jonka voit näyttää suoraan älypuhelimesta haluamiesi nähtävyyksien sisäänkäynnillä. Voit myös tulostaa koodin, jos haluat mieluummin paperisen passin. Passi on voimassa yhdeksän päivää ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien.

New York CityPASSilla pääsee sisään viiteen nähtävyyteen, kuhunkin kerran. Sekä Empire State Building että American Museum of Natural History kuuluvat aina alennuspassiin. Lisäksi saat sisäänpääsyn kolmeen vapaavalintaiseen nähtävyyteen. Voit valita Top of the Rock -näköalatasanteen, 9/11-museon, Intrepid Museumin, Guggenheim-museon, Vapaudenpatsas ja Ellis Island -lauttakyydin ja yhden Circle Line -kaupunkiristeilyn väliltä. Passiin sisältyvät risteilyt ovat Landmarks Cruise ja Liberty Cruise.

Tiesitkö, että New York CityPASSilla voit käydä Empire State Buildingissa ilmaiseksi toisen kerran saman päivän aikana? Vieraile ensin aamulla ja tule takaisin uudestaan illalla ilmaiseksi. Toinen vierailu on mahdollista kello 19.00 lähtien sulkemisaikaan saakka. Loistava tapa nähdä kaupunki päiväsaikaan, mutta myös kauniissa yövalaistuksessa.

Ericin vinkki: “New York CityPASS on voimassa 9 päivää, mikä riittää matkaa varten hyvin. Tässä alennuspassissa on vähemmän valinnanvaraa, mutta pystyt varaamaan käyntiajan kaikkiin passissa oleviin nähtävyyksiin etukäteen. Näin varmistat aina pääsyn nähtävyyteen, sen suosiosta huolimatta. Jos tämä on sinulle tärkeää, CityPASS on sinulle sopivin vaihtoehto.”

New York CityPASSin edut

New York CityPASS tarjoaa myös tiettyjä etuja. Jokaiselle passiin sisältyvälle nähtävyydelle voi varata käyntiajan etukäteen. Näin varmistat, että pääset sisään haluamaasi aikaan ja pääset sisään nopeammin. Lisäksi saat pari alennuskuponkia.

Osta New York CityPASS tästä

 

New York CityPASS -kaupunkipassi - Empire State Building New York CityPASS -kaupunkipassi - Museo

New York CityPASS C3

Toinen CityPASS-vaihtoehto on New York CityPASS C3. Tämän kaupunkipassin kanssa voit käydä kolmella nähtävyydellä 11 nähtävyydestä.
Voit valita 3 seuraavista New Yorkin nähtävyyksistä:

 • Empire State Building
 • American Museum of Natural History
 • Top of the Rock
 • Guggenheim Museum
 • Vapaudenpatsas ja Ellis Island
 • Yksi Circle Line -risteilyistä
 • 9/11 Museum
 • Intrepid Museum
 • Edge Observation Deck
 • Museum of Modern Art (MoMA)
 • Hornblower-risteily

Tämä kaupunkipassi on myös voimassa 9 päivää, joten voit vierailla nähtävyyksillä rauhassa. CityPASS C3:n hinta on edullisempi kuin tavallisen CityPASSin, jolla pääsee viiteen nähtävyyteen.

Osta New York CityPASS C3 tästä

Mitä New York CityPASS maksaa?

New York CityPASS maksaa noin 137€, mutta usein sen hinta-laatusuhde ei ole paras mahdollinen. Käytä luomaani työkalua, joka laskee mikä passi sopii sinulle parhaiten.

Kannattaako New hankkia York CityPASS?

Jokaisen New Yorkiin matkaavan kannattaa hankkia alennuspassi, ja CityPASS on hyvä vaihtoehto ensikertalaisille. Lue täältä, miksi.

Mikä on New York CityPASS?

New York CityPASS on nähtävyyspassi, joka sisältää pääsyn viiteen New Yorkin suosituimpaan nähtävyyteen.

Mikä on New York CityPASS C3?

New York CityPASS C3 on nähtävyyspassi, jolla pääsee kolmeen New Yorkin nähtävyyteen. Voit valita kohteet 11 nähtävyyden listalta. Osta C3-passi New Yorkiin tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja